Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

AntKolomiiets

Користувачі
  
  • Публікації

    78
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

1 016 переглядів профілю

AntKolomiiets's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Репутація

  1. Вітаю, я би хотів геренерувати ЧПУ для товару безпосередньо з його назви у мене на сайті, яку я створюю використовуючи два параметри від постачальника, як це зробити? Я використовую {{name}} {{model}} для створення назви на свойому магазині, а ЧПУ у даному випадку бере тільки {{name}} для створення.
  2. Ще одне запитання Як не потрапити в таймаут, якщо я намагаюсь завантажити 10к товарів із фіда? Отримую таймаут приблизно на 20% завантаження фото
  3. Вітаю, прошу допомоги у налаштуванні імпорту наявності. Я не в покупцях, налаштовую для https://line-security.in.ua/ (сповдіваюсь вони купили офіційно) Фід має 3 парамтери наявності <stock>no</stock> <stock>few</stock> <stock>yes</stock> Хочу на підставі тексту дати різну наявність, але мені здається вбудовленне налаштування не працює. Я ставлю - замінити yes на 100 і замість 100 отримую значення наявності - 777 Може допомодете обійти це кастомним кодом на PHP?
  4. Спробуйте написати https://opencartforum.com/profile/762296-bn174uk/ Під ПРом і РОзетку в нього є готове рішення
    Чудовий фільтр. Рекомендую до покупки. Автор допрацював що було видно кількість замовлень кожному статусі, що допомагає швидко зрозуміти стан справ по всіх замовленнях в магазині.
  5. Добрый день. Есть несколько вопросов. 1. Как сделать чтобы при добавлении комплекта в корзину сам попап корзины открывался, как на стандартном варианте добавления товара. 2. У меня почему-то после добавления комплекта в корзину, товар, который должен быть со скидкой идет без скидки. https://test.home.in.ua/lestnitsa-transformer-aloft-alyuminievaya-4h4-mla-44/
    Отличный модуль. Прост в установке, автор сделал доработку чтобы можно было добавить фото. Планирую еще использовать на страницах товара, чтобы показывать похожие по смыслу товары.
  6. Добрый день, хочу изменить размер баннеров на мобильном, а именно сделать чтобы он по высоте был больше. Мне для этого придется править и высотку десктопного варианта? Подскажите, какие настройки изменить чтобы это получилось?
  7. Добрый день. Подскажите, как изменить цену подарка (хочу поставить 1 грн) Цена 0 не подходит для передачи заказа у учетную систему 1С. Спасибо.
  8. Добрый день! Можете, пожалуйста, подсказать. Как сделать чтобы уведомление о успешном заказе в 1 клик не пропадало самостоятельно? Спасибо.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.