Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

hristkni_kopaion

Користувачі
  
  • Публікації

    69
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача hristkni_kopaion

  1. Встановила модуль буквально через кілька днів після його виходу. OcStore 2.3. Встановила без стронньої допомоги (я не програміст). Все працює.
  2. "Opencart Image Magick is a program code which allows you to use Image Magick library in CMS Opencart (3.X version)". У меня OcStore 2.3.
  3. https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Тут залите фото 1496 х 2067 (це не мій сайт), формат jpg. Ставлю це фото на свій сайт - у мене воно розмивається.
  4. При збільшенні розмірів збільшується фото в карточці товару. Якщо зменшити блок з фото через CSS, виходить те саме.
  5. Розміри фото в редакторі я задаю 600 рх по більшій стороні (тобто по вертикалі), в налаштуваннях теми задано Product Image Thumb Size (W x H) 400 х 600 Product Image Popup Size (W x H) 400 х 600. Popup фото - чітке, основне - розпливчасте, хоча пареметри однакові.
  6. У мене не кінські розміри - максимум 200 Кб. Але питання все одно залишається.
  7. 1. Стандартна опенкартовська вітрина. 2. Так, я знаю, що там великий розмір зображень. Але все одно при заливці їхніх зображень мій сайх їх "замилює". Я стискаю свої зображення за більшою стороною 600 рх, плюс у фоторедакторі ставлю різкість +5, плюс конвертація в png - все одно фото нечіткі.
  8. Ось, до прикладу, сторінка товару: https://samaritan-book.in.ua/druzhina-za-sercem-bozhim-dzhordzh-elizabet-zolote-misto Сторінка такого самого товару в іншому магазині, теж зробленому на OpenCart: https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Спробувала скачати фото з того сайту і поставити на свій - у мене їхнє фото замилилося.
  9. Доброго дня! У мене магазин на ocStore 2.3. Встановлена перша версія модуля. Працює. Потрібно оновитися до останньої версії чи краще не чіпати?
  10. Подивилася демо. Скажіть, будь ласка, чи буде якесь повідомлення в адмін-панелі, коли клієнт заповнить форму "Повідомити"?
  11. 2017 года. Да, староват, но пока работает. А вообще кол-во продаж не зависит напрямую от продвинутости шаблона. Новый, конечно, красивее. Только и всего.
  12. Может, и не будет. А может, будет. Меня вообще этот "Быстрый заказ" напрягает Но пусть будет.
  13. Дякую за підказку. Але там лише один файл butik і все. Автора шаблона спитати не можу, бо він зі мною не дружить :))) Все виявилося набагато простіше: потрібно було оновити кеш браузера. "Семён Семёныч!" (©)
  14. Сайт на шаблоні http://butik.kreativ.pro/index.php?route=common/home Є модуль "Швидке замовлення". У вспливаючому вікні в першому рядку вказано "ім'я" - відповідно клієнти так і заповнюють. Потім потрібно кліщами витягати з них прізвище та по батькові Хочу, щоб у цьому рядку було вказано "Прізвище, ім'я, по батькові". В адмінпанелі в налаштуваннях модуля цього немає. Пробувала в мовному файлі butik.php в рядку $_['entry_name'] = 'Ім`я'; замість "Ім'я" вставити "Прізвище, ім'я, по батькові" - нічого не міняється Підкажіть, будь ласка, де це налаштовується.
  15. Доброго дня! Чи існує модуль, що дозволяє заносити в чорний список покупців, які не забирають замовлення з пошти?
  16. А при тому, що так ГАРНІШЕ. Я жінка, і подивилася на сайт суто з точки зору покупця (а такі речі зазвичай купують саме жінки). Жінки на такі "плюшки" дуже звертають увагу. Так, чоловіків подібні "мультики" дратують. Але продажі - це не тільки швидкість, це і психологія.
  17. В тому магазині, який показав автор теми, колір і фактура - ключові параметри вибору товару, тому там ці "мультики" якраз дуже доречні.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.