WarStyle Опубліковано: 24 червня 2022 Share Опубліковано: 24 червня 2022 24.06.2022 в 12:39, k2825435 сказал: Вообще не понял если честно. Модуль я поставил для гугла, гугл не принимает. Инструкции куда что писать - не вижу. Может кто0-то помочь для менее продвинутых пользователей. Версия движка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 24 червня 2022 Share Опубліковано: 24 червня 2022 только что получил 6 версию модуля. Установил. Нажал сгенерировать seo урл, отправил гуглу файл принял. Версия движка Версия 3.0.2.0 но думаю это уже не актуально )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... gevals Опубліковано: 28 вересня 2022 Share Опубліковано: 28 вересня 2022 24.06.2022 в 13:25, WarStyle сказал: Версия движка? у меня такая же беда..не принимает. версия 2.3.0.2.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 28 вересня 2022 Share Опубліковано: 28 вересня 2022 Все приймає, згенеруйте ЧПУ для карти: кнопка "generate seo url" на головній налаштувань модуля знизу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 3 жовтня 2022 Share Опубліковано: 3 жовтня 2022 28.09.2022 в 11:47, PaulKravchenko сказал: Все приймає, згенеруйте ЧПУ для карти: кнопка "generate seo url" на головній налаштувань модуля знизу Нажаль гугл консоль почала вимахуватись і не приймає український сайтмап, хоча раніше все работало добре. Як з цим боротися не знаю... Скрытый текст Скрытый текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero перевірте сам файл сайтмапу що з префіксом, думаю, що проблема в його формуванні, а не в самому модулі або гугловій консолі Перевірив на тестовому сайті: Перші два - сформований модулем seo url 3 та 4 - перенаправлення через htaccess: RewriteRule ^fx_sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] RewriteRule ^ru/fx_sitemap.xml$ ru/index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] Відкрийте обидва файли браузером, збережіть по Ctrl+S та порівняйте, можливо це покаже де проблема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko , перевірив, ніби однакові Навіть яндекс аналізатор каже, що все добре, а гугл ругається Скрытый текст Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero Спробуйте видалити помилковий сайтмап в консолі та додати знову Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko не допомогло, не хоче приймати Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... avngroup Опубліковано: 31 жовтня 2022 Share Опубліковано: 31 жовтня 2022 Добрый день. Как можно получить фикс для гугла и обновленную версию? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 1 листопада 2022 Share Опубліковано: 1 листопада 2022 модуль мертвый я так понимаю? автор не отвечает ни на почту ни на форуме( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Otvet Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 13 листопада 2022 01.11.2022 в 16:35, avngroup сказал: автор не отвечает ни на почту у вас дважды запрашивались данные покупки, оба раза не ответили покупок на домен ***.online у вас нет тут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
k2825435 Опубліковано: 24 червня 2022 Share Опубліковано: 24 червня 2022 только что получил 6 версию модуля. Установил. Нажал сгенерировать seo урл, отправил гуглу файл принял. Версия движка Версия 3.0.2.0 но думаю это уже не актуально )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gevals Опубліковано: 28 вересня 2022 Share Опубліковано: 28 вересня 2022 24.06.2022 в 13:25, WarStyle сказал: Версия движка? у меня такая же беда..не принимает. версия 2.3.0.2.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PaulKravchenko Опубліковано: 28 вересня 2022 Share Опубліковано: 28 вересня 2022 Все приймає, згенеруйте ЧПУ для карти: кнопка "generate seo url" на головній налаштувань модуля знизу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 3 жовтня 2022 Share Опубліковано: 3 жовтня 2022 28.09.2022 в 11:47, PaulKravchenko сказал: Все приймає, згенеруйте ЧПУ для карти: кнопка "generate seo url" на головній налаштувань модуля знизу Нажаль гугл консоль почала вимахуватись і не приймає український сайтмап, хоча раніше все работало добре. Як з цим боротися не знаю... Скрытый текст Скрытый текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero перевірте сам файл сайтмапу що з префіксом, думаю, що проблема в його формуванні, а не в самому модулі або гугловій консолі Перевірив на тестовому сайті: Перші два - сформований модулем seo url 3 та 4 - перенаправлення через htaccess: RewriteRule ^fx_sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] RewriteRule ^ru/fx_sitemap.xml$ ru/index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] Відкрийте обидва файли браузером, збережіть по Ctrl+S та порівняйте, можливо це покаже де проблема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko , перевірив, ніби однакові Навіть яндекс аналізатор каже, що все добре, а гугл ругається Скрытый текст Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero Спробуйте видалити помилковий сайтмап в консолі та додати знову Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko не допомогло, не хоче приймати Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... avngroup Опубліковано: 31 жовтня 2022 Share Опубліковано: 31 жовтня 2022 Добрый день. Как можно получить фикс для гугла и обновленную версию? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 1 листопада 2022 Share Опубліковано: 1 листопада 2022 модуль мертвый я так понимаю? автор не отвечает ни на почту ни на форуме( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Otvet Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 13 листопада 2022 01.11.2022 в 16:35, avngroup сказал: автор не отвечает ни на почту у вас дважды запрашивались данные покупки, оба раза не ответили покупок на домен ***.online у вас нет тут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
flaero Опубліковано: 3 жовтня 2022 Share Опубліковано: 3 жовтня 2022 28.09.2022 в 11:47, PaulKravchenko сказал: Все приймає, згенеруйте ЧПУ для карти: кнопка "generate seo url" на головній налаштувань модуля знизу Нажаль гугл консоль почала вимахуватись і не приймає український сайтмап, хоча раніше все работало добре. Як з цим боротися не знаю... Скрытый текст Скрытый текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero перевірте сам файл сайтмапу що з префіксом, думаю, що проблема в його формуванні, а не в самому модулі або гугловій консолі Перевірив на тестовому сайті: Перші два - сформований модулем seo url 3 та 4 - перенаправлення через htaccess: RewriteRule ^fx_sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] RewriteRule ^ru/fx_sitemap.xml$ ru/index.php?route=extension/feed/fx_sitemap [L] Відкрийте обидва файли браузером, збережіть по Ctrl+S та порівняйте, можливо це покаже де проблема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko , перевірив, ніби однакові Навіть яндекс аналізатор каже, що все добре, а гугл ругається Скрытый текст Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero Спробуйте видалити помилковий сайтмап в консолі та додати знову Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko не допомогло, не хоче приймати Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... avngroup Опубліковано: 31 жовтня 2022 Share Опубліковано: 31 жовтня 2022 Добрый день. Как можно получить фикс для гугла и обновленную версию? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 1 листопада 2022 Share Опубліковано: 1 листопада 2022 модуль мертвый я так понимаю? автор не отвечает ни на почту ни на форуме( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Otvet Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 13 листопада 2022 01.11.2022 в 16:35, avngroup сказал: автор не отвечает ни на почту у вас дважды запрашивались данные покупки, оба раза не ответили покупок на домен ***.online у вас нет тут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko , перевірив, ніби однакові Навіть яндекс аналізатор каже, що все добре, а гугл ругається Скрытый текст Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PaulKravchenko Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 @flaero Спробуйте видалити помилковий сайтмап в консолі та додати знову Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko не допомогло, не хоче приймати Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... avngroup Опубліковано: 31 жовтня 2022 Share Опубліковано: 31 жовтня 2022 Добрый день. Как можно получить фикс для гугла и обновленную версию? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 1 листопада 2022 Share Опубліковано: 1 листопада 2022 модуль мертвый я так понимаю? автор не отвечает ни на почту ни на форуме( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Otvet Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 13 листопада 2022 01.11.2022 в 16:35, avngroup сказал: автор не отвечает ни на почту у вас дважды запрашивались данные покупки, оба раза не ответили покупок на домен ***.online у вас нет тут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
flaero Опубліковано: 4 жовтня 2022 Share Опубліковано: 4 жовтня 2022 (змінено) @PaulKravchenko не допомогло, не хоче приймати Змінено 4 жовтня 2022 користувачем flaero Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avngroup Опубліковано: 31 жовтня 2022 Share Опубліковано: 31 жовтня 2022 Добрый день. Как можно получить фикс для гугла и обновленную версию? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avngroup Опубліковано: 1 листопада 2022 Share Опубліковано: 1 листопада 2022 модуль мертвый я так понимаю? автор не отвечает ни на почту ни на форуме( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 13 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 13 листопада 2022 01.11.2022 в 16:35, avngroup сказал: автор не отвечает ни на почту у вас дважды запрашивались данные покупки, оба раза не ответили покупок на домен ***.online у вас нет тут Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
avngroup Опубліковано: 14 листопада 2022 Share Опубліковано: 14 листопада 2022 как это нет??? я его покупал и вы мне настраивали )) написал в лк с нашей переписки на этом форуме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avngroup Опубліковано: 16 листопада 2022 Share Опубліковано: 16 листопада 2022 вопрос решен, автору огромное спасибо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pokompam Опубліковано: 29 листопада 2022 Share Опубліковано: 29 листопада 2022 добрый день. на сайте установлена мультиязычность, и fx-sitemap выдает дуби всех товаров, с категориями всё нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Alex532 Опубліковано: 16 січня 2023 Share Опубліковано: 16 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Есть магазин на Opencart 2.3.0.2.3. Такой вопрос: Гугл принимает маплисты со списком до 50-ти сайтмапов внутри (всего таких маплистов можно добавить 50 в гугле). Сайтмапы понятно что будут создаватся, интересуют именно маплисты. Может ли модуль создавать более одного маплиста? Змінено 16 січня 2023 користувачем Alex532 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kent007 Опубліковано: 2 лютого 2023 Share Опубліковано: 2 лютого 2023 Добрый день! Хочу обновить модуль с 2019 года Прошу отправить мне файлы для скачивания и инструкцию по обновлению Модуль «#FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml]»https://opencartforum.com/files/file/3042- fx-sitemap-sverhskorostnaya-karta-sayta- xml-s-shirokim-funkcionalom/ Рахунок No 950425, 17.04.2019 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kostya242 Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Здравствуйте. Google ругается что не смог получить доступ к карте (там 15к товаров). В чем может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
llll7uoh Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 У меня та же история. Подскажите где хранятся настройки модуля, что бы восстановить из бекапа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kostya242 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 Какое-то чудо. Ничего не делал, google сам скушал карту корректно и обходит: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 ну сайт мог упасть в тот момент либо сработать блок гугла Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] #FX Sitemap - Сверхскоростная Карта сайта [xml] с широким функционалом
weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 30.06.2023 в 15:51, weqtor сказал: цей сайтмап оновлює автоматично карту сайту? якщо якісь сторінки додані або які видалені? можна якось подати на чергу інлексування сторінок? в гугла ніби квота 200 сторінок на день А до чого карта сайту для черги на індексацію? Так квота є на апі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 419 переглядів S_A_P 30 жовтня [Поддержка] Страница 404 для OpenCart 1 2 Автор: SergeTkach, 27 липня 2017 страница 404 seo оптимизация (і ще %d) Теги: страница 404 seo оптимизация seo 404 404 error ошибка 404 46 відповідей 12 017 переглядів white130489 1 вересня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 240 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 060 переглядів kirians 22 квітня 2020 [Поддержка] SEO Images Generator (Генератор SEO зображень) Автор: kirians, 5 листопада 2021 seo image attributes (і ще %d) Теги: seo image attributes image tag generator alt (title) alt и title картинок alt изображение товара alt title alt картинки title image name тег img alt зображення товарів 4 відповіді 963 перегляди serega2222 12 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
weqtor Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ну якщо при зміних на сайті він буде автоматично все відправляти на переіндексацію то буде дуже велика черга, і можливо якісь потрібніші речі треба відправити буде в першу чергу так я зрозумів зі слів сеошніка, якщо я помиляюся то підправте мене будь ласка) зараз на сайті в мене модуль я так розумію один раз сформував сайтмап і все, і коли ми що змінювали нічого не індексувалося Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 30 червня 2023 Share Опубліковано: 30 червня 2023 ПС (гугл) має краулінговий бюджет (але я не думаю, що вам це загрожує) ПС прийшов, забрав карту, та отдав її боту Коли прийде той бот, тільки ПС знає Коли бот прийшов, то потім сторінка обробляється "індексатором". Буде вона проіндексована чи ні - тільки ПС знає Використовуючи google indexing api ви маєте можливість самостійно надавати до ПС сторінки на індексацію (квота - 200), котру можна збільшити, але є деякі умови. Нагадаю, що це рішення ви не в змозі купити. Дивиться на це рішення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 29 30 31 32 33 34 Вперед Сторінка 34 з 34 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 37
Recommended Posts