Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

platabymono

Верифікована компанія
  • Публікації

    13
  • З нами

  • Відвідування

Про platabymono

  • День народження 22.11.17

Технічна підтримка

  • Робочі дні
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Вихідні дні
    Сб
    Нд
  • Статус
    Працюю

Інформація

  • Стать
    Не вказано
  • Місто:
    Kyiv
  • Інтереси
    opencart

Відвідувачі профілю

1 180 переглядів профілю

platabymono's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

4

Репутація

  1. Доброго дня, Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити. Написали вам в особистих повідомленнях для уточнення інформації.
  2. Вітаємо) 1. Поки в планах розробки модуля для OcStore в нас немає. 3. Дякуємо за ідею, обговоримо її всередині команди)
  3. Доброго дня, Дякуємо за ваші питання. 1. Модуль не адаптований під цю модифікацію, тому інтеграція з системою OcStore можлива лише шляхом адаптації з боку клієнта та його розробників. 2. В останніх версіях Hold має бути присутній. Переконайтеся, що ви використовуєте офіційний модуль та що його оновлено. 3. Кнопка фіналізації в модулі присутня, у вебкабінеті на сторінці web.monobank.ua також плануємо додати згодом.
  4. Вітаємо, Написали вам в особистих повідомленнях для уточнення інформації.
  5. Доброго дня, В темі з підтримки модуля намагаємось відповідати при першій можливості. У випадку термінових питань прохання звертатися на гарячу лінію: 0800 202 602, або в Telegram: @monobankbot.
  6. Доброго дня, Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі.
  7. Привіт! Це plata by mono - інтернет еквайринг від monobank. А якщо простіше — зручний інструмент для того, щоб приймати онлайн платежі. 3 речі, які варто знати про plata: Швидке підключення послуги (до 24 год і все дистанційно). Не мучимо вас непотрібними паперами та підписами Приймаємо оплати картками будь-яких банків В нас доступні всі сучасні технології еквайрингу та багато можливостей для бізнесу Приймайте оплати з mono і приєднуйтесь до більше ніж 27 тисяч партнерів, які вже встигли випробувати послугу на собі! Один кабінет де все перед очима: Всі підключені термінали та види еквайрингу Деталі та статуси транзакцій Аналітика та деталі платежів: обіг у реальному часі, кількість і динаміка продажів і середній чек, статистика щодо покупців, їх географії Конверсія успішних оплат з моно >96%! Сторінка оплати, на якій покупцям кайфово Покращена конверсія 97% - середній показник успішних оплат, в той час як інші платіжні системи мають показник ~90%. Краща конверсія - більше продаж - більше доходу. Побажання покупцям на сторінці успішної оплати Це як у чеках в Сільпо, але веселіше А скільки коштує? 1,3% - комісія з українських карток 2% - якщо іноземна картка 0.00 грн - за відкриття і обслуговування рахунку ФОП (так, мати рахунок ФОП у mono обовʼязково) Конверсія успішних оплат з моно >9 Навіщо паритись з кодом, якщо можна просто встановити модуль? Заповнюй заявку на monobank.ua/e-comm підключимо за 24 години або повернемо гроші! Ой, ми ж їх й не беремо
  8. Вибачте, трошки переплутали, бачимо, що можливо у вас не амазон. У хостера свого політику зовнішніх запитів перегляньте, будь ласка, можливо у вас заблоковано доступ від моно.
  9. Якщо передплата це холди — де після оплати інвойсу сума у користувача заморожується та списується окремим запитом, то це в останній версії реалізовано. Що таке метод оплати з фіксованим тоталом не зовсім зрозуміло, деталізуйте, будь ласка.
  10. Доброго дня. Бачимо у логах, що відправляємо вебхук стосовно зміни статусу оплати, але схоже, що запит блокується на рівні амазону. Подивимось, що можемо зробити зі своєї сторони для вирішення цього питання, але буде непогано, якщо ви ще зі своєї сторони на амазоні переглянете політику блокування зовнішніх запитів.
  11. Завантажити / Придбати розширення plata by mono від monobank Polia - Офіційний модуль від monobank для підключення інтернет-еквайрингу. Тема підтримки на форумі лише для обговорення модуля та його інтеграції між учасниками спільноти OpenCartForum, працівники Monobank раз на тиждень ознайомлються з інформацією в топіку. Якщо Вас цікавить більш оперативна і персональна технічна підтримка вона здійснюється тільки через офіційні каналу для звʼязку вказані на сторінці контакти https://www.monobank.ua/contacts Monobank та OpenCartForum будуть проводити періодичні дискусії для покращення функціоналу модуля і виправлення помилок в його роботі, тому можете залишати в темі підтримки на форумі свої пропозиції та звіти про помилки, ці відповіді будуть систематизуватись і обговорюватись з технічним відділом проекту MonoPay Будь ласка, зверніть увагу, що модуль розроблений для класичної версії opencart. Якщо у вас ocstore або встановлені додаткові плагіни - може знадобитись допрацювання на вашому боці. Також сам модуль представлено у відкритому доступі: - для версій 2-2.2: https://github.com/t-rex-team/opencart_2-2_2 - для версій 2.3-3: https://github.com/t-rex-team/opencart_2_3-3 Адаптація під Ваші магазини може здійснюватись лише сторонніми розробниками і не входить в технічну підтримку MonoPay Модулі для версій 2.0-2.2 та 2.3-3.0 opencart для отримання платежів. Тариф: 1,3% з карток Українських банків, та 2% з карток іноземних банків. Детальніше про інтернет-еквайринг за посиланням Автор PlataByMono долучення 23.08.23 Категорія Платіжні системи Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 3.0 2.3.0.2.4 2.3 2.2 2.1 OpenCart.Pro, ocShop Не проверялось Звернення до сервера розробника Нет  
  12. Версія 2.2.0

    251 завантаження

    Офіційний модуль від monobank для підключення інтернет-еквайрингу. Тема підтримки на форумі лише для обговорення модуля та його інтеграції між учасниками спільноти OpenCartForum, працівники Monobank раз на тиждень ознайомлються з інформацією в топіку. Якщо Вас цікавить більш оперативна і персональна технічна підтримка вона здійснюється тільки через офіційні каналу для звʼязку вказані на сторінці контакти https://www.monobank.ua/contacts Monobank та OpenCartForum будуть проводити періодичні дискусії для покращення функціоналу модуля і виправлення помилок в його роботі, тому можете залишати в темі підтримки на форумі свої пропозиції та звіти про помилки, ці відповіді будуть систематизуватись і обговорюватись з технічним відділом проекту MonoPay Будь ласка, зверніть увагу, що модуль розроблений для класичної версії opencart. Якщо у вас ocstore або встановлені додаткові плагіни - може знадобитись допрацювання на вашому боці. Також сам модуль представлено у відкритому доступі: - для версій 2-2.2: https://github.com/t-rex-team/opencart_2-2_2 - для версій 2.3-3: https://github.com/t-rex-team/opencart_2_3-3 Адаптація під Ваші магазини може здійснюватись лише сторонніми розробниками і не входить в технічну підтримку MonoPay Модулі для версій 2.0-2.2 та 2.3-3.0 opencart для отримання платежів. Тариф: 1,3% з карток Українських банків, та 2% з карток іноземних банків. Детальніше про інтернет-еквайринг за посиланням
    Безкоштовне
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.