Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vbabyuk

Новачок
  
  • Публікації

    11
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vbabyuk

  1. Потрібна адаптація під шаблон ReMarket. Вже п"ятий день не відповідаєте в приватні повідомлення (((
  2. Доброго вечора! Прошу поради. Вигрузка на ПРОМ Структура категорій на моєму сайті: Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Структура категорій на ПРОМ-сайті: Категорія 1 - Категорія 2 В п.4,3 прописав $top_category = $top_category[1]; Однак при експорті все одно отримую у фіді структуру Категорія 0 - Категорія 1 - Категорія 2 Як наслідок, на ПРОМі створюється зайва категорія та товари попадають не в ту гілку структури сайту(( Як поправити?
    Встановив без проблем. Інструкція по використанню доступно описала принцип роботи. Функціонал працює коректно та дуже швидко (аналіз та саме видалення) В результаті вивільнено близько 0,5 Гб Рекомендую до придбання.
  3. Доброго вечора! ОС 3.0.3.8 Встановлював як через штатну установку оновлень, так і копіюванням в каталог system Оновив модифікатори. Очистив кеші шаблону На жаль, кнопки переходу в месенджери не з"вились в замовленнях ((
    Зручний модуль для швидкого виправлення некоректностей на сайті. Дуже сподобалась швидка підтримка Автора модуля . Рекомендую!
  4. Доброго вечора! Є задача об"єднати товари по Артикулу. При цьому маємо два виміри опцій: - тип тканини - колір тканини ( при цьому набір кольорів залежить від першого параметра "тип тканини"). Цей модуль може підтримати такий варіант залежності?
  5. Доброго вечора! Налаштував відстеження по Cron-у В журналі помилок отримую наступне: PHP Notice: Undefined index: settings_tracking_statuses in /home/site/public_html/catalog/controller/extension/module/novaposhta_cron.php on line 269 PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/site/public_html/catalog/controller/extension/module/novaposhta_cron.php on line 269 Як поправити?
  6. Доброго вечора! Прошу поради/допомоги Не можу включити модуль (ліцензію від автора отримав) Автор на питання в особисті повідомлення не відповідає ((( Вношу АРІ-ключ від НП, вмикаю сам модуть - пробую зберегти - помилки немає, АЛЕ при цьому налаштування також НЕ зберігаються. Може хтось стикався з цим? Порадьте що не так. Дякую!
  7. Доброго вечора! Цікавлять кілька питань по даному модулю: 1. Чи сумісний він з шаблоном 2. Чи підтримується можливість створення нових товарів з фото/кілька фото ? 3. Чи підтримується можливість синхронізації товарів для мультимовної версії сайту? Дякую!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.