Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Till

Новачок
  
  • Публікації

    41
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

1 343 перегляди профілю

Till's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Репутація

  1. Дякую. На жаль, моїх знань не достатньо щоб вчехлити, куди саме вписувати код у контроллері (на прикладі деталей замовлення). В шаблоні, наче, втулив куди треба)) Я не проти символічно віддячити за детальну допомогу))
  2. Вітаю! Яким чином можна реалізувати у деталях замовлення в адмінці (та у листах клієнту/адміну з деталями замовлення) вивід ціни товару без знижки (перечеркнута ціна) та зі знижкою? (330 грн 295 грн) А також та ж сама ситуація у корзині Буду дуже вдячний за рішення.
  3. Не знаю що саме мені допомогло, але я: - Заходив у Сімпл та модуль НП та перезберіг налаштування. Але наче після цього змін не було, проблема залишилась. - Потім почистив всі можливі кеші: системний кеш сайту, кеш шаблону, серверне кешування (opcache, redis, т.д.). Тільки після цього все стало норм. Oc 3.
  4. Я розумію, якби це був якийсь окремий випадок і відповідь з рішенням була б десь посередині сторінок всієї теми... Але ж тут останні 3-4 сторінки якраз і обговорюється дана проблема. Навіть проскролити цю сторінку доверху і там вже відповідали на це ж питання...
  5. У мене на ос 3 все норм стало. А от на Ос 2.3 проблеми з актуальністю відділень. Не показуються поштомати, відділення не всі актуальні (дані дуже застарілі). Хоча база в модулі оновлена і на декількох сайтах відображає одну й ту ж кількість відділень.
  6. Схожа ситуація і на іншому сайті на ocStore 2.3 Апалась версія модуля з 4.0.1 до 4.0.2. При доставці на відділення - вони є у випадаючому списку. При обраному варіанті доставки на поштомат також присутні варіанти з відділеннями. Але при текстовому пошуку знаходить всього парочку поштоматів по Києву (4 шт): В базі модуля 23091 відділення.
  7. UPD. Збільшив ліміти, один раз проскочило і оновило кількість відділень до 23 тис (оновлював з вкладки "База даних" в модулі). Але при оформленні замовлень немає випадаючого списку з містами та відділеннями у методі доставки на відділення. У методі доставки на поштомат є лише міста у випадаючому списку. В Сімплі замінив novaposhta.warehouse на новий novaposhta.department (оновлював з версії 3.5.0), але не допомогло. Вирішив перевстановити модуль, і тепер знову тривале оновлення відділень (зависає на цьому моменті).
  8. Приветствую! А как связать способы оплаты/доставки с заказа с способами в 1с? Кнопка "Добавить" действие не работает чет. Или я что-то не то делаю. Способы доставки на сайте включены в "Расширения-Доставка". index.php?route=extension/module/exchange1c&user_token=Ica8cCzHBdc55KAuqjZJpzyDF4YHypq5:2401 Uncaught ReferenceError: order_import_row is not defined at addOrderDelivery (index.php?route=extension/module/exchange1c&user_token=Ica8cCzHBdc55KAuqjZJpzyDF4YHypq5:2401:58) at HTMLAnchorElement.onclick (index.php?route=extension/module/exchange1c&user_token=Ica8cCzHBdc55KAuqjZJpzyDF4YHypq5:1334:93) И в целом, реально ли данным модулем связать сайт ocStore 3.0.2 и BAS (1C)? Нашел на гитхабе и поставил этот модуль с доработками от Tseka85 под ОС3. Но испытываю вагон трудностей с подключениями. Возможно, кто-то уже имел положительный опыт в связке, желательно двусторонней (сайт-база-сайт)?
  9. Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как можно реализовать такой функционал? Необходимо в карточке товара влепить ссылку/кнопку на категорию, в которой находится этот товар. Что-то на подобие "Назад в категорию". Без сторонних модулей.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.