pachok89 Опубліковано: 13 квітня 2014 Share Опубліковано: 13 квітня 2014 1. http://artzavod.com.ua/ 2. ArtZavod - Студия современных дизайнерских решений 3. Название и версия движка - ocStore 1.5.5.1.1 4. Шаблон - за основу был взят default 5. Модули используемые в интернет-магазине: Simple, Random 7. Автор: paulp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 28 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Жду любой критики :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noti Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Дизайн симпатичный, а юзабилити непонятное. Под слайдером картинки.... и непонятно что за картинки, для кого они. Может вторым слоем на них наименование и цену, например? ИМХО конечно Ну и важные разделы типа доставки и оплаты только в подвале, не все найдут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 30 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2014 noti, спасибо. Картинки под слайдером это товары которые хотелось бы показать в первую очередь. Разделы типа доставки и оплаты продублирую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 квітня 2014 Share Опубліковано: 30 квітня 2014 Ухххх.Какик мега кислотные цвета.Что шапка , что подвал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Oleg23 Опубліковано: 19 травня 2014 Share Опубліковано: 19 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 28 травня 2014 Share Опубліковано: 28 травня 2014 А какую библиотеку для работы с картинками использовали? Выложили бы, если своя... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... dorstaff Опубліковано: 8 червня 2014 Share Опубліковано: 8 червня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... pachok89 Опубліковано: 8 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Не предусмотрена, но решил пока не закрывать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Einshtein Опубліковано: 8 липня 2014 Share Опубліковано: 8 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pyramida Опубліковано: 9 липня 2014 Share Опубліковано: 9 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 10 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. А что он должен давать? :-) Не ясно что представлено на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 14 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Спасибо, что по seo можно улучшить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 16 липня 2014 Share Опубліковано: 16 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Спасибо, фото в футере подтягиваются из Instagramm. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 26 липня 2014 Share Опубліковано: 26 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Спасибо. Что не так с кнопкой "Посмотреть популярные товары", не нравится прозрачность? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Добавил подсказки на featured товары. Переверстал страницу товара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 не нравится зеленый с желтым... но это ИМХО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... superman007 Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 сайт интересный такой, мне нравится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... MitZ Опубліковано: 26 серпня 2014 Share Опубліковано: 26 серпня 2014 По моему понятно куда ведут картинки, дизаин симпатичный, в плане СЕО можно добавить текст на страницы, и следить за уникальностью описания и картинок. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... pachok89 Опубліковано: 29 грудня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 грудня 2014 - исправил мелочи - изменил отображение товаров - добавил снег :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 грудня 2014 Share Опубліковано: 29 грудня 2014 Снег - это вы зря :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Интернет магазин Шин и дисков Автор: Agm, 31 січня 2022 шины диски шаблон интернет магазин 1 відповідь 1 044 перегляди legioner26 28 лютого 2022 Интернет магазин. Автор: valeraodessa, 11 березня 2021 интернет магазин 14 відповідей 1 334 перегляди EVMedvedev 15 березня 2021 Интернет магазин Автор: bubailo, 23 квітня 2020 интернет магазин 3 відповіді 903 перегляди LiLu 24 квітня 2020 магазин: шаблон + модули + гугл таблицы Автор: kaaspb, 25 лютого 2020 интернет магазин магазин (і ще %d) Теги: интернет магазин магазин шаблон установка 2 відповіді 2 699 переглядів inseonight 27 лютого 2020 Нужна помощь по автоматизации продаж в ИМ. Автор: GunsVirus, 11 лютого 2020 интернет магазин opencart2 3 відповіді 652 перегляди anboza 11 лютого 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Art Zavod - cтудия современных дизайнерских решений. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
pachok89 Опубліковано: 30 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2014 noti, спасибо. Картинки под слайдером это товары которые хотелось бы показать в первую очередь. Разделы типа доставки и оплаты продублирую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 30 квітня 2014 Share Опубліковано: 30 квітня 2014 Ухххх.Какик мега кислотные цвета.Что шапка , что подвал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Oleg23 Опубліковано: 19 травня 2014 Share Опубліковано: 19 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 28 травня 2014 Share Опубліковано: 28 травня 2014 А какую библиотеку для работы с картинками использовали? Выложили бы, если своя... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... dorstaff Опубліковано: 8 червня 2014 Share Опубліковано: 8 червня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... pachok89 Опубліковано: 8 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Не предусмотрена, но решил пока не закрывать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Einshtein Опубліковано: 8 липня 2014 Share Опубліковано: 8 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pyramida Опубліковано: 9 липня 2014 Share Опубліковано: 9 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 10 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. А что он должен давать? :-) Не ясно что представлено на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 14 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Спасибо, что по seo можно улучшить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 16 липня 2014 Share Опубліковано: 16 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Спасибо, фото в футере подтягиваются из Instagramm. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 26 липня 2014 Share Опубліковано: 26 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Спасибо. Что не так с кнопкой "Посмотреть популярные товары", не нравится прозрачность? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Добавил подсказки на featured товары. Переверстал страницу товара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 не нравится зеленый с желтым... но это ИМХО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... superman007 Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 сайт интересный такой, мне нравится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... MitZ Опубліковано: 26 серпня 2014 Share Опубліковано: 26 серпня 2014 По моему понятно куда ведут картинки, дизаин симпатичный, в плане СЕО можно добавить текст на страницы, и следить за уникальностью описания и картинок. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... pachok89 Опубліковано: 29 грудня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 грудня 2014 - исправил мелочи - изменил отображение товаров - добавил снег :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 грудня 2014 Share Опубліковано: 29 грудня 2014 Снег - это вы зря :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Интернет магазин Шин и дисков Автор: Agm, 31 січня 2022 шины диски шаблон интернет магазин 1 відповідь 1 044 перегляди legioner26 28 лютого 2022 Интернет магазин. Автор: valeraodessa, 11 березня 2021 интернет магазин 14 відповідей 1 334 перегляди EVMedvedev 15 березня 2021 Интернет магазин Автор: bubailo, 23 квітня 2020 интернет магазин 3 відповіді 903 перегляди LiLu 24 квітня 2020 магазин: шаблон + модули + гугл таблицы Автор: kaaspb, 25 лютого 2020 интернет магазин магазин (і ще %d) Теги: интернет магазин магазин шаблон установка 2 відповіді 2 699 переглядів inseonight 27 лютого 2020 Нужна помощь по автоматизации продаж в ИМ. Автор: GunsVirus, 11 лютого 2020 интернет магазин opencart2 3 відповіді 652 перегляди anboza 11 лютого 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Art Zavod - cтудия современных дизайнерских решений. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Oleg23 Опубліковано: 19 травня 2014 Share Опубліковано: 19 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 По мне сайт очень симпатичный! Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmd Опубліковано: 28 травня 2014 Share Опубліковано: 28 травня 2014 А какую библиотеку для работы с картинками использовали? Выложили бы, если своя... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... dorstaff Опубліковано: 8 червня 2014 Share Опубліковано: 8 червня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... pachok89 Опубліковано: 8 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Не предусмотрена, но решил пока не закрывать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Einshtein Опубліковано: 8 липня 2014 Share Опубліковано: 8 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pyramida Опубліковано: 9 липня 2014 Share Опубліковано: 9 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 10 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. А что он должен давать? :-) Не ясно что представлено на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 14 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Спасибо, что по seo можно улучшить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 16 липня 2014 Share Опубліковано: 16 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Спасибо, фото в футере подтягиваются из Instagramm. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 26 липня 2014 Share Опубліковано: 26 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Спасибо. Что не так с кнопкой "Посмотреть популярные товары", не нравится прозрачность? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Добавил подсказки на featured товары. Переверстал страницу товара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 не нравится зеленый с желтым... но это ИМХО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... superman007 Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 сайт интересный такой, мне нравится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... MitZ Опубліковано: 26 серпня 2014 Share Опубліковано: 26 серпня 2014 По моему понятно куда ведут картинки, дизаин симпатичный, в плане СЕО можно добавить текст на страницы, и следить за уникальностью описания и картинок. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... pachok89 Опубліковано: 29 грудня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 грудня 2014 - исправил мелочи - изменил отображение товаров - добавил снег :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 грудня 2014 Share Опубліковано: 29 грудня 2014 Снег - это вы зря :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Интернет магазин Шин и дисков Автор: Agm, 31 січня 2022 шины диски шаблон интернет магазин 1 відповідь 1 044 перегляди legioner26 28 лютого 2022 Интернет магазин. Автор: valeraodessa, 11 березня 2021 интернет магазин 14 відповідей 1 334 перегляди EVMedvedev 15 березня 2021 Интернет магазин Автор: bubailo, 23 квітня 2020 интернет магазин 3 відповіді 903 перегляди LiLu 24 квітня 2020 магазин: шаблон + модули + гугл таблицы Автор: kaaspb, 25 лютого 2020 интернет магазин магазин (і ще %d) Теги: интернет магазин магазин шаблон установка 2 відповіді 2 699 переглядів inseonight 27 лютого 2020 Нужна помощь по автоматизации продаж в ИМ. Автор: GunsVirus, 11 лютого 2020 интернет магазин opencart2 3 відповіді 652 перегляди anboza 11 лютого 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Art Zavod - cтудия современных дизайнерских решений.
dorstaff Опубліковано: 8 червня 2014 Share Опубліковано: 8 червня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 8 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2014 http://artzavod.com.ua/create-affiliate-account/ А партнерская программа предусмотрена на сайте? Не предусмотрена, но решил пока не закрывать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Einshtein Опубліковано: 8 липня 2014 Share Опубліковано: 8 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pyramida Опубліковано: 9 липня 2014 Share Опубліковано: 9 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 10 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2014 Нужно потрудится, что-бы понять что дает этот сайт. А что он должен давать? :-) Не ясно что представлено на сайте? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 14 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2014 дизайн симпатичный, по сео оч слабенько Спасибо, что по seo можно улучшить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noVe Опубліковано: 16 липня 2014 Share Опубліковано: 16 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Спасибо, фото в футере подтягиваются из Instagramm. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 26 липня 2014 Share Опубліковано: 26 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Спасибо. Что не так с кнопкой "Посмотреть популярные товары", не нравится прозрачность? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Добавил подсказки на featured товары. Переверстал страницу товара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zloyleva Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 не нравится зеленый с желтым... но это ИМХО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... superman007 Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 сайт интересный такой, мне нравится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... MitZ Опубліковано: 26 серпня 2014 Share Опубліковано: 26 серпня 2014 По моему понятно куда ведут картинки, дизаин симпатичный, в плане СЕО можно добавить текст на страницы, и следить за уникальностью описания и картинок. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... pachok89 Опубліковано: 29 грудня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 грудня 2014 - исправил мелочи - изменил отображение товаров - добавил снег :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 грудня 2014 Share Опубліковано: 29 грудня 2014 Снег - это вы зря :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Интернет магазин Шин и дисков Автор: Agm, 31 січня 2022 шины диски шаблон интернет магазин 1 відповідь 1 044 перегляди legioner26 28 лютого 2022 Интернет магазин. Автор: valeraodessa, 11 березня 2021 интернет магазин 14 відповідей 1 334 перегляди EVMedvedev 15 березня 2021 Интернет магазин Автор: bubailo, 23 квітня 2020 интернет магазин 3 відповіді 903 перегляди LiLu 24 квітня 2020 магазин: шаблон + модули + гугл таблицы Автор: kaaspb, 25 лютого 2020 интернет магазин магазин (і ще %d) Теги: интернет магазин магазин шаблон установка 2 відповіді 2 699 переглядів inseonight 27 лютого 2020 Нужна помощь по автоматизации продаж в ИМ. Автор: GunsVirus, 11 лютого 2020 интернет магазин opencart2 3 відповіді 652 перегляди anboza 11 лютого 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
pachok89 Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 Мне нравится. Но картинки под слайдером и, правда, немного путают - куда они ведут сразу не очевидно. Фото в слайдере в футере, на мой взгляд, лучше бы открывались во всплывающем окне, нежели вели на другой сайт. Спасибо, фото в футере подтягиваются из Instagramm. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zloyleva Опубліковано: 26 липня 2014 Share Опубліковано: 26 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Первая страница по слайдер включительно мне очень понравилась - все четко и понятно. Не нравится только квадрат с "Посмотреть популярные товары". И может не хватает блока с контактами(как доверительной части) Спасибо. Что не так с кнопкой "Посмотреть популярные товары", не нравится прозрачность? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 27 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 липня 2014 Добавил подсказки на featured товары. Переверстал страницу товара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zloyleva Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 не нравится зеленый с желтым... но это ИМХО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
superman007 Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 сайт интересный такой, мне нравится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MitZ Опубліковано: 26 серпня 2014 Share Опубліковано: 26 серпня 2014 По моему понятно куда ведут картинки, дизаин симпатичный, в плане СЕО можно добавить текст на страницы, и следить за уникальностью описания и картинок. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pachok89 Опубліковано: 29 грудня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 грудня 2014 - исправил мелочи - изменил отображение товаров - добавил снег :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 29 грудня 2014 Share Опубліковано: 29 грудня 2014 Снег - это вы зря :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
timofeer Опубліковано: 6 березня 2015 Share Опубліковано: 6 березня 2015 Я бы конкретизировал — что за «Предложение недели такое». Место там ещё хватит на название товара, а коммуникативности прибавится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts