KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Здравствуйте) Нам нужно сделать кроссбраузерность на сайтах http://88005500757.ru/ и http://88005505755.ru/ Сейчас сайты отображаются по разному на телефоне, на ноуте и на компе...нужно настроить так, чтобы сайт везде отображался одинаково) Предпочтение отдадим меньшей цене))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Предпочтение отдадим меньшей цене))) в случае с дизайном - вы уже отдали... у вас трэш, а не магазины. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Да уж... Какашенция отменная... :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Дизайн печалька... :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Уважаемые господа! Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! Мы здесь не обсуждение по дизайну начали! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Смотрите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 За "Предпочтение отдадим меньшей цене" Вам нужно на какую-нибудь FL-помойку. На этом форуме стараются делать качественно и не любят участвовать в демпинговых аукционах с перспективой поработать "за еду" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ingenerks Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 На счет предпочтений по меньше цене шикарно написано :-) https://opencartforum.com/topic/43360-нужен-исполнитель-для-дизайн-сайта/?do=findComment&comment=382368 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! своими замечаниями/откровениями касаемо "дизайна" мы акцентируем ваше внимание на его "качестве" и хотим донести до вас мысль: делать "это" кроссбраузерным - бессмысленноуж извините. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Нужно сделать кроссбраузерность) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Да уж... Какашенция отменная... :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Дизайн печалька... :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Уважаемые господа! Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! Мы здесь не обсуждение по дизайну начали! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Смотрите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 За "Предпочтение отдадим меньшей цене" Вам нужно на какую-нибудь FL-помойку. На этом форуме стараются делать качественно и не любят участвовать в демпинговых аукционах с перспективой поработать "за еду" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ingenerks Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 На счет предпочтений по меньше цене шикарно написано :-) https://opencartforum.com/topic/43360-нужен-исполнитель-для-дизайн-сайта/?do=findComment&comment=382368 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! своими замечаниями/откровениями касаемо "дизайна" мы акцентируем ваше внимание на его "качестве" и хотим донести до вас мысль: делать "это" кроссбраузерным - бессмысленноуж извините. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Нужно сделать кроссбраузерность) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Дизайн печалька... :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Уважаемые господа! Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! Мы здесь не обсуждение по дизайну начали! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KutlinaAnna Опубліковано: 11 березня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krumax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Очень хочется взглянуть на дизайн ваших сайтов))) Уверена, что я отзовусь о них так же))) на вкус и цвет...как говорится) Смотрите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 За "Предпочтение отдадим меньшей цене" Вам нужно на какую-нибудь FL-помойку. На этом форуме стараются делать качественно и не любят участвовать в демпинговых аукционах с перспективой поработать "за еду" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ingenerks Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 На счет предпочтений по меньше цене шикарно написано :-) https://opencartforum.com/topic/43360-нужен-исполнитель-для-дизайн-сайта/?do=findComment&comment=382368 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! своими замечаниями/откровениями касаемо "дизайна" мы акцентируем ваше внимание на его "качестве" и хотим донести до вас мысль: делать "это" кроссбраузерным - бессмысленноуж извините. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Нужно сделать кроссбраузерность) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ingenerks Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 На счет предпочтений по меньше цене шикарно написано :-) https://opencartforum.com/topic/43360-нужен-исполнитель-для-дизайн-сайта/?do=findComment&comment=382368 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! своими замечаниями/откровениями касаемо "дизайна" мы акцентируем ваше внимание на его "качестве" и хотим донести до вас мысль: делать "это" кроссбраузерным - бессмысленноуж извините. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Нужно сделать кроссбраузерность) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
afwollis Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Мы не нуждаемся в вашем мнении по поводу нашего дизайна!!! Нас все устраивает! Вопрос звучит иначе: нам нужен человек, который сделает нам кроссбраузерность! своими замечаниями/откровениями касаемо "дизайна" мы акцентируем ваше внимание на его "качестве" и хотим донести до вас мысль: делать "это" кроссбраузерным - бессмысленноуж извините. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Нужно сделать кроссбраузерность)
Anamalia Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JohnnyVega Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Все хотят чтобы был мерседес и по цене жигулей! Дык, уже получили Нечто по цене жигулей :-) Тынц Здравствуйте, мне нужен программист, который поможет мне с дизайном. Мне нужно сказать путь к файлу, который изменит, то что мне нужно, исправлять я буду сама. Мне нужно просто чтобы вы сказали где и что нужно изменить, естественно за предоставленную информацию я заплачу, но в пределах разумного конечно) Жду откликов, кто сможет мне помочь. Обязательно связь голосовая или по скайпу, или по телефону (если вы живёте в России, я сама позвоню). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 0 коментарів 9 914 перегляди crd 26 лютого 2019 [Поддержка] HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 3.x | 1 2 Автор: crd, 26 лютого 2019 позиции модули (і ще %d) Теги: позиции модули вывод дизайн схемы макеты лендинг посадочные страницы 25 відповідей 4 073 перегляди Standard33 16 травня 2023 [Поддержка] HYPER Positions +70 позиций модулей| Opencart 2.3.x | 1 2 3 4 11 Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 252 відповіді 38 399 переглядів crd 27 вересня 2021 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.3.x | Автор: crd, 25 січня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 53 278 переглядів HyperLabTeam 7 червня 2017 HYPER Positions: +70 позицій модулів | Opencart 2.0 - 2.1 - 2.2x | v. Автор: crd, 11 квітня 2017 позиции дизайн (і ще %d) Теги: позиции дизайн лендинг вывод модулей блоки макет посадочные страницы 0 коментарів 12 115 переглядів crd 11 квітня 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
markimax Опубліковано: 11 березня 2015 Share Опубліковано: 11 березня 2015 Не хочу никого обидеть, но дизайн надо менять. Что юзабилити, что типографика, что сам дизайн, не соответствует требованиям хорошего интернет-магазина. Возьмите любой адаптивный шаблон (тему), "причешите" её, и будет вам и адаптивность и кроссбраузерность и юзабилити выше. А если хотите сделать идеально закажите индивидуальный дизайн у профессионалов. Правда. это очень дорого. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts