Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

octemplates

Пользователи
  • Публикаций

    4 292
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Техническая поддержка

  • Рабочие дни
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Выходные дни
    Сб
    Вс
  • Рабочее время
    10:00-18:00

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город:
    Ukraine, Odessa

Посетители профиля

72 162 просмотра профиля

Достижения octemplates

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Редкая
  • Conversation Starter

Последние медали

804

Репутация

  1. Нова версія ShowCase 1.8 Оптимізовано алгоритм роботи меню на мобільних пристроях. Дрібні баг фікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://scdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні.
  2. Добрий день. Зміна мови це не функціонал шаблону. Напишіть мені у персональні повідомлення більш детально про сайт, спробую допомогти вам.
  3. Добрий день. В головних налаштуваннях шаблону спробуйте увімкнути «Ширина логотипу в оригінальних пропорціях». Якщо не вийде, будь ласка, створіть заявку в центрі підтримки. Співробітники технічної підтримки працюють і відповідають у тикет-системі в будні дні з 10:00 до 18:00 https://octemplates.net
  4. Добрий день. Це функціонал від Ocstore, тому з нашим блогом наразі не працює. Але ідея цікава сумістити з нашим блогом таке налаштування, це буде корисно, подумаємо над цим, дякую.
  5. Добрий день. Бачу вже розібрались? Якщо новий сайт створюєте - рекомендую спробувати наш архів «Швидкий старт». Після встановлення буде як копія демо-сайту (багато модулів вже будуть активовані та дефолтно налаштовані). Якщо треба такий архів + інструкції то дайте знати, відправлю одразу Вам в персональні повідомлення.
  6. Нова версія ShowCase 1.7 Додане налаштування "Мінімальна сума замовлення" для модулів "Купити в 1 клік" та "Швидке замовлення". Дрібні баг фікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://scdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні.
  7. Добрий день. Дякую за інформацію, виправлено. Зміни у файлах в архіві: catalog/controller/octemplates/module/oct_popup_view.php catalog/view/theme/oct_ultrastore/template/octemplates/module/oct_popup_view.twig
  8. Нова версія FeelMart 2.1 Додано новий модуль "Сповіщення про наявність товару". Модуль призначений для автоматичного надсилання сповіщень покупцям, коли товар, який раніше був відсутній, знову стає доступним у вашому магазині. Якщо покупець авторизований, в його особистому кабінеті з'явиться відповідний розділ, в якому він зможе переглянути всі свої запити на сповіщення про наявність товарів, їх статуси, а також за необхідності видалити непотрібні запити. Модуль відслідковує тільки значення кількість товарів (quantity). Автоматичне надсилання листів сповіщень про наявність товару (при редагуванні товару/CRON). Можливість для адміністратора магазину отримувати сповіщення про нові запити від користувачів. Можливість персоналізації тексту листа за допомогою шаблону. Додано новий модуль "Бестселери у категоріях та виробниках". Модуль призначений для автоматично виведення товарів-бестселерів на основі продажів магазину ваших покупців. Модуль необхідно просто активувати та вивести у схемах "Категорії, Сторінка Виробника". Після цього модуль автоматично сформує список товарів бестселерів на основі продажів у той чи іншій категорії або на сторінці виробника. Додане налаштування "Мінімальна сума замовлення" для модулів "Купити в 1 клік" та "Швидке замовлення". В модулі "Швидке оформлення замовлення/FastOrder" додано 2 нових налаштування: "Показати вибір Країни" та "Показувати вартість у блоці "Спосіб доставки"". Додана підтримка Opencart 3.0.3.9 та PHP 8 Дрібні баг фікси та покращення. Додані\Оновлені файли Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://fmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні.
  9. Нова версія UltraStore 2.9 Додано новий модуль "Сповіщення про наявність товару". Модуль призначений для автоматичного надсилання сповіщень покупцям, коли товар, який раніше був відсутній, знову стає доступним у вашому магазині. Якщо покупець авторизований, в його особистому кабінеті з'явиться відповідний розділ, в якому він зможе переглянути всі свої запити на сповіщення про наявність товарів, їх статуси, а також за необхідності видалити непотрібні запити. Модуль відслідковує тільки значення кількість товарів (quantity). Автоматичне надсилання листів сповіщень про наявність товару (при редагуванні товару/CRON). Можливість для адміністратора магазину отримувати сповіщення про нові запити від користувачів. Можливість персоналізації тексту листа за допомогою шаблону. Додано новий модуль "Бестселери у категоріях та виробниках". Модуль призначений для автоматично виведення товарів-бестселерів на основі продажів магазину ваших покупців. Модуль необхідно просто активувати та вивести у схемах "Категорії, Сторінка Виробника". Після цього модуль автоматично сформує список товарів бестселерів на основі продажів у той чи іншій категорії або на сторінці виробника. Додане налаштування "Мінімальна сума замовлення" для модулів "Купити в 1 клік" та "Швидке замовлення". В модулі "Швидке оформлення замовлення/FastOrder" додано 2 нових налаштування: "Показати вибір Країни" та "Показувати вартість у блоці "Спосіб доставки"". Додана підтримка Opencart 3.0.3.9 та PHP 8 Дрібні баг фікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://ultradocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні.
  10. Добрий вечір. Так, можете скопіювати файли локалізації з папки української мови (catalog/language/uk-ua/octemplates) в папку з польською локалізацією, вже потім перекласти.
  11. Добрий день. Без доступів не буває технічної підтримки у жодного автору модуля. За 4 дні ви так і не надали доступів. Вибачте, але до чого тут шаблон? Досі готові надати вам підтримку, але у звʼязку з тим що на цьому ресурсі ви не покупали даний шаблон, зверніться, будь ласка, до центру підтримки офіційно. Співробітники технічної підтримки працюють і відповідають у тикет-системі в будні дні з 10:00 до 18:00 https://octemplates.net Дякую за розуміння.
  12. Нова версія ReMarket 1.7 Додано новий модуль "Сповіщення про наявність товару". Модуль призначений для автоматичного надсилання сповіщень покупцям, коли товар, який раніше був відсутній, знову стає доступним у вашому магазині. Якщо покупець авторизований, в його особистому кабінеті з'явиться відповідний розділ, в якому він зможе переглянути всі свої запити на сповіщення про наявність товарів, їх статуси, а також за необхідності видалити непотрібні запити. Модуль відслідковує тільки значення кількість товарів (quantity). Автоматичне надсилання листів сповіщень про наявність товару (при редагуванні товару/CRON). Можливість для адміністратора магазину отримувати сповіщення про нові запити від користувачів. Можливість персоналізації тексту листа за допомогою шаблону. Додано новий модуль "Бестселери у категоріях та виробниках". Модуль призначений для автоматично виведення товарів-бестселерів на основі продажів магазину ваших покупців. Модуль необхідно просто активувати та вивести у схемах "Категорії, Сторінка Виробника". Після цього модуль автоматично сформує список товарів бестселерів на основі продажів у той чи іншій категорії або на сторінці виробника. Додане налаштування "Мінімальна сума замовлення" для модулів "Купити в 1 клік" та "Швидке замовлення". В модулі "Швидке оформлення замовлення/FastOrder" додано 2 нових налаштування: "Показати вибір Країни" та "Показувати вартість у блоці "Спосіб доставки"". Додана підтримка Opencart 3.0.3.9 та PHP 8 В мега-меню додано нове налаштування при редагуванні та створенні пунктів меню: "Головна категорія". Якщо вибрана головна категорія, посилання на цей пункт меню буде підставлено з обраної категорії без необхідністі введення URL вручну. Дрібні баг фікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні.
  13. @dolyalexey Добрий день. Така проблема може зʼявитися, якщо у Вас в опціях (назві) замість українського символу апострофа ’ використовується просто одинарна лапка ' Вірно: ’ Не вірно: Замініть і має запрацювати.
  14. Вже більше сотні магазинів оновились без проблем, пишіть у підтримку у разі виникнення таких помилок з доступами, будемо раді Вам допомогти.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.