Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

nykivanvas

Користувачі
  
  • Публікації

    286
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Мужчина

Відвідувачі профілю

9 530 переглядів профілю

nykivanvas's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Репутація

  1. Доброго дня! Скажіть будь ласка, чому при публікації великих статей (як правило таблиць), коли намагаєшся відредагувати запис, то виявляється, що запис порожній? Може треба збільшити кількість символів, для відповідної таблиці в базі даних, чи це щось інше?
  2. Чи можна створити SEO сторінку відразу з усіх категорій?
  3. Встановив останнє оновлення, ввів "ліві" ключі і з'явилася можливість оновлювати бази. З областями і населеними пунктами все ОК, а ось відділень явно менше чим мало б бути. На скільки я побачив, то не підтягує відділення у селах. Що робити і як діяти?
  4. Звичайний користувач не звертає уваги на пристутність/відстутність ТМ і домену .ua (перевірено) як і на те, що підключено до сайту для прийняття платежів (liqpay, fondy, wayforpay). Але я звертаю і купляю тільки в тих магазинах де хоча б підключено liqpay, якщо вже ТМ немає. Тому я б цим не заморочувався на перших етапах, хоча і довго би не тягнув з реєстрацією ТМ особливо якщо хочеться домену .ua, бо як відомо, домен .ua може бути тільки 1, а ТМ багато в різних класах, тому - "хто раніше встав, того і тапки".
  5. Добрий день! При використанні вашого модуля і при включенні Javascript стиснення зникає код ремаркетингу: <script> if (typeof gtag != 'undefined') { gtag("event", "view_item", { 'send_to': 'AW-961945647', 'value': 135, 'items': [ { 'id': '229547', 'google_business_vertical': 'retail' }, ] })}; </script> При виключенні стиснення код з'являється на сторінці, але при переході по товарах value і id товару не міняються. Для ремаркетингу використовую модуль: https://opencartforum.com/files/file/7492-sp-seo-remarketing-all-in-one-pro-23x-3x-google-analytics-4-dinamicheskiy-remarketing-google-ads-facebook-conversions-api-tiktok-marketing-api-fid-dlya-google-merchant-facebook-catalog-tiktok-google-otzyvy-esputnik/ Що неправильно роблю? Налаштовував згідно демо.
  6. Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему?
  7. З якою це часу для цього потрібен модуль?
  8. Дякую за адаптацію під ocfilter + seo faq. Цієї адаптації для ocstore 2.3 не буде?
  9. Кто-нибудь экспортировал/импортировал посадочные страницы этого фильтра? Если какая-нибудь возможность это сделать без больших телодвижений?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.