Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

PaulKravchenko

Користувачі
  • Публікації

    1 818
  • З нами

Про PaulKravchenko

  • День народження 19.04.78

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Київ

Відвідувачі профілю

25 247 переглядів профілю

PaulKravchenko's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

765

Репутація

  1. Добрий день Можливо були зміни у файлах шаблонів, можливо не спрацьовує скрипт, можливо..багато чого Перевіряйте модифіковані файли чи буди внесені відповідні зміни.
  2. Області - це не від модуля. Перевірте чи вказана країна за замовчуванням у налаштуваннях магазину. Перевірте у налаштуваннях областей (регіонів) чи прив'язані вони до відповідної країни. Якщо там все ок, додайте поле Країна у simple та установіть за замовчуванням Україну, потім можете приховати поле для всіх.
  3. Робив для себе, може кому знадобиться: виведення товарів у списку накладних НП, на сторінці novaposhta_cn_list Виводить такі дані про кожний товар у замовленні: - модель товару як посилання на картку товару в адмінці - артикул (SKU), UPC, MPN, EAN, JAN, ISBN, MPN - опцію товару (назва та значення) - кількість товару Виглядає так: Установка: стандартним установщиком + надати права своїй групі користувачів для sale/npproducts product-to-cn-list-np-api_OC_3.0.x.zip У вкладенні тільки для опенкарт та ocStore версій 3.0.х, мовні змінні додавались тільки для української.
  4. Завантажити / Придбати розширення Autocomplete Plus 🚀 Модуль розширює функціонал та зовнішній вигляд списків автодоповнення товарів в адмінці, що пришвидшує та робить зручнішим пошук товарів, особливо за наявності великої кількості товарів з подібною назвою 🔝 У модулі ви можете налаштувати кількість відображуваних за замовчуванням товарів у списках автодоповнення, висоту списку до появи полоси прокручування та розміри зображень товарів 🔎 При пошуку товару за його назвою чи моделлю в адмінці, тепер ви отримаєте більше інформації візуально. Крім назви товару, ви зможете побачити його зображення безпосередньо у списку автодоповнення 🔍 Наведенням на товар ви зможете переглянути збільшене зображення разом із додатковою інформацією про товар, таку як модель, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, ціна та кількість на складі. Це допоможе вам швидше і зручніше здійснювати вибір та редагування товарів 🔄 Такі само можливості додані і на сторінці редагування товарів у розділі Рекомендовані товари - як при наведенні на товар у списку автодоповнення так і у списку вже обраних товарів - всю інформацію про товари, включаючи модель, SKU, ціну та інші параметри, ви зможете побачити одразу 🔝 На завершення, у модулі Рекомендовані товари впроваджено можливість сортування товарів перетягуванням. Це дозволить вам швидко та зручно організувати ваші рекомендації Автор PaulKravchenko долучення 07.05.24 Категорія Модули Ioncube Loader Нет ocStore 3.0 OpenCart.Pro, ocShop Звернення до сервера розробника Нет  
  5. Відмінності від опенкарт є на сторінці завантаження: https://opencartforum.com/files/file/8825-ocstore-3037-modificirovannyy-opencart/
  6. В опенкарті опису у виробників немає, ні в 2.х ні в 3.х ні в 4.х Опис виробника є в ocStore
  7. Так: $(element).summernote({ lang: $(this).attr('data-lang'), disableDragAndDrop: true, height: 300, emptyPara: '', prettifyHtml: true, codemirror: { // codemirror options mode: 'text/html', htmlMode: true, lineNumbers: true, lineWrapping: true, theme: 'monokai' },
  8. Або я помилився або ви щось робите не так) Можете доступи в особисті написати, можу переглянути години за дві
  9. Нічого, перекладати українською. Але більшість модулів мають англійську локалізацію, а от відсоток перекладених українською невеликий. У тих параметрах зазначено мову, яка буде використовуватись за замовчуванням за умови відсутності локалізації на тій мові, яка використовується в адмінці. Звичайно, мають бути присутні мовні файли зазначеної мови, інакше замість значень мовних змінних будуть показані самі змінні, як на ваших скринах.
  10. Ні, я написав вище що відбудеться. Для тих мовних змінних, для яких немає значень в українських мовних файлах, або якщо такі файли відсутні в українському, будуть виводитись значення з англійської.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.