Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Parallax

Користувачі
  • Публікації

    120
  • З нами

  • Відвідування

8 підписників

Технічна підтримка

  • Робочі дні
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Вихідні дні
    Сб
    Нд
  • Робочий час
    10:00 - 17:00
  • Статус
    Працюю

Відвідувачі профілю

14 159 переглядів профілю

Parallax's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • First Post
  • One Month Later
  • Conversation Starter

Recent Badges

85

Репутація

  1. Цю проблему можна вирішити безкоштовним модулем Localcopy або просто звантажити модуль по FTP і окремо встановити модифікатор
  2. Ось кому потрібно варіант в додачу з переадресацією на першу сторінку (перевірено лише на другій гілці опенкарта) <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <modification> <name>Redirect page</name> <code>13223</code> <version>1.0</version> <author>#</author> <link>#</link> <file path="catalog/controller/product/category.php"> <operation error="skip"> <search><![CDATA[$results = $this->model_catalog_product->getProducts($filter_data);]]></search> <add position="after"><![CDATA[ if($results === array() && $page != 1) { $this->response->redirect($this->url->link('product/category', 'path=' . $this->request->get['path'])); } ]]></add> </operation> </file> <file path="catalog/controller/product/manufacturer.php"> <operation error="skip"> <search><![CDATA[$results = $this->model_catalog_product->getProducts($filter_data);]]></search> <add position="after"><![CDATA[ if($results === array() && $page != 1) { $this->response->redirect($this->url->link('product/manufacturer/info', 'manufacturer_id=' . $this->request->get['manufacturer_id'])); } ]]></add> </operation> </file> <file path="catalog/controller/product/search.php"> <operation error="skip"> <search><![CDATA[foreach ($results as $result) ]]></search> <add position="before"><![CDATA[ if($results === array() && $page != 1) { $this->response->redirect($this->url->link('product/search')); } ]]></add> </operation> </file> <file path="catalog/controller/product/special.php"> <operation error="skip"> <search><![CDATA[$results = $this->model_catalog_product->getProductSpecials($filter_data);]]></search> <add position="after"><![CDATA[ if($results === array() && $page != 1) { $this->response->redirect($this->url->link('product/special')); } ]]></add> </operation> </file> </modification>
  3. При редагуванні товару є дві вкладки "Акція" та "Знижки" Акція - це знижена ціна товар, умовно коштує 100 товар а в період акції 80 Знижки - в залежності від кількості товару в корзині різна ціна, умовно за 1 шт. товару 100 від 3 шт. 90 і т.д.
  4. Оновіть модуль до актуальної версії, я переглянув історію оновлень, дана проблема була в першій версії і давно вже пофіксина, оновіться і проблема зникне або пишіть в особисті за допомогою.
  5. Вітаю. Ви змінювали дані налаштування для телефона і ПК чи лише для телефона, а перевіряли результат на ПК? Нагадую, що для кожного із цих типів пристроїв індивідуальні/власні налаштування.
  6. Не думав про це (якщо правильно налаштований поштовий ящик і не займатись реальним спамом, то листи в спам не попадають) але якщо певний запит від більшості буде то додам або якщо хтось проспонсує дану розробку.
  7. Вітаю Так, підтримка html є Приклад http://opencart-2.parallax.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=42
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.