Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

pawana

Користувачі
  
  • Публікації

    848
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача pawana

  1. Якщо я правильно пам'ятаю, мультимова робить мовні префікси. Префікси в моєму випадку нічого не дають. Мені треба під кожну мову свою валюту ставити за замовчанням. Там свої ідіотизми вилазять. Тож або купу костилів робити, або піддомени.
  2. Доброго дня. Вирішив виділити різні мови магазину в окремі піддомени. Але є проблема індексації піддоменів гуглом, а в моєму випадку треба буде ще й робити редірект для кожного товару. Щоб уникнути проблеми хоча б з переіндексацію, хочу зробити це все не піддоменом (eng.site.com), а підпапкою (site.com/eng/). Але чесно кажучи, не розумію як це зробити технічно. Розумію, що додати cname в такому вигляді не можна. В налаштуваннях зробив мультик site.com/eng/, але отримую 404 (воно і зрозуміло). Чи можна взагалі це штатним функціоналом зробити без інсталяції в підпапці окремої копії ОС?
  3. Що саме? Зазвичай для кожного ІМ в мультику роблять додаткові мови, щоб забезпечити унікальні мета дані. Чим більше магазинів і мов - тим більше вкладок, ну і, відповідно, гемору з їх підтримкою, бо мови додаються до всіх частин ІМ. Там ще є певний "комплекс" нюансів, в тому числі про які написав @Etegro . Але все можна вирішити. Хоча я з автоматизацією цієї радості граюся вже не один рік :).
  4. Гугл це називає сайти-афіліати і каже що це вкрай погано. По факту в видачі будуть якісь товари з одного магазину, якісь - з іншого. Без максимальної унікалізації сенсу особливого не має. Унікалізація ж дуже ускладнює роботу з товарами. Але якщо є час та натхнення - робіть. Коди та артікули можуть бути однаковими.
  5. Можу припустити, що гуглу просто не подобаються ваші тайтли. На головній - тайтл англійською, на решті - російською.
  6. Для редагування замовлення його спочатку треба відмінити (принаймні коли є реальні залишки товару). Не зовсім логічно, але так. Щодо купонів - не знаю, перевірте і напишіть - думаю не тільки для вас це цікаво.
  7. В принципі, вам вже все написали. Можу тільки додати. Здебільшого зараз 75% трафіку з мобільних, якщо тематика жіноча - то 95%. В мобільних - таби розташовуються (здебільшого) один під одним і Ви отримуєте все ту ж саму одну сторінку. Можу сказати за себе - спочатку все було в описі. Потім всі дані зробив атрібутами (характеристики). Тепер повертаю майже як було. Щодо просування - гугл бот зараз орієнтується на моб. версію і скоріш за все буде бачити атрібути (у мене бачив, але мабуть теж від шаблона залежить). Але потенційно, на майбутнє, при великому навантаженні і великій кількості атрібутів - мені здається, що виборка з одного запису одної таблиці бд буде швидше.
  8. Я б таки збільшив відсотки Я, наприклад, користуюсь послугами фулфілмента вже багато років і змінив би постачальника послуг якби знайшов кращу пропозицію, що відповідає моїм потребам. Багато людей не знають/не думають про модель фулфілмента, але чому б їм не дізнатись зараз. Подивіться як працюють фулфілфери, пропишіть всі процеси і їх вартість. Загалом у вас абсолютно нормальна, робоча ідея.
  9. Тоді покупець не буде бачити знижку. Але боюсь, що проблем таке рішення наплодить... Краще вже б на рівні 1с це робити.
  10. В Хромі відкрився, лого на місці. Очікування на відкриття товару 1-2 сек, категорії - приблизно так само.
  11. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як можна витягнути ссилку з тексту сторінки: Після сканування сайту є певна кількість посилань на сторінки товарів. В тексті цих сторінок є ссилки (внутрішні, без повного шляху), що мені потрібні, От в такому вигляді: <option value="d-tr-g/195">40 g</option>. От саме "d-tr-g/195" і є внутрішньою ссилкою, яку мені треба отримати, додати до неї саме посилання на сайт і додати в список товарів, які треба завантажити в магазин.
  12. Спитайте в автора Він грозився зробити, можливо вже є хоч в беті
  13. https://www.google.com/search?q=розмітка+faq&oq=розмітка+faq&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIICAEQABgWGB7SAQg5OTY1ajFqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  14. Прошу допомоги. В такому вигляді, сайт не дає можливості вручну змінити валюту, і я не розумію як це виправити.
  15. Особливо для гугла https://www.google.com/search?q=коментарі+в+html&oq=коментарі+в+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABNIBCDczNThqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  16. @SeriusisДоброго дня. В мене багато мов, отже і вкладок, які треба заповнювати однотипною інформацією. 1.Підкажіть, будь ласка, чи можна копіювати дані з oc_q_block_description.text з одної мови в іншу? (Я пробував, начебто все ок, але вирішив перепитати. 2.В блоках, в яких не змінювалась структура (один раз додав елементи і все) запис в oc_q_block_description.text починається так: [{"marker", а в блоках, де елементи видалялися/додавалися, запис починається так: {"0":{"marker" (були версії де замість 0 була 8). Це нормально?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.