Sa123 Опубліковано: 22 квітня 2023 Share Опубліковано: 22 квітня 2023 Отношение , что в почтомат место должно быть прописано с полными размерами а не общим параметром , так как размер ячейки ограничен , и новая почта не "видит" места записаного общим параметром , вот она и дает ошибку - параметр мест пуст. Названия ошибок отдает сама почта , многие там написаны не понятно , типа - адрес не принадлежит получателю ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 23 квітня 2023 Share Опубліковано: 23 квітня 2023 22.04.2023 в 11:57, Sa123 сказал: Отношение , что в почтомат место должно быть прописано с полными размерами а не общим параметром , так как размер ячейки ограничен , и новая почта не "видит" места записаного общим параметром , вот она и дает ошибку - параметр мест пуст. Названия ошибок отдает сама почта , многие там написаны не понятно , типа - адрес не принадлежит получателю ... повторю еще раз - заполнение параметров посылки не убирает ошибку. Скрытый текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sa123 Опубліковано: 23 квітня 2023 Share Опубліковано: 23 квітня 2023 В 23.04.2023 в 10:48, olegodessa сказав: повторю еще раз - заполнение параметров посылки не убирает ошибку. в данном случае включены "общие параметры" , логика расчеты там была общего объема и передача новой почте общего веса , эту логику разработчик оставил похоже как и было , для передачи точных параметров нужно отключить общие. Это не совсем ошибка , такая логика расчета приложения. Мест может быть несколько у которых прописаны точные размеры , которые "подбиваются" в общий параметр и передается новой почте для создания ттн. общие параметры подразумевают передачу почте общих параметров всего отправления (не зависимо от количества мест ) меню указанное на скрине это по сути просто встроенный калькулятор , в том случае если вы не знаете общий объем а знаете только размеры каждой коробки. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrdeemer Опубліковано: 24 квітня 2023 Share Опубліковано: 24 квітня 2023 19.04.2023 в 13:23, mrdeemer сказал: Добрый день. Обновил модуль до 4,0,2 Тип отправления Документы не создает накладную, ошибка Не удалось сохранить накладную! Nova Poshta errors: Вес недействителен (OPENCART.CMS Версия 2.3.0.2.2) Проблема всё ещё актуальна, может быть у кого-то получилось её решить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Warchunn Опубліковано: 24 квітня 2023 Share Опубліковано: 24 квітня 2023 On 4/24/2023 at 3:00 PM, mrdeemer said: Проблема всё ещё актуальна, может быть у кого-то получилось её решить? Потрудитесь хоть пару страниц прочесть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kaba4ok Опубліковано: 24 квітня 2023 Share Опубліковано: 24 квітня 2023 Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrdeemer Опубліковано: 25 квітня 2023 Share Опубліковано: 25 квітня 2023 24.04.2023 в 20:29, Warchunn сказал: Потрудитесь хоть пару страниц прочесть Пересмотрел ещё раз все упоминания этой проблемы и что-то найти решение у меня не получается, не подскажете, пожалуйста, что я упустил? Скрытый текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sa123 Опубліковано: 25 квітня 2023 Share Опубліковано: 25 квітня 2023 В 25.04.2023 в 10:36, mrdeemer сказав: найти решение у меня не получается, Его пока нет , на вашем скрине видно , что автор ответил , что посмотрит в чем проблема , ну а как сделает по всей видимости выпустит патч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Till Опубліковано: 25 квітня 2023 Share Опубліковано: 25 квітня 2023 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказал: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Не знаю що саме мені допомогло, але я: - Заходив у Сімпл та модуль НП та перезберіг налаштування. Але наче після цього змін не було, проблема залишилась. - Потім почистив всі можливі кеші: системний кеш сайту, кеш шаблону, серверне кешування (opcache, redis, т.д.). Тільки після цього все стало норм. Oc 3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 25 квітня 2023 Share Опубліковано: 25 квітня 2023 Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max1985 Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказал: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:08, max1985 сказав: Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва В мене таке було, поки вчора не оновився до 4 версії Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:42, COBECTb11 сказав: Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Та хочу щоб клієнту прийшло повідомлення на пошту зі створеною накладною, вказавши що замовлення готується до відправки. Але як прийде якщо статут магазину ніяк не хоче мінятися. Не можу зрозуміти в чім проблема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:42, COBECTb11 сказав: Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Запрацювало. В статусах для відстеження вибрав старий статус магазину який стоїть на даний момент. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 Как настроить "Интеграция с заказами" - ТТН для других доставок? Як так понял что должно быть поле в заказе для ТТН когда включаю эту функцию?... Если да, то поля нет Как это работает?... Я использую доставку не Новая Почта API а много различных способов доставки отдельными модулями и фильтрацией. То есть что мне нужно: Это поле "novaposhta_cn_number" хранится в БД в "oc_order". Как мне добавить в заказ поле типа "input" куда я буду вписывать ТТН от Новой Почты по которому будет работать модуль Новая Почта API и так же будет работать "Настройки статусов отправления" через CRON. Кто-то может помочь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... paramount Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Чи є рішення цієї проблеми? Сума доставки не оновлюється після введення адреси, якщо клієнт "тугий" то він не зможе здогадатися як оновити 1359032867__2023_04_27_16_40_14_478.mp4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... paramount Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 16:49, paramount сказал: Чи є рішення цієї проблеми? Сума доставки не оновлюється після введення адреси, якщо клієнт "тугий" то він не зможе здогадатися як оновити 1359032867__2023_04_27_16_40_14_478.mp4 Проблема була вирішена звернувшись до автора іншого доповнення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 29.04.2023 в 15:51, nykivanvas сказав: Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему? Мова адмінки яка? Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:08, max1985 сказав: Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва нужно обновить версию модуля до 4.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказав: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Код 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказав: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Перевірте налаштування сімпл, набори полів для доставки у відділення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 210 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 115 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 483 перегляди Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 225 переглядів Sha 17 листопада total costs Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) Автор: kirians, 8 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 коментарів 3 647 переглядів kirians 9 жовтня 2020 total costs Модуль Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) [Поддержка] Автор: kirians, 9 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 відповідей 676 переглядів kirians 30 жовтня 2020 Nova Poshta - Simple Delivery (Зручна доставка з Нова Пошта Ukraine) Автор: kirians, 14 грудня 2021 nova poshta delivery (і ще %d) Теги: nova poshta delivery nova novaposhta novaposhtat poshta нова пошта нова пошта новая почта новая почта api новая почта доставка оплата новая новая пошта новая-почта почта api delivery integration api интеграция api апи новая почта апи отделения н.п. апи новая почта отделения апі нова пошта апі відділення н.п. апі нова пошта відділення 0 коментарів 6 572 перегляди kirians 14 грудня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Новая почта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
COBECTb11 Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказал: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:08, max1985 сказав: Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва В мене таке було, поки вчора не оновився до 4 версії Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:42, COBECTb11 сказав: Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Та хочу щоб клієнту прийшло повідомлення на пошту зі створеною накладною, вказавши що замовлення готується до відправки. Але як прийде якщо статут магазину ніяк не хоче мінятися. Не можу зрозуміти в чім проблема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:42, COBECTb11 сказав: Судя по документации, всё верно код 1 Возможно опишите сценарий который планируете? Запрацювало. В статусах для відстеження вибрав старий статус магазину який стоїть на даний момент. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaustenko Опубліковано: 26 квітня 2023 Share Опубліковано: 26 квітня 2023 Как настроить "Интеграция с заказами" - ТТН для других доставок? Як так понял что должно быть поле в заказе для ТТН когда включаю эту функцию?... Если да, то поля нет Как это работает?... Я использую доставку не Новая Почта API а много различных способов доставки отдельными модулями и фильтрацией. То есть что мне нужно: Это поле "novaposhta_cn_number" хранится в БД в "oc_order". Как мне добавить в заказ поле типа "input" куда я буду вписывать ТТН от Новой Почты по которому будет работать модуль Новая Почта API и так же будет работать "Настройки статусов отправления" через CRON. Кто-то может помочь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
paramount Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Чи є рішення цієї проблеми? Сума доставки не оновлюється після введення адреси, якщо клієнт "тугий" то він не зможе здогадатися як оновити 1359032867__2023_04_27_16_40_14_478.mp4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
paramount Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 16:49, paramount сказал: Чи є рішення цієї проблеми? Сума доставки не оновлюється після введення адреси, якщо клієнт "тугий" то він не зможе здогадатися як оновити 1359032867__2023_04_27_16_40_14_478.mp4 Проблема була вирішена звернувшись до автора іншого доповнення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykivanvas Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 29.04.2023 в 15:51, nykivanvas сказав: Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему? Мова адмінки яка? Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:08, max1985 сказав: Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва нужно обновить версию модуля до 4.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказав: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Код 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказав: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Перевірте налаштування сімпл, набори полів для доставки у відділення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 210 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 115 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 483 перегляди Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 225 переглядів Sha 17 листопада total costs Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) Автор: kirians, 8 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 коментарів 3 647 переглядів kirians 9 жовтня 2020 total costs Модуль Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) [Поддержка] Автор: kirians, 9 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 відповідей 676 переглядів kirians 30 жовтня 2020 Nova Poshta - Simple Delivery (Зручна доставка з Нова Пошта Ukraine) Автор: kirians, 14 грудня 2021 nova poshta delivery (і ще %d) Теги: nova poshta delivery nova novaposhta novaposhtat poshta нова пошта нова пошта новая почта новая почта api новая почта доставка оплата новая новая пошта новая-почта почта api delivery integration api интеграция api апи новая почта апи отделения н.п. апи новая почта отделения апі нова пошта апі відділення н.п. апі нова пошта відділення 0 коментарів 6 572 перегляди kirians 14 грудня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Новая почта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 26.04.2023 в 08:08, max1985 сказав: Как то решается проблема с обновлениями отделений? Пытаюсь обновить через админку, каждый раз разные данные, то 500, то 5000, но это далеко от реального к-ва нужно обновить версию модуля до 4.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказав: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Код 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказав: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Перевірте налаштування сімпл, набори полів для доставки у відділення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 210 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 115 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 483 перегляди Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 225 переглядів Sha 17 листопада total costs Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) Автор: kirians, 8 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 коментарів 3 647 переглядів kirians 9 жовтня 2020 total costs Модуль Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) [Поддержка] Автор: kirians, 9 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 відповідей 676 переглядів kirians 30 жовтня 2020 Nova Poshta - Simple Delivery (Зручна доставка з Нова Пошта Ukraine) Автор: kirians, 14 грудня 2021 nova poshta delivery (і ще %d) Теги: nova poshta delivery nova novaposhta novaposhtat poshta нова пошта нова пошта новая почта новая почта api новая почта доставка оплата новая новая пошта новая-почта почта api delivery integration api интеграция api апи новая почта апи отделения н.п. апи новая почта отделения апі нова пошта апі відділення н.п. апі нова пошта відділення 0 коментарів 6 572 перегляди kirians 14 грудня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Новая почта API" - модуль доставки для OpenCart
Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 25.04.2023 в 22:34, voronlviv сказав: Хто підкаже, який статус нової пошти присвоюється коли створив накладну? Бо я вибрав код 1, але статус замовлення магазину автоматично не змінився. Код 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказав: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Перевірте налаштування сімпл, набори полів для доставки у відділення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 210 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 115 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 483 перегляди Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 225 переглядів Sha 17 листопада total costs Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) Автор: kirians, 8 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 коментарів 3 647 переглядів kirians 9 жовтня 2020 total costs Модуль Total Costs with Shipping (Загальні витрати з доставкою) [Поддержка] Автор: kirians, 9 жовтня 2020 shipping delivery (і ще %d) Теги: shipping delivery shipping cost shipping_cost product cost общие затраты доставка стоимость продукта стоимость доставки загальні витрати вартість продукту вартість доставки 0 відповідей 676 переглядів kirians 30 жовтня 2020 Nova Poshta - Simple Delivery (Зручна доставка з Нова Пошта Ukraine) Автор: kirians, 14 грудня 2021 nova poshta delivery (і ще %d) Теги: nova poshta delivery nova novaposhta novaposhtat poshta нова пошта нова пошта новая почта новая почта api новая почта доставка оплата новая новая пошта новая-почта почта api delivery integration api интеграция api апи новая почта апи отделения н.п. апи новая почта отделения апі нова пошта апі відділення н.п. апі нова пошта відділення 0 коментарів 6 572 перегляди kirians 14 грудня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Prorab337 Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 В 24.04.2023 в 22:33, Kaba4ok сказав: Вітаю. Після оновлення на нову версію, перестало коректно працювати з simple. коли вибираю область, то в полі місто нічого не з'являється. Можливо хтось стикався. підкажіть будь ласка як виправити Перевірте налаштування сімпл, набори полів для доставки у відділення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 210 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 115
nykivanvas Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 В 30.04.2023 в 23:16, Prorab337 сказав: Статуси замовлень з одинарними лапками є замість апострофу? Величезна Вам подяка - справа була в статусі замовлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaustenko Опубліковано: 1 травня 2023 Share Опубліковано: 1 травня 2023 Версия 4.0.2, Opencart 1.5.6.1 КРОН для Областей не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts