Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

k2825435

Користувачі
  
  • Публікації

    97
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Про k2825435

  • День народження 12.09.84

Інформація

  • Стать
    Мужчина

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

k2825435's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Репутація

  1. Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні?
  2. Доброго дня. Якщо мені потрібно перекласти не всі товари, а декілька категорій, але сумарно це десь 5000-7000 товарів. Чи можна це зробити модулем. Тобто обрати категорії і саме в них це зробити.
  3. чи можливо задати окремим параметрам ось такий вид, назва параметру та одиниця виміру Unit="мм" ? Це з переписки: Щоб додати характеристику з одиницею виміру, потрібно додати параметр unit="одиниця виміру".Вигладає це так:<param name="Высота" unit="мм">820</param>У файлі імпорту зараз ця характеристика додана так:<param name="Высота (мм)">820</param>
  4. Доброго дня. Коли обираєш Соответствие атрибутов то решта атрібутів не вигружається. Коли не обираєш то вигружаються всі. Мені по факту потрібно мерейменувати тільки декілька. Чи є можливість вигружати всі, а ті де назначив відповідність вигружати так як назначив. Щоб не додавати всі сюди, навіть ті котрі не потрібно перейменовувати.
  5. только что получил 6 версию модуля. Установил. Нажал сгенерировать seo урл, отправил гуглу файл принял. Версия движка Версия 3.0.2.0 но думаю это уже не актуально ))
  6. Вообще не понял если честно. Модуль я поставил для гугла, гугл не принимает. Инструкции куда что писать - не вижу. Может кто0-то помочь для менее продвинутых пользователей.
  7. Це не принципово, ще раз скажу що це просто забаганка. Но спробую пояснити: Просто підготував фото та залив через фтп в папку, і додаю до товарів, вони ще не задані жодному товару. А вот що більш актуальне, сюди потрібно писати стандартні таблиці? чи вони вже там за замовчуванням? В будь якому випадку сюди би додати таблицю категорій, бо я про це не подумав, )))) та ось :
  8. Ставил этот модуль так-как стандартные не грузились на большом количестве товаров. но не пойму что не нравится гуглу? По ссылке вижу карту красивую штмл, не такую как обычно хмл

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.