dolyalexey Опубліковано: 7 лютого Share Опубліковано: 7 лютого (змінено) Доброго дня. Допоможіть розбіратися. Товар залітає в головну категорію. Підкатегорію ігнорує. Користуюся співставленням: Прихований текст У фіді ось так: Я видаляю в картці товару привязку до категорій, запускаю імпорт і товар все одно попадає у головну категорію. Як виправити щоб він попадав у підкатегорію? Прихований текст Змінено 7 лютого користувачем dolyalexey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killa Опубліковано: 7 лютого Share Опубліковано: 7 лютого (змінено) В 07.02.2024 в 20:41, dolyalexey сказав: Я видаляю в картці товару привязку до категорій, запускаю імпорт і товар все одно попадає у головну категорію. Як виправити щоб він попадав у підкатегорію? Як варіант, забороніть оновлення, тільки додавання Автор, мені ще зробив, що тільки головну категорію добавлялося, без батьківських, а потім вручну сам добавляєш куди треба, + заборона на оновлення, тільки коли товар додається Змінено 7 лютого користувачем killa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 8 лютого Автор Share Опубліковано: 8 лютого В 07.02.2024 в 20:41, dolyalexey сказав: Доброго дня. Допоможіть розбіратися. Товар залітає в головну категорію. Підкатегорію ігнорує. Користуюся співставленням: Приховати вміст У фіді ось так: Я видаляю в картці товару привязку до категорій, запускаю імпорт і товар все одно попадає у головну категорію. Як виправити щоб він попадав у підкатегорію? Приховати вміст Доброго дня! Спробуйте зробити співвідношення підкатегорії до категорії на сайті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 8 лютого Share Опубліковано: 8 лютого В 08.02.2024 в 11:26, Exploits сказав: Доброго дня! Спробуйте зробити співвідношення підкатегорії до категорії на сайті. У мене зроблено співвідношення. В налаштуваннях ось так: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 лютого Автор Share Опубліковано: 8 лютого В 08.02.2024 в 11:56, dolyalexey сказав: У мене зроблено співвідношення. В налаштуваннях ось так: треба дивитися на конкретному прикладі. Напишіть доступи в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AndrewG Опубліковано: 16 лютого Share Опубліковано: 16 лютого 15.08.2023 в 22:17, Exploits сказал: Добрый день! Для выгрузки цены с другой группы покупателей или с другой таблицы достаточно в пункте 4.2 прописать код $data['prices_custom'] = array(); $prices_query = $this->db->query("SELECT product_id, price FROM " . DB_PREFIX . "product_special WHERE customer_group_id = 7"); foreach($prices_query->rows as $price_item){ $data['prices_custom'][$price_item['product_id']] = $price_item['price'] * $data['currency']; } где customer_group_id 7 - замените на нужный id группы И потом в пункте 4.3 кодом просто менять цену с этого массива цен if(isset($data['prices_custom'][$product['product_id']])){ $product['price'] = $data['prices_custom'][$product['product_id']]; } Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 16 лютого Автор Share Опубліковано: 16 лютого В 16.02.2024 в 17:52, AndrewG сказав: Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Добрый день! Напишите в ЛС доступы в админку и пример товара и какую ссылку смотрите где цена не меняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 17 лютого Share Опубліковано: 17 лютого (змінено) Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Змінено 17 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого Автор Share Опубліковано: 17 лютого В 17.02.2024 в 16:58, nykone сказав: Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Доброго дня! Скиньте мені посилання на фід в приватні повідомлення я зроблю тест імпорт - скоріше за все якийсь з підвидів webp формату попався. Я подивлюсь і розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 18 лютого Share Опубліковано: 18 лютого Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 лютого Автор Share Опубліковано: 18 лютого В 18.02.2024 в 10:04, yurok79 сказав: Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Добрый день! В пункте 4.3 можете поставить $product['product_id'] = $product['product_id'] . 'приставка'; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
dolyalexey Опубліковано: 8 лютого Share Опубліковано: 8 лютого В 08.02.2024 в 11:26, Exploits сказав: Доброго дня! Спробуйте зробити співвідношення підкатегорії до категорії на сайті. У мене зроблено співвідношення. В налаштуваннях ось так: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 8 лютого Автор Share Опубліковано: 8 лютого В 08.02.2024 в 11:56, dolyalexey сказав: У мене зроблено співвідношення. В налаштуваннях ось так: треба дивитися на конкретному прикладі. Напишіть доступи в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AndrewG Опубліковано: 16 лютого Share Опубліковано: 16 лютого 15.08.2023 в 22:17, Exploits сказал: Добрый день! Для выгрузки цены с другой группы покупателей или с другой таблицы достаточно в пункте 4.2 прописать код $data['prices_custom'] = array(); $prices_query = $this->db->query("SELECT product_id, price FROM " . DB_PREFIX . "product_special WHERE customer_group_id = 7"); foreach($prices_query->rows as $price_item){ $data['prices_custom'][$price_item['product_id']] = $price_item['price'] * $data['currency']; } где customer_group_id 7 - замените на нужный id группы И потом в пункте 4.3 кодом просто менять цену с этого массива цен if(isset($data['prices_custom'][$product['product_id']])){ $product['price'] = $data['prices_custom'][$product['product_id']]; } Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 16 лютого Автор Share Опубліковано: 16 лютого В 16.02.2024 в 17:52, AndrewG сказав: Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Добрый день! Напишите в ЛС доступы в админку и пример товара и какую ссылку смотрите где цена не меняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 17 лютого Share Опубліковано: 17 лютого (змінено) Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Змінено 17 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого Автор Share Опубліковано: 17 лютого В 17.02.2024 в 16:58, nykone сказав: Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Доброго дня! Скиньте мені посилання на фід в приватні повідомлення я зроблю тест імпорт - скоріше за все якийсь з підвидів webp формату попався. Я подивлюсь і розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 18 лютого Share Опубліковано: 18 лютого Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 лютого Автор Share Опубліковано: 18 лютого В 18.02.2024 в 10:04, yurok79 сказав: Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Добрый день! В пункте 4.3 можете поставить $product['product_id'] = $product['product_id'] . 'приставка'; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AndrewG Опубліковано: 16 лютого Share Опубліковано: 16 лютого 15.08.2023 в 22:17, Exploits сказал: Добрый день! Для выгрузки цены с другой группы покупателей или с другой таблицы достаточно в пункте 4.2 прописать код $data['prices_custom'] = array(); $prices_query = $this->db->query("SELECT product_id, price FROM " . DB_PREFIX . "product_special WHERE customer_group_id = 7"); foreach($prices_query->rows as $price_item){ $data['prices_custom'][$price_item['product_id']] = $price_item['price'] * $data['currency']; } где customer_group_id 7 - замените на нужный id группы И потом в пункте 4.3 кодом просто менять цену с этого массива цен if(isset($data['prices_custom'][$product['product_id']])){ $product['price'] = $data['prices_custom'][$product['product_id']]; } Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 16 лютого Автор Share Опубліковано: 16 лютого В 16.02.2024 в 17:52, AndrewG сказав: Добрый день! Нашел этот ответ на свой вопрос, но не срабатывает. Есть 2 группы покупателей, с разными ценами, в выгрузку попадают цены группы по умолчанию. Кроме customer_group_id ничего дополнительно не нужно менять? Добрый день! Напишите в ЛС доступы в админку и пример товара и какую ссылку смотрите где цена не меняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 17 лютого Share Опубліковано: 17 лютого (змінено) Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Змінено 17 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого Автор Share Опубліковано: 17 лютого В 17.02.2024 в 16:58, nykone сказав: Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Доброго дня! Скиньте мені посилання на фід в приватні повідомлення я зроблю тест імпорт - скоріше за все якийсь з підвидів webp формату попався. Я подивлюсь і розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 18 лютого Share Опубліковано: 18 лютого Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 лютого Автор Share Опубліковано: 18 лютого В 18.02.2024 в 10:04, yurok79 сказав: Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Добрый день! В пункте 4.3 можете поставить $product['product_id'] = $product['product_id'] . 'приставка'; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
nykone Опубліковано: 17 лютого Share Опубліковано: 17 лютого (змінено) Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Змінено 17 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 17 лютого Автор Share Опубліковано: 17 лютого В 17.02.2024 в 16:58, nykone сказав: Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема. Доброго дня! Скиньте мені посилання на фід в приватні повідомлення я зроблю тест імпорт - скоріше за все якийсь з підвидів webp формату попався. Я подивлюсь і розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 18 лютого Share Опубліковано: 18 лютого Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 лютого Автор Share Опубліковано: 18 лютого В 18.02.2024 в 10:04, yurok79 сказав: Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Добрый день! В пункте 4.3 можете поставить $product['product_id'] = $product['product_id'] . 'приставка'; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurok79 Опубліковано: 18 лютого Share Опубліковано: 18 лютого Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 18 лютого Автор Share Опубліковано: 18 лютого В 18.02.2024 в 10:04, yurok79 сказав: Здравствуйте, подскажите можно ли при формировании выгрузки для Розетки к product_id добавить какую-либо буквенную или цифровую приставку? Просто возникла проблема дублирования айдишников в выгрузках с разных сайтов. Добрый день! В пункте 4.3 можете поставить $product['product_id'] = $product['product_id'] . 'приставка'; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
vbabyuk Опубліковано: 19 лютого Share Опубліковано: 19 лютого (змінено) Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Змінено 19 лютого користувачем vbabyuk Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 19.02.2024 в 21:35, vbabyuk сказав: Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити? Доброго дня! Напишіть в приватні повідомлення на прикладі категорії я подивлюсь що можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 20 лютого Автор Share Опубліковано: 20 лютого В 20.02.2024 в 21:28, smed сказав: Доброго вечора! Виникла така проблема. Я періодично оновлюю ціни і наявність товарів з xml-файла у собе в магазині. Нещодавно виникла потреба тимчасово вимкнути в магазині частину імпортованих товарів. Я їх вимкнув, але після чергового оновлення цін і наявності ці товари знову стали увімкненими. Що треба зробити щоб вимкнені товари після чергового оновлення не самі вмикались? Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
smed Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого 20.02.2024 в 22:35, Exploits сказал: Доброго дня! В пункті Кастомний код при обході товара додайте if(isset($data['fields_p']['status'])){ unset($data['fields_p']['status']); } Дякую! Допомогло. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Light_And_Dark Опубліковано: 20 лютого Share Опубліковано: 20 лютого Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 21 лютого Автор Share Опубліковано: 21 лютого В 20.02.2024 в 23:48, Light_And_Dark сказав: Добрый вечер. Подскажите мне такой момент. У меня есть следующая задача по Google фид, я не нашла у вас информации, но возможно я упустила. Задача следующая: для фида у нас есть отдельные названия товаров и описания товаров, отличные от того, что указано в стандартных полях opencart (для гугл фида у нас просто товары называются по другому). Возможно ли на вашем модуле подобное сделать? Или как вариант можно ли сделать так, что бы ли ваш модуль подхватил если сделать вручную такие поля в карточке. Еще можно ли например сделать несколько фидов для гугла на базе вашего модуля, например если брать фрагментарно несколько категорий в 1 фид, а несколько в другой? Создает ли модуль отдельные поля для таких свойств товаров как Gtin и Unit pricing mesure? Мне надо что-то похожее на то, что на скрине (для плагин гугл фида для WordPress), что бы прогер мог по итогу сделать для работы фида подобный функционал. И еще вопрос можно ли будет с вами договориться потом отдельно, например, если понадобятся шаблоны фидов для немецких маркетплейсов - возможно ли будет разработать подобные конфигурации потом. Добрый день! Да, любые данные с любых полей можно поставить в названия и описания. Да, вы можете создавать неограниченное количество копий фида По дополнительным полям. Модуль сам не добавляет поля в карточку товара. Там для этого есть уже готовые поля типа mpn ean и тп. Если этого не будет хватать можно сделать доп поля и в них записать для фида данные а модуль можно настроить чтобы он в любой тег с любого поля добавлял данные. Да, дополнительные фиды можно будет сделать, но тут надо смотреть что надо и договариваться за дополнительную оплату по кастомным фидам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Serg5 Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 13:57, Serg5 сказав: Добрий день, не планується зробити вивантажування товару на ebay ? Доброго дня! Є напрацювання для ebay. Там в csv форматі. Напишіть в приватні повідомлення я дам інформацію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка]
nykone Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Змінено 22 лютого користувачем nykone Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого В 22.02.2024 в 15:43, nykone сказав: Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити? Доброго дня! Так. В пункті 3.3 достатньо додати ((pd.name)) {{Колір}} або {name} {{Колір}} 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 491 перегляд S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 547 переглядів S_A_P 30 жовтня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 305 переглядів Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 538 переглядів Sha 15 березня 2017 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 179 366 переглядів spectre 15 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
dolyalexey Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 23 лютого Автор Share Опубліковано: 23 лютого В 22.02.2024 в 20:14, dolyalexey сказав: Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити? доброго дня! Напишіть в привітні повідомлення доступи в адмінку і в якому імпорті я розберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Вперед Сторінка 84 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68
AntKolomiiets Опубліковано: 6 березня Share Опубліковано: 6 березня (змінено) Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP? Прихований текст Змінено 6 березня користувачем AntKolomiiets Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts