Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

nykone

Користувачі
  
  • Публікації

    100
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

1 157 переглядів профілю

nykone's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

34

Репутація

  1. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=46000 Але вигляд на мобільних пристроях, мені не дуже подобається.
  2. Категорично не раджу, особливо якщо буде використовуватися кеш модуль, так як швидко іноди закінчуються.
  3. Доброго дня! Не плануєте додати в модуль Google Consent Mode v2?
  4. Відправляйте запрошення задоволеним клієнтам залишити відгук, тоді і не прийдеться накручувати.
  5. Було б класно, якби була можливість вивести іконку відео в карточку товару, клікаючи на яку, щоб відкривалося відео..
    Рекомендую доповнення. Автор швидко відгукнувся і адаптував під мій шаблон. Все чудово працює.
  6. Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи можна імпортувати в Opencart: Назву товару, + атрибут (колір) в поле "Назва товару"? Якщо можна, то як це зробити?
  7. Доброго вечора! Не можу імпортувати доволі таки великий файл з Прому, бо вилазить помилка: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function imagecreatefromwebp() in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php:1876 Stack trace: #0 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(1805): UniXML->importDownloadImage(Array, Array, 19723) #1 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(2505): UniXML->importDownloadProductImage(Array) #2 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(880): UniXML->importUpdateProduct(Array) #3 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php(211): UniXML->importSetProducts(Array) #4 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/extension/feed/unixml.php(249): UniXML->importStart() #5 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerExtensionFeedUnixml->import() #6 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/admin/controller/startup/router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #7 /storage/modification/system/engine/action.php(79): ControllerStartupRouter->index() #8 /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/eng in /www/wwwroot/gadget-gear.com.ua/system/library/unixml.php on line 1876 Допоможіть будь-ласка, зрозуміти в чому проблема.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.