sattvad Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 (змінено) Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. Змінено 4 січня 2015 користувачем afwollis отправлено в тему поддержки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Blondi Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 (змінено) У меня такая же проблема. Жду ответа от автора Змінено 4 січня 2015 користувачем afwollis отправлено в тему поддержки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Blondi Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 (змінено) Я разобралась. Скорее всего, Вам тоже поможет. Посмотрите файл config.php, скорее всего, Вы забыли его поправить после переноса ))) Змінено 4 січня 2015 користувачем afwollis отправлено в тему поддержки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 Оплатил, пишу на [email protected] Это письмо создано автоматически сервером Mail.Ru, отвечать на него не нужно. К сожалению, Ваше письмо не может быть доставлено одному или нескольким получателям: [email protected] Unrouteable address хм...весело) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 Оплатил, пишу на [email protected] Это письмо создано автоматически сервером Mail.Ru, отвечать на него не нужно. К сожалению, Ваше письмо не может быть доставлено одному или нескольким получателям: [email protected] Unrouteable address хм...весело) что за привычка писать во все места сразу? я не знаю, где вы взяли такой адрес сарказм абсолютно неуместен, или мне посмеять вместе с вами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 что за привычка писать во все места сразу? я не знаю, где вы взяли такой адрес сарказм абсолютно неуместен, или мне посмеять вместе с вами? -Скачал - https://opencartforum.com/files/file/324-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%8C-simple-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7/ -Установил 4х - Текст такой был после оплаты напишите на почту [email protected] Проверяйте те данные которые указываете, и проблем не будет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 -Скачал - https://opencartforum.com/files/file/324-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%8C-simple-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7/ -Установил 4х - Текст такой был после оплаты напишите на почту [email protected] Проверяйте те данные которые указываете, и проблем не будет! если следовать вашей логике я бы почту никогда в жизни бы не получал. но упс, я сегодня уже получил не одно письмо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 если следовать вашей логике я бы почту никогда в жизни бы не получал. но упс, я сегодня уже получил не одно письмо А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. да потому что правильная почта [email protected] без ru можете пройтись поиском по всем файлам модуля и не найдете там искаженный вариант написания почты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fludik Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 Не знаю чего вы наезжаете на deeman, наоборот, очень отзывчивый человек. Помогал мне аж 31 под елку. Когда остальные уже в оливье лежали. Спасибо Дмитрий за оказание тех поддержки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... themodul Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Подтверждаю, тех. поддержка на высоте. Автор всегда помогает, даже если проблемы связанны с несовместимостью со сторонними модулями! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rentxxx89 Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Проблема решена, данные просто брались из куки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nash Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. пишем в тему поддержки, не плодим лишние. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 что за привычка писать во все места сразу? я не знаю, где вы взяли такой адрес сарказм абсолютно неуместен, или мне посмеять вместе с вами? -Скачал - https://opencartforum.com/files/file/324-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%8C-simple-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7/ -Установил 4х - Текст такой был после оплаты напишите на почту [email protected] Проверяйте те данные которые указываете, и проблем не будет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 -Скачал - https://opencartforum.com/files/file/324-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%8C-simple-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7/ -Установил 4х - Текст такой был после оплаты напишите на почту [email protected] Проверяйте те данные которые указываете, и проблем не будет! если следовать вашей логике я бы почту никогда в жизни бы не получал. но упс, я сегодня уже получил не одно письмо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 если следовать вашей логике я бы почту никогда в жизни бы не получал. но упс, я сегодня уже получил не одно письмо А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. да потому что правильная почта [email protected] без ru можете пройтись поиском по всем файлам модуля и не найдете там искаженный вариант написания почты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fludik Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 Не знаю чего вы наезжаете на deeman, наоборот, очень отзывчивый человек. Помогал мне аж 31 под елку. Когда остальные уже в оливье лежали. Спасибо Дмитрий за оказание тех поддержки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... themodul Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Подтверждаю, тех. поддержка на высоте. Автор всегда помогает, даже если проблемы связанны с несовместимостью со сторонними модулями! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rentxxx89 Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Проблема решена, данные просто брались из куки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nash Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. пишем в тему поддержки, не плодим лишние. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
maxauto Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 если следовать вашей логике я бы почту никогда в жизни бы не получал. но упс, я сегодня уже получил не одно письмо А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 січня 2015 А если следовать вашей то я сам придумал почту [email protected] отправлял с разных почту и маил и яндекс и с корпоративной. Спасибо за ключ и Вашу адекватность. да потому что правильная почта [email protected] без ru можете пройтись поиском по всем файлам модуля и не найдете там искаженный вариант написания почты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fludik Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 Не знаю чего вы наезжаете на deeman, наоборот, очень отзывчивый человек. Помогал мне аж 31 под елку. Когда остальные уже в оливье лежали. Спасибо Дмитрий за оказание тех поддержки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... themodul Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Подтверждаю, тех. поддержка на высоте. Автор всегда помогает, даже если проблемы связанны с несовместимостью со сторонними модулями! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rentxxx89 Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Проблема решена, данные просто брались из куки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nash Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. пишем в тему поддержки, не плодим лишние. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Fludik Опубліковано: 2 січня 2015 Share Опубліковано: 2 січня 2015 Не знаю чего вы наезжаете на deeman, наоборот, очень отзывчивый человек. Помогал мне аж 31 под елку. Когда остальные уже в оливье лежали. Спасибо Дмитрий за оказание тех поддержки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
themodul Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Подтверждаю, тех. поддержка на высоте. Автор всегда помогает, даже если проблемы связанны с несовместимостью со сторонними модулями! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rentxxx89 Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Проблема решена, данные просто брались из куки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nash Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. пишем в тему поддержки, не плодим лишние. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
rentxxx89 Опубліковано: 3 січня 2015 Share Опубліковано: 3 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetus Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Добрый день. Возникла следующая проблема, при указании значения по умолчанию в настойке полей пользователе, это значение не подставляется при оформлении заказа. В чем может быть проблема? Версия модуля 3.8.3. Проблема решена, данные просто брались из куки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nash Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Ребята, скажите что не так я делаю: после закачки всех папок модуля, он не отображается в категориях "Модули", что интересно на локалке все работает, в чем проблема? Спасибо.. пишем в тему поддержки, не плодим лишние. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Можно ли активизировать ссылки наверху страницы "Корзина Покупатель Способ доставки Способ оплаты Оплата" Чтобы нажимая на любой из этих шагов я попадал на его страницу? вернуться можно только на старый шаг, вперед нельзя Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 UPD: не заметил второе сообщение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 В админке на странице покупателя появилась ошибка. Перед этим я делал импорт заказов с версии 1.5.4.1 на версию 1.5.5.1.2 задал уточняющий вопрос в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 4 січня 2015 Всем привет, нужна помощь) Установил simple 4.3 для того чтобы для юр лиц сделать поля и выводить из в счет в графу Плательщик и Грузополучатель Вообщем сделал все доп поля ИНН, КПП и прочее, новый пользователь их заполняет, но где их смотреть? Пользуюсь Безналичный перевод ++, туда можно выводить доп. поля но они не появляются :( Может я что то напутал? :( Заранее спасибо проверьте, есть ли вкмод simple_custom_data_admin.xml и применяется ли он он как раз для отображения значений новых полей в админке опенкарта в заказе и информации о покупателе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Покупки, оформление заказа, корзина Модуль Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка]
maxauto Опубліковано: 4 січня 2015 Share Опубліковано: 4 січня 2015 1. Продажи -> Покупатели -> Покупатели Те поля которые добавил их тут нет (для новых пользователей) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 5 січня 2015 уберите портянку либо совсем, либо под спойлер (хотя она вообще не к месту), в ней вы не увидите никогда своих полей, это код для их получения скиньте доступ в админку в личку, сразу скажу, работает ли вкмод по html коду страницы применяется ли вкмод нужно проверять, заходя в логи вкмода, либо проверять наличие файлов в /vqmod/vqcache Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123 Перейти до списку тем Схожі публікації batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 591 перегляд Sha 15 березня 2017 batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 333 перегляди Sha 17 листопада авторизация SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 0 коментарів 18 517 переглядів S_A_P 16 травня 2022 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 558 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Разные email для уведомления о заказе и регистрации [Поддержка] Автор: riny, 6 вересня 2013 email alert (і ще %d) Теги: email alert admin notify уведомление заказ регистрация openadminemail 13 відповідей 3 840 переглядів Evgraf 7 липня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
pavka Опубліковано: 6 січня 2015 Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deeman Опубліковано: 6 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 6 січня 2015 Здравствуйте скажите сейчас в модуле отсутствует функция оплата зависит от доставки? в настройках блока оплаты у каждого варианта можно задать зависимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 р dinox changed the title to Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ [Поддержка] Назад 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 Вперед Сторінка 260 з 810 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 123
Recommended Posts