Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

hristkni_kopaion

Користувачі
  
  • Публікації

    69
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

872 перегляди профілю

hristkni_kopaion's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

16

Репутація

  1. Встановила модуль буквально через кілька днів після його виходу. OcStore 2.3. Встановила без стронньої допомоги (я не програміст). Все працює.
  2. "Opencart Image Magick is a program code which allows you to use Image Magick library in CMS Opencart (3.X version)". У меня OcStore 2.3.
  3. https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Тут залите фото 1496 х 2067 (це не мій сайт), формат jpg. Ставлю це фото на свій сайт - у мене воно розмивається.
  4. При збільшенні розмірів збільшується фото в карточці товару. Якщо зменшити блок з фото через CSS, виходить те саме.
  5. Розміри фото в редакторі я задаю 600 рх по більшій стороні (тобто по вертикалі), в налаштуваннях теми задано Product Image Thumb Size (W x H) 400 х 600 Product Image Popup Size (W x H) 400 х 600. Popup фото - чітке, основне - розпливчасте, хоча пареметри однакові.
  6. У мене не кінські розміри - максимум 200 Кб. Але питання все одно залишається.
  7. 1. Стандартна опенкартовська вітрина. 2. Так, я знаю, що там великий розмір зображень. Але все одно при заливці їхніх зображень мій сайх їх "замилює". Я стискаю свої зображення за більшою стороною 600 рх, плюс у фоторедакторі ставлю різкість +5, плюс конвертація в png - все одно фото нечіткі.
  8. Ось, до прикладу, сторінка товару: https://samaritan-book.in.ua/druzhina-za-sercem-bozhim-dzhordzh-elizabet-zolote-misto Сторінка такого самого товару в іншому магазині, теж зробленому на OpenCart: https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Спробувала скачати фото з того сайту і поставити на свій - у мене їхнє фото замилилося.
  9. Доброго дня! У мене магазин на ocStore 2.3. Встановлена перша версія модуля. Працює. Потрібно оновитися до останньої версії чи краще не чіпати?
  10. Подивилася демо. Скажіть, будь ласка, чи буде якесь повідомлення в адмін-панелі, коли клієнт заповнить форму "Повідомити"?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.