Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

leochi

Новачок
  
  • Публікації

    9
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

leochi's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Month Later
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

2

Репутація

  1. Використовую стандартний шаблон Remarket від octemplates. Якихось модулів для оплати не купував. Але при цьому функціонал з розрахунку післяплати не працює. Що треба зробити аби він запрацював? Відповіді нажаль немає. Видаляв модуль і модифікатори, встановлював його ще раз - нічого не змінюється. Не працює.
  2. Подивився цей модуль. Ніби все це реалізовано у модулі "Новая почта API", ті ж самі пункти, але чомусь воно там не працює як треба, або я просто не можу зрозуміти як його налаштувати. Ті ж самі пункти додавання відсотків, все є у додатку і тут, але чомусь працює взагалі не так як треба. Коли обираєшь, щоб наложка додавалась на всі типи оплат воно показує вартість доставки разом з післяплатою що для оплати при отриманні, що для оплати на банківський рахунок, коли обираешь що воно просто включено і обрано наложений платіж лише для "оплати при отриманні", то воно взагалі не працє для жодного способу оплати. Кілька годин провозився, вмивикав, вимикав, пробував усі варіанти, але чомусь нажаль не працює так як треба! А модуль "Модуль Наложенный платеж PRO" там по фото все те ж саме, різниця можливо лише в тому, що воно працює, а тут ні.
  3. Думаю багато людей працюють з цим модулем. Підкажіть будь-ласка, що я роблю не так. Хочу, щоб до вартості доставки додавася і наложений платіж якщо обрано "оплата при отриманні". (було в класно якби можна було окремо показувати, вартість доставки, вартість наложеного платежу, але напевно цього тут непає, може помиляюсь). Є поле "Метод оплати накладним платежем", я так розумію, що сумма наложеного платіжа повинна додаватися лише тоді коли обране саме цей пункт, в мене на зображенні він "оплата при отриманні". Далі йде поле де можна включити вартість наложки у вартість доставки, так от якщо вмикаю "включено" воно взагалі не працює, якщо вмикаю "включити для всіх способів оплати", тоді так і працює для всіх способів оплати. Не розумію чому не працює саме коли обрано "Оплата при отриманні"?! Я так розумію, що коли обираєш оплату на рахунок, то повинно показувати вартість доставки без наложки, а коли"оплата при отриманні, то повинна додаватись ще вартість наложки і показувати загальну суму з наложкою. Де і що я роблю не так підкажіть будь-ласка хто стикався з цим питанням! (обрання форми оплати "безготівка" чи "готівка" ніяк на це не впливає.
    Додаток автоматизований, може об'єднати всі товари за артикулом, або моделлю автоматично, але є одне велике але, що модуль підходить тільки якщо у вас в одній категорії є якась одна основна характеристика, якщо товари в одній категорії з різними характеристиками, тоді цей варіант вам не допоможе, як і в моєму випадку. Купив модуль, попросив доопрацювати модуль додатково, аби мати можливість налаштовувати окремі товари з різними характеристиками, але нажаль результат який надав автор з ним працювати неможливо - грощі на вітер. Знайшов і купив інший модуль де все це ідеально працює і адаптовано під шаблони від octemplates. Якшо одна основна характеристика в категорії і треба обробити великий об'єм товарів цей модуль вам допоможе, автор швидко виходить на зв'язок.
    Спробував модуль, як раз на всі 100 підійшов під мій шаблон Remarket. Якщо у вас шаблони від Octemplates, то цей модуль ідально підійде, бо є повна адаптація під них, товари виводяться як у карточці товару, так і в категоріях, все дуже легко і зрозуміло. Перед цим спробував модуль HPM, далі його український аналог, нажаль з ним не склалося, проблема була в тому, що той модуль налаштований під однакові характеристики усіх товарів в певній категорії і якщо в одній категорії треба вивести абсолютно різні характеристики товарів, то там це зробити не вийде, підходить лише для магазинів типу парфюмерія, де у всіх товарів характеристика однакова об'єм чи кількість міллілітрів, або магазин взуття, де у всіх товарів тільки розмір, чи одняг, де у всіх товарів також одна характеристика, а якщо у одного товару розмір, у іншого товщина, у третього висота і т.д., тоді ті модулі не підходять взагалі. Цей модуль відрізняється як раз тим, що є можливість зайти в картку будь-якого товару і включити, або виключити будь-яку характеристику яка тобі потрібна і вказати спосіб виведення опцій саме для цього товару - це те, що я шукав, дуже зручно і швидко все це робиться, є можливість вказати одразу кілька опцій для одного товару. Автор швидко виходить на зв'язок, всі питання одразу вирішили, протестив і купив! Тому якщо у вас різнобічний товар в категоріях, який має різні характеристики і всі ці товари треба об'єднати у різновиди, то дуже рекомендую цей модуль. Довго шукав і нарешті знайшов!
  4. Працюємо на інших платформах, але буває подібна помилка як у вас "Параметр місць порожній" при відправленні на поштомат обов'язково повинні бути заповнені параметри місця товару який відправляється, габарити та вага. Можливо через те, що ці дані пусті і виникає така помилка. Перевірте!
  5. Купили вчора модуль, поставили за інструкцією, все як завжди - перекинули на FTP, модуль з'явився, включая, натискаю редагування і вилітає помилка, модуль не працює. Може хтось стикався вже з такою помилкою? Шаблон від octemplates, написали туди у підтримку, думали можливо це щось з їх шаблоном, там сказали, що треба звертатися до розробника модуля. Він поки мовчить. Можливо хтось підкаже, що робити - дякую! Fatal error: Uncaught Twig\Error\SyntaxError: Unexpected token "name" of value "if" ("end of statement block" expected) in "extension/shipping/novaposhta.twig" at line 521. in /storage/vendor/twig/twig/src/TokenStream.php:76 Stack trace: #0 /storage/vendor/twig/twig/src/TokenParser/ForTokenParser.php(41): Twig\TokenStream->expect(3) #1 /storage/vendor/twig/twig/src/Parser.php(170): Twig\TokenParser\ForTokenParser->parse(Object(Twig\Token)) #2 /storage/vendor/twig/twig/src/TokenParser/IfTokenParser.php(41): Twig\Parser->subparse(Array) #3 /storage/vendor/twig/twig/src/Parser.php(170): Twig\TokenParser\IfTokenParser->parse(Object(Twig\Token)) #4 /storage/vendor/twig/twig/src/Parser.php(83): Twig\Parser->subparse(NULL, false) #5 /storage/vendor/twig/twig/src/Environment.php(491): Twig\Parser->parse(Object(Twig\TokenStream)) #6 /storage/vendor/t in /storage/vendor/twig/twig/src/TokenStream.php on line 76
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.