Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Galant1

Новачок
  
  • Публікації

    26
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Galant1's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

7

Репутація

  1. Добрий вечір. В мене на піддомені просить ліцензію. mrc.*** написав в ЛС
  2. Ну в тебе вроді з бабками все гуд. Базару ноль. Я пишу модуль - ти платиш. Або не ***буйся, чіпуха
  3. Було б за що платити. В мене +- 50 тис. фото на 10 ГБ, мені треба ще хоча б 200 ГБ. Який сенс платити за зберігання фото?! Це про здоровий глузд, а не про гроші, в першу чергу.
  4. Я працюю над PIM-системою на базі Opencart 3, а не сайтом. Тому в мене задача звільнити як можна більше пам'яті на сервері. Сховище від Хостинг Україна підходить на 100%, або який-небудь CDN. Я думав самому зробити вийде але зрозумів, що без модуля тут не обійдешься.
  5. Вітаю. Шукаю рішення для зберігання зображень де небудь, окрім хостинга. У Хостинг Україна є сховище, де можна було б зберігати зображання і тим самим не смітити на хостингу. Може в когось є готове рішення, буду вдячний.
    Абсолютно розчарований. Видно, що працювала команда профі але викотили нічого під обгорткою "створено супер-командою". Не вистачає можливості керувати візуалом шоблону, про демо-дані мовчу. Краща мобільна версія, яку бачив на opencart 3, але з переваг - це все.
    Модуль класний, дякую. Але хочу підкинути ідею для роздумів. Мені не вистачає кнопки в кожній сущності "перекласти". Замість того, щоб бігати по вкладкам і переводити всі назви, описи, тайтли і так далі. Заповнив на одній мові і одразу переклав на всі інші. Можна як окремо всі назви, наприклад, окремо описи і так далі (типу та інформація яка була змінена). А взагалі модуль 100% потрібна штука. Вже два купив.
    Чудовий, потрібний модуль. Автор сам поправив наші косяки, за що дякуємо.
  6. Вітаю. Шукаю рішення для наповнення у товарів ключових слів. Ціль - вивантажувати на Prom.ua повністю готові товари. Буду вдячний за поміч
  7. Вже знаходив подібне питання на форумі. Я так зрозумів, що вже розробляється, чекаємо. Здається Chukcha робить
    Купив модуль і розчарувався, що все так складно. Реально місяць до мене доходило, як ним користуватись але після усвідомлення зрозумів, що цей модуль спрощує велику частину роботи. Ще й знижку автор зробив. Дуже люб'язний і цікавий мужик. Велике дякую за класний інструмент. Кожна копійка його варта!
  8. Вітаю. Хтось підключав дану платіжну ось цим модулем? https://github.com/NovaPay/opencart3-integration/tree/main/Opencart-3.0 Не розкмію, чи модуль працює взагалі, в адмін-частині налаштовується, виводиться разом з платіжними системами але після підтвердження замовлення сторінка перезавантажується. Якщо його треба "доопрацьовувати", щоб він працював, то напишіть вартість, будь ласка.
  9. Galant1

    KeyCRM відгуки

    Тестував KeyCRM та KeepinCRM. Зупинився на KeepinCRM, оскільки здалась функціональнішою. За свої гроші повноцінна система для опрацювання магазинів та маркетплейсів. Також вони класно придумали поєднання складу та прайс-листа по артикулу. По факту у вас може бути 3 позиції номенклатури з різними УКТЗЕД але з однаковим артикулом на різних складах, а в прайс-листі це одна позиція об'єднана по артикулу.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.