gdemon Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 300 Скачать / Купить дополнение Дополнительные вкладки на странице товара 1. В админке на странице товара создается вкладка "Вкладки". 2. Можно добавить неограниченное число вкладок. 3. Название вкладки и описание вводится в админке. 4. На странице товара выводятся вкладки в виде табов. 5. Модуль мультиязычный. Для установки скопируйте файл в директорию vqmod/xml/ своего сайта есть инструкция по ручной установке без VQMOD подходит для версий 1.5.x 1 домен = одна оплата демо админки Логин: demo Пароль: demo демо товара Добавил gdemon Добавлено 17.07.2014 Категория Прочее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... evex Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? Ни тебе демо фронта, ни тебе демо админ. части. Модератор куда смотрел? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 ...Модератор куда смотрел? (ocStore 1.5.4.1) P.S. Писал как то программу для OpenCart и хотел было выложить... так вот кто у меня два года назад домен увёл... ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... abloymsk Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? вкладки добавляются после строки <a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a> в файле catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl проверьте наличие строки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? в версии 3.1 вкладки копируются расположение после основных, но если нужно то можно поменять вручную Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
evex Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? Ни тебе демо фронта, ни тебе демо админ. части. Модератор куда смотрел? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 ...Модератор куда смотрел? (ocStore 1.5.4.1) P.S. Писал как то программу для OpenCart и хотел было выложить... так вот кто у меня два года назад домен увёл... ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... abloymsk Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? вкладки добавляются после строки <a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a> в файле catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl проверьте наличие строки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? в версии 3.1 вкладки копируются расположение после основных, но если нужно то можно поменять вручную Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tim21701 Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 ...Модератор куда смотрел? (ocStore 1.5.4.1) P.S. Писал как то программу для OpenCart и хотел было выложить... так вот кто у меня два года назад домен увёл... ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... abloymsk Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? вкладки добавляются после строки <a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a> в файле catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl проверьте наличие строки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? в версии 3.1 вкладки копируются расположение после основных, но если нужно то можно поменять вручную Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
abloymsk Опубліковано: 18 липня 2014 Share Опубліковано: 18 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 1.5.4.1. В админке товара вкладки создал, а вот на сайте их не видно, что я не так делаю? вкладки добавляются после строки <a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a> в файле catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl проверьте наличие строки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? в версии 3.1 вкладки копируются расположение после основных, но если нужно то можно поменять вручную Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
gdemon Опубліковано: 19 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2014 при копировании товара вкладки и их содержимое копируются? расположение, только после основных? в версии 3.1 вкладки копируются расположение после основных, но если нужно то можно поменять вручную Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
underline Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 В чем отличие? http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=5557 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=14259 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
gdemon Опубліковано: 22 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 липня 2014 отличие в цене и в функционале Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
DrinkPozitive Опубліковано: 22 липня 2014 Share Опубліковано: 22 липня 2014 Я правильно понимаю, для каждого товара, создается свой таб? т.е. для каждого отдельно взятого товара надо создавать вкладку? З.Ы. Сделать бы некую группировку, к примеру выводить в карточках товара из категории "Ноутбуки" определенную\ые вкладки (можно было бы выводить статьи, способы доставки и т.д.) Выводить в товарах определенного производителя и т.д. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 23 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2014 да, создавать вкладку... так же как и рисунки для товара, добавляются.но если копировать товар с созданными вкладками то и вкладка тоже копируется и копируется ее содержимое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jasiuk Опубліковано: 28 липня 2014 Share Опубліковано: 28 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 Купил модуль, но ничего не выводит http://zoomagazin.by/dlya_sobak/korma_dlya_sobak/sosiska.html, в админке всё отображает. vqmod установлен, версия магазина 1.5.5.2 скачайте обновленную версию модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 29 липня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 липня 2014 какая обновленная? я скачивал версию 3.2, в названии модуля написано версия 3.3, но её нет для скачивания. файл не подгрузился, скачивайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
jasiuk Опубліковано: 29 липня 2014 Share Опубліковано: 29 липня 2014 Большое спасибо, помогло. Хороший модуль. Ставлю 5. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fuokla Опубліковано: 22 серпня 2014 Share Опубліковано: 22 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 23 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 серпня 2014 Изменения не сохраняются. То есть добавляю вкладки, сохраняю, на сайте ничего. Захожу опять в админке в карточку товара - вкладок как и не было. Магазин 1.5.5.1.2 Поставила вручную, как без vqmod, не сработало. http://kap.zzzb.ru/index.php?route=product/product&path=59&product_id=67 Помогите. Здравствуйте, вы не установили модуль vqmod установите его и все должно работать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Дополнительные вкладки на странице товара
fuokla Опубліковано: 24 серпня 2014 Share Опубліковано: 24 серпня 2014 Спасибо, все отлично) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denisrec Опубліковано: 10 вересня 2014 Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 10 вересня 2014 Добрый день. Модуль очень интересен, но интересует вопрос совместимости со сторонними темами. если не будет работать, я помогу установить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 269 відповідей 27 809 переглядів Frolly В понеділок в 15:29 Accordion & Tabs - конструктор контенту - акордеон, вкладки, банер, слайдер, галерея, сітка, меню, popup, віджети та ін. Автор: Seriusis, 21 квітня 2020 вкладки табы (і ще %d) Теги: вкладки табы аккордеон step by step microdata faq tabs accordion шаги микроразметка галерея popup всплывающее окно всплывающее изображение шорткоды баннер меню выпадающее окно выпадающее меню dropdown подсказки tooltip question-answer меню категории произвольное меню слайдер галерея gallery виджет виджеты сетка 0 коментарів 35 877 переглядів Seriusis 21 квітня 2020 [Поддержка] Тексты для товаров 1 2 3 4 Автор: louise170, 25 липня 2014 тексты товар (і ще %d) Теги: тексты товар описание реклама акция копирайт пояснения вкладки 93 відповіді 8 521 перегляд maxus389 11 лютого 2020 [Поддержка] SmUnltimateTabsProduct Автор: Serg9988, 7 липня 2016 product product tabs (і ще %d) Теги: product product tabs закладки вкладки 11 відповідей 1 717 переглядів Serg9988 7 жовтня 2018 [Поддержка] Вкладки, слайдшоу с группами товаров Автор: vlkombat, 10 лютого 2019 карусель вкладки (і ще %d) Теги: карусель вкладки товары последние из категории акционные 0 відповідей 757 переглядів vlkombat 10 лютого 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
yran77 Опубліковано: 14 вересня 2014 Share Опубліковано: 14 вересня 2014 Не могли бы Вы сделать возможность добавление файлов для скачивания в дополнительных вкладках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdemon Опубліковано: 2 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 1. Сделал SQL запрос из прилагаемого файла 2. Файл vqmod_2.xml скопировал в папку /vqmod/xml В админке появилось (скрин): (все правильно?) но на этом шаблоне не работает Как исправить? скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 1 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Elfurniture Опубліковано: 2 жовтня 2014 Share Опубліковано: 2 жовтня 2014 скачайте новую версию 3.4, немного подправил... если ничего получится, я вам написал свои контакты. Напишите мне я помогу. Скачать не могу - опять денег просит - теперь еще 250 руб. Что-то пошло не так судя по всему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts