Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Підтримка] plata by mono від monobank Polia -

platabymono

Recommended Posts

В 25.01.2024 в 18:36, sasha0801 сказав:

Нормальний у Вашому розумінні це як?

для мене наприклад "не нормальний" три місяці як придбав а він толком не працює, а підтримка жах повний!!! Ще не зустрічав такого на форумі.

ось 

image.thumb.png.3c9794d66effbaaf8f30c1dc73f7e2e6.png

image.thumb.png.ea7f3c0c47afeebed26ba70147811725.png

Вже три місяці від автора чекаю допомогу, набридло вже!

Expand  

а чим вас від моно не влаштовує?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 26.01.2024 в 18:28, prizruslan сказав:

а чим вас від моно не влаштовує?

Expand  

Я десь написав, що мене від моно не влаштовує? Я саме ним і користуюсь бо платний "нормальний" на 100% так і не працює( 

Надіслати

• 2 weeks later...
  В 25.01.2024 в 18:36, sasha0801 сказав:

Нормальний у Вашому розумінні це як?

для мене наприклад "не нормальний" три місяці як придбав а він толком не працює, а підтримка жах повний!!! Ще не зустрічав такого на форумі.

ось 

Expand  

У мене таких проблем не було, розробник допоміг вирішити всі питання і був завжди на звязку. 

Надіслати

• 3 weeks later...

Остання версія видає помилку, коли намагаєшся увійти в налаштування.
Клієнт намагався оплатити, але оплата не пройшла. " monopay: Оплата не пройшла, причина — Помилка налаштувань торгівельної точки"
Замовлення скасувалось.
Загублений покупець.

Надіслати

Доброго дня! 
У мене магазин на ocStore 2.3. Встановлена перша версія модуля. Працює. Потрібно оновитися до останньої версії чи краще не чіпати?

Надіслати

• 2 weeks later...
  В 12.12.2023 в 18:28, maksym41193 сказав:

так, одне зробили, інше зламали)

замовлення оплачені, але всеодно постійно потрапляють в "зникнені замовлення", чого не було до оновлення

підтримка топ, два тижні тиша) 

Expand  

Як це у вас вирішилось? 

Надіслати

• 2 weeks later...

У нас усі платежі на холді.
я так розумію холд – це передоплата
Підкажіть, де регулюється передоплата/ моментальна оплата
Щоб платежі не вставали на холд
Хто-небудь знає?
Розробник мовчить

Надіслати

• 3 weeks later...

Може хтось знає.  Періодично клієнтам виставляються суми на 1-2 грн чомусь. Зробили аналіз,  у всіх рінзі браузери,  ОС на телефонах і компах. Не можу зрозуміти в чому справа ( 

Надіслати

• 1 month later...

Доброго дня.

В мене для замовлень в валюті модуль передає в платіжну форму суму в гривнях (сума в валюті помножена на курс), де помножує її ще раз на курс валюти. 
Тобто, замовлеення 10 доларів, а він передає як (10*39,5), а потім в платіжні формі ще раз помножує на 39,5. Мені загалом це подобається, але клієнтам - ні. 
image.png.2ec4228614ae0950693e32a5a147251b.png

Замовлення на EUR11.65 Отакий він, жорстокий український бізнес :).

В мене в налаштуваннях Гривня є базовою валютою з курсом 1, а доллар має курс 0,025. Тож десь є помилка в логіці модуля, але де - я не розібрався. Якщо хтось знає як лікувати - підкажіть, будь ласка. 

Змінено користувачем pawana
Надіслати

• 1 month later...

Встановили на шаблон від Octemplates, але нічого не працює. Модуль встановлюється, є налаштування, назва випадає така як і у людини вище "сhecked="checked"... незрозуміло чому це не пофіксать, виправив самостійно, але основна проблема в тому, що якщо обирати спосіб оплати через екваірінг монобанку, ввести всі дані отримувача, то після натискання кнопки підтвердження замовлення кнопка просто висить. Показує, що йде завантаження, прочекав пів години, так і крутилося, пробував кілька разів з різними налаштуваннями, але ситуація не змінється. На тестовому сайті і на основному ситуація однакова. Після того як заходиш у модуль і дивишся оплати, то воно там показує, що типу були транзакції (намагалися), але по факту нічого не працює. 

Надіслати

В 04.07.2024 в 17:39, leochi сказав:

Встановили на шаблон від Octemplates, але нічого не працює. Модуль встановлюється, є налаштування, назва випадає така як і у людини вище "сhecked="checked"... незрозуміло чому це не пофіксать, виправив самостійно, але основна проблема в тому, що якщо обирати спосіб оплати через екваірінг монобанку, ввести всі дані отримувача, то після натискання кнопки підтвердження замовлення кнопка просто висить. Показує, що йде завантаження, прочекав пів години, так і крутилося, пробував кілька разів з різними налаштуваннями, але ситуація не змінється. На тестовому сайті і на основному ситуація однакова. Після того як заходиш у модуль і дивишся оплати, то воно там показує, що типу були транзакції (намагалися), але по факту нічого не працює. 

Expand  

Оновити мод oct_fast_checkout
Або ...
зробити свій шаблон

{% if error_message %}
<div class="alert alert-warning">
  {{ error_message }}
  <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button>
</div>
{% else %}
<form id="mono_submit" name="mono_submit" action="{{ checkout_url }}" method="POST">
  <div class="buttons">
    <div class="pull-right">
      <input type="button" value="{{ button_confirm }}" id="button-confirm" class="btn btn-primary" />
    </div>
  </div>
</form>
<script type="text/javascript"><!--
    $('#button-confirm').bind('click', function() {
		location = '{{ checkout_url }}';
        return false;
    });
    //--></script>  
{% endif %}

приблизно так

Надіслати

• 3 weeks later...
  В 05.07.2024 в 08:33, chukcha сказав:

Оновити мод oct_fast_checkout
Або ...
зробити свій шаблон

{% if error_message %}
<div class="alert alert-warning">
  {{ error_message }}
  <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button>
</div>
{% else %}
<form id="mono_submit" name="mono_submit" action="{{ checkout_url }}" method="POST">
  <div class="buttons">
    <div class="pull-right">
      <input type="button" value="{{ button_confirm }}" id="button-confirm" class="btn btn-primary" />
    </div>
  </div>
</form>
<script type="text/javascript"><!--
    $('#button-confirm').bind('click', function() {
		location = '{{ checkout_url }}';
        return false;
    });
    //--></script>  
{% endif %}

приблизно так

Expand  

Так ніби Octemplates оновили всі свої шаблони і видалили модуль Fast order, у нас остання оновлена версія шаблону, можливо саме через це не і не працює. Зараз модуль називаеється Smart Checkout  на ньому не працює. Якщо у когось є рішення щодо того як це вилікувати у данному модулі будь-ласка напишіть. Якщо рішення не будет, тоді вже треба значить звертатися до спеціаліста, який виправить помилку. 

Надіслати

В 25.07.2024 в 15:09, korisnirechi сказав:

Так ніби Octemplates оновили всі свої шаблони і видалили модуль Fast order, у нас остання оновлена версія шаблону, можливо саме через це не і не працює. Зараз модуль називаеється Smart Checkout  на ньому не працює. Якщо у когось є рішення щодо того як це вилікувати у данному модулі будь-ласка напишіть. Якщо рішення не будет, тоді вже треба значить звертатися до спеціаліста, який виправить помилку. 

Expand  

зі слов авторів шаблону - все працює, пишіть у підтримку

• +1 2
Надіслати

Підкажіть, будь ласка, де я можу прописати redirect url  , щоб після оплати кліент автоматично переходив на сторінку успішного замовлення на сайті? треба для налаштування утм міток та рахунку конверсій

Надіслати

В 01.08.2024 в 09:49, five4dog сказав:

Підкажіть, будь ласка, де я можу прописати redirect url  , щоб після оплати кліент автоматично переходив на сторінку успішного замовлення на сайті? треба для налаштування утм міток та рахунку конверсій

Expand  

Така ж біда :(

Наскільки я знаю, це не передбачено їхнім API.

Надіслати

• 3 weeks later...

Усім доброго дня.

Таке питання. Перестала працювати опція генерації посилання на оплату з QR кодом - создать mono invoice + QR
image.png.586aa0161f613317c5d9b94ca046c8a1.png

При натисненні - перекидає на нову (пусту) сторінку і на цьому все...
При натисненні на перше посилання - інвойс формується без питань, все норм

На скільки я розумію помилку - не вірно вказано qrId, але все зроблено на стороні моно так як потрібно (як сказали у підтримці)

Ось відповідь серверу
image.png.abe8e89e2f0e8ff004a354503d5277c9.png

Можливо хтось стикався з такою проблемою? Підкажіть де шукати причину

Надіслати

• 2 weeks later...

Доброе утро!Есть ли возможность добавить в модуль поддержку других языков? В других модулях это делалось переводом и добавление файлов.

Как изменить надписи при оформлении заказа на те, что предложены в брендбуку?

Screenshot_20240905-070806.png

Сейчас вот так.

Screenshot_20240905-071106.png

Змінено користувачем zaleha
Надіслати

• 3 weeks later...

як вирішити пробленму: під час оплати в оплату також входе доставка як її прибрати (тобто на сторінці https://pay.mbnk.biz е 2 товари сам товар + оплата) як прибрати оплату

1512789282_.png.ec863211e66906119db4160c7d6fc56c.png

Змінено користувачем scream13
Надіслати

• 1 month later...
  • 4 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.