Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mortypupsik

Новачок
  
  • Публікації

    18
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

322 перегляди профілю

mortypupsik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

1

Репутація

  1. Так вона не адаптована під мобільну версію, дуже не зручно додавати товари
  2. Версія сайту 2.1.0 щоб було зручно додавати товари з мобільного. Повноцінна админка з мобільного
    У мене виникло величезне бажання написати цей відгук. Мало сказати, що автор модуля мені допоміг. ВІН МЕНЕ СПАС! Автор не тільки погодився мені все БЕЗКОШТОВНО встановити та відредагувати під мій шаблон та інтрфейс, він ще в процесі встановлення та робіт, редагував мої косяки, розповідав як робити нелязя, а як правильно. Це не тільки професіонал своєї справи, а й добродушна, ввічлива, і не мало важливо, ЧЕСНА людина! Багатьом іншим авторам модулів варто було б брати уроки спілкування з клієнтами та комунікабельності! Модуль працює ІДЕАЛЬНО! Дякую Вам Євген! Друзі, за виконану роботу, не забувайте дякувати автору модуля на каву, вони так само як ми теж люблять солодке і каву!
  3. Добрый день, обыскал весь форум и не нашел подходящего модуля "кнопок социальные сети в карточке товаров", это реально удобный и нужный функционал. Может кто-то встречал такой? Буду очень признателен!
  4. Здравствуйте, нужен модуль который позволяет выводить розничную цену в своей категории, а в категории Оптовый отдел показывалась бы оптовая цена, при этом что бы не создавать дубли товара.
  5. Здравствуйте, Версия ocStore 2.1.0.2 будет работать?
  6. Так мені і потрібно меньше загальних месенджерів, іх кількість можно регулювати ?
  7. Здравствуйте, есть возможность в модуле кнопки месенджеров выставлять не вертикально сайту, а по кругу?
  8. Добрий день. Можно приклади сайта та якому хостингу робите?
    После установки админка лягла и сайт лег, выдает ошибку Ошибка синтаксического анализа : синтаксическая ошибка, непредвиденное
  9. Добрый день! модуль QR-код на странице товара (бесплатно, vqmod) 2.0.0, где можно посмотреть вариант мобильной версии? На сайте регистрации https://bitly.com/pages/pricing, есть несколько вариантов, если зарегистрироваться бесплатно, на все товары будет код или только на 10 шт как написано в бесплатной регистрации?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.