Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Sergeevich

Користувачі
  
  • Публікації

    231
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Киев

Відвідувачі профілю

9 513 перегляди профілю

Sergeevich's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

17

Репутація

  1. які будуть задротить по вихідних, а потім не забирати посилки з нп
  2. Сергій суму не скажу, бо хз з 12 року скільки вже пішло)) Зробіть маст хев підбірки додатків та й порахуйте для новачка
  3. і те і те, от наприклад навіть згаданий вами юніхмл - ну це ж барахло, хоч автор безкоштовно виправляє баги, але ж я не тестер модулів, тільки запланував щось зробити так воно глючить, потім поки напишеш автору , потім чекаєш відповіді, потім поки поправить, потім потрібно до цього повертатись і постійно в голові цю хрінь тримати. Так це тільки один приклад, а тут кривого-косого багато і в кожного канєшно же працює на дефолтному опенкарті ну і нах таке треба?
  4. З глемом працювали - норм, таймофстайл теж, тільки товар дешевенький у всіх сенсах (був пару років назад, зараз не перевіряв)
  5. Бл не працюйте з явшоке, це пздни ще ті і підставляють - а-ля да відправили, а через 2 дні кажуть ой а товару то нема в наявності, тай ціни в них оптові дорожче роздрібних, гірше постачальників не зустрічав
  6. Згоден з автором, спочатку простий сайт + реклама, а потім сео коли зрозумів шо все ок і будеш цим займатись. + обов*язково потрібно думати про автоматизацію - всілякі сео налаштування (в автора є модулі), імпорт-експорт і тд. Рекламу і сео можна починати і самому, але при першій можливості віддавати на аутсорс чи працівників наймати, бо закопаєшся, м*яко кажучи. Ще тут мало згадується що безкоштовний опенкарт вилізе в підсумку взагалі не дешевим. Я основний проект переніс на Хорошоп і дуже задоволений, хоч і є свої недоліки, зате постійно автоматично обновляється (в тч і дизайни), хмарне рішення, ТП можна задр0чувати до посиніння, інтеграції з різними сервісами і тд. На відміну від опенкарту на якому купа глюків і конфліктів між модулями і майже ніякої відповідальності розробників, а то ще й пропадають. Потрібен або адмін або самому розбиратись або ну його нах. Як сказав знайомий (що теж переїхав на хорошоп) - Мені потрібно продажами і бізнесом займатись а не постійним пошуком прогерів і боданням з ними. Ще один проект вже давно на опенкарті, але тимчасово бо порівняно недавно обновив. Також тестую Пром, він менше подобається але там є внутрішній трафік і для тесту норм, хоча люди там вже роками і нормально себе почувають. + при розширенні асортименту на опенкарті починаються танці з серверами, на хмарі цікавіше і про безпеку не треба особливо паритись, бо є кому. Якось так Слава Україні!
    Супер! Дякую! ПиZZда к@ц@п@м!
  7. Для выгрузки на многие сервисы нужно чтобы каждая опция была отдельным товаром. То есть так же как и лежит на складе одинаковая рубашка размером с, м, л, но по факту на полке их лежит 3 шт. Так и в файле должно быть. Можно так настроить экспорт?
  8. . Модуль FAQ с возможностью расположения в колонках или на отдельной странице. Как реализовать на отдельной странице?
  9. Здравствуйте, а есть конкретные кейсы повышения продаж/конверсий после внедрения рекомендаций из аудита? Например конверсия до была 0,5, после стала 0,9? А то в отзывах только "вау было круто и есть над чем подумать", а внедрили ли, а помогло ли - непонятно.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.