Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

crd

Новичок
  • Публикаций

    40
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Техническая поддержка

  • Выходные дни
    Нд
  • Текущий статус
    Працюю

Посетители профиля

9 219 просмотров профиля

Достижения crd

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well Редкая
  • Conversation Starter

Последние медали

17

Репутация

  1. @Standard33, дякую за звернення та купівлю модулю, я насправді розумію Ваше невдоволення ситуацією, що склалася та справді намагався докласти всіх можливих зусиль для вирішення проблеми. Адаптацію до Вашого сайту наразі завершено. Відтепер Ви маєте можливість передавати роботу іншим спеціалістам. Однак, хочу зазначити декілька моментів, для уточнення, а саме: 1. Ви пишите: Це не відповідає дійсності, Ви можете особисто переконатися в цьому в історії встановлення доповнень у адмінці, перше з них було 4 травня: Було декілька разів перевстановлено модуль у процесі адаптації, тож Ви зробили передчасне висловлювання. 2. Потрібен був час для дослідження шаблону на Вашому сайті, та окрім цього, на ньому досить багато встановлених модифікаторів (для розуміння масштабу – понад 70 модифікаторів), котрі потрібно було відстежити та виявити який саме заважає роботі модифікатору "Hyper Positions". Зазвичай, на моєму досвіді, покупці модулю уточнюють деталі по адаптації перед купівлею надаючи доступи для попереднього оцінювання, та дійсно, в залежності від об'єму та складності, відповідно час (та вартість) на адаптацію можуть бути різними. У Вашому випадку на сайті встановлено біля 20 (!) модифікаторів з "авторством" різних піратських сайтів, які потенційно могли б викликати конфлікт у коді. Я дуже рекомендую Вам позбутися таких модулів та використовувати модулі з офіційних платформ. Тож, користуючись нагодою, на майбутнє звертаюсь до всіх, хто потребуватиме підтримки по модулю Hyper Positions: в адаптації та доробках буде відмовлено, якщо будуть виявлені модулі, що завантажені та встановлені з платформ поширюючих піратьскі версії модулів. P.s. Розумію, що зараз опис модулю досить складний для сприйняття, він залишається ще від перших версій модулю розроблених іншим автором. Опис буде актуалізовано у вільний час, де я обов'язково конкретизую деталі для того, щоб мінімізувати непорозуміння. @Standard33, сподіваюсь на те, що модуль буде корисним та збільшить конверсії, гарного дня!
  2. 10 Завантажити / Придбати розширення Разработка и доработки Оказываю услуги по разработке и внесению правок для любых версий OpenCart. Перед оплатой предварительно свяжитесь со мной в личные сообщения для оценки работ! Автор crd долучення 18.04.23 Категорія Услуги  
  3. Оказываю услуги по разработке и внесению правок для любых версий OpenCart. Перед оплатой предварительно свяжитесь со мной в личные сообщения для оценки работ!
    10.00 USD
  4. crd

    Опции товара

    Этот модуль решает данную задачу
  5. Добрый день. 1. Выслал в ЛС 2. Проблем с мультимагазином на поддомене не будет
  6. В эту таблицу записываются позиции с чекбоксом применения полной ширины блока. Вышлите доступы в ЛС
  7. @82708741078, во-первых, не вижу вас в списке покупателей, а во-вторых, вы ошиблись, по шляпам не в эту тему.
  8. Здравствуйте! Возможно необходима будет адаптация, нужно пробовать, если потребуется - обращайтесь в личные сообщения.
  9. Здравствуйте. Возможно потребуется адаптация, но сперва протестируйте корректность работы.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.