Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dolyalexey

Користувачі
  
  • Публікації

    432
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Відвідувачі профілю

7 670 переглядів профілю

dolyalexey's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Репутація

  1. Добрий день. Підкажіть, чи є можливість додати у фід гугла додатковий текст до опису товару. Щоб був опис той який є у товарі і плюс додатковий текст до нього. Якщо можна то як це зробити? Дякую.
  2. Зверніть увагу ще на один момент - неможливість відредагувати додані вкладки до товару. Вони додаються, але щоб змінити її потрібно видалити і заново зробити. А, все. Зрозумів чому так. Вибачаюсь.
  3. Проблема з опціями така ж як і в попередніх шаблонах, а саме: в мобільній версії при виборі опції сторінка зміщується вверх. На сторінці https://deals.octemplates.net/smartfon-apple-iphone-14-pro-max-512gb-space-black
  4. Добрий день. Підкажіть, як модуль "розуміє" що у товарі колір Midnight Бо опції в цьому товарі не заповнені, лише Атрибути. Пам'ять доречі береться також просто з Характеристик?
  5. Добрий день. Іще одне зауваження щодо меню. При натисканні безпосередньо на пункт меню - виконується перехід на категорію. Щоб відкрилось підменю, користувачу необхідно додуматися клацнути на стрілочку Прохання зробити вибір, щоб можна було не чіпляти ніякі посилання на цю кнопку, а при натисканні на пункт меню відкривалося підменю. Подивіться як в розетці реалізовано. Дякую. У вас в демо магазині, при натисканні на пункт Популярне відкривається категорія MacBook. В реальному магазині такий перехід точно зіб'є з толку звичайного користувача. Слайдер на головній сторінці просто прокручується в одну сторону. Він десь регулюється, щоб був зациклений?
  6. Добрий день. А чому кнопки "Повідомити про наявність" немає на сторінці категорій?
  7. Шукаю модуль інтеграції з NovaPay, може хтось вже робив таке. Пишіть пропозиції. Дякую.
  8. Доброго дня. Власник магазину веде базу товарів у Чекбокс, чи можна налаштувати за допомогою модуля автоматичне оновлення залишків, ціни товарів з Чекбокс в магазин опенкарт? Дякую.
  9. Доброго дня. Мабуть варто додати налаштування, щоб вимикати на мобільних версіях деякі пункти. Виникають дублі в меню.
  10. Доброго дня. Оновлення буде? Як на рахунок ощадбанку? Є можливість додати сюди, чи може окремим модулем зробити?
  11. Доброго дня. Допоможіть налаштувати ціну. Товар, у якому дві ціни має такий вигляд: Акційна ціна: <div class="price">12708 грн</div> - {gran_58} Звичайна ціна: <div class="old-price">14520 грн</div> - {gran_59} Товар, у якому одна ціна, безакційний: Звичайна ціна: <div class="price">12708 грн</div> - {gran_58} Пробував використовувати оператор {|}. Там де є акційна ціна - вийшло налаштувати, а в товар без акції попадає не вірні дані. Дякую.
  12. Доброго дня. Скажіть, зараз працюють в модулі групові відправлення? Не можу зрозуміти як працює. Створив одну групу, при спробі додати іншу посилку в цю групу, у списку створених груп її немає. Потім через хвилин 20 з'являються якісь групи які створив "для проби". Як це працює взагалі? Можете пояснити?
  13. Доброго дня. Чи вміє модуль масово переміщати товари з однієї категорії в іншу? Дякую.
  14. Добавив код, нажаль не спрацював. Модифікатори звісно оновив, кеш почистив.
  15. Доброго дня. Гугл в serch console добавим декілька десятків сторінок з таким статусом "Вариант страницы с тегом canonical", а саме: домен/категорія/?page=21 домен/категорія2/?page=6 і т.д. На цих сторінках присутній тег <link href="домен/категорія/" rel="canonical" /> При чому деякі сторінки відкриваються з товарами, а на інших сторінках - Товари відсутні, бо гугл вказав сторінку 26, а їх в категорії може тільки 25. На скільки це критично для сео? Як правильно виправити це? Дякую.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.