yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 Підкажіть що прописати, щоб вивонтажити в фід розетки російський+україномовний варіант назви та опису? Версія модуля стара. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 20 жовтня 2022 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 20.10.2022 в 11:40, yurok79 сказал: Підкажіть що прописати, щоб вивонтажити в фід розетки російський+україномовний варіант назви та опису? Версія модуля стара. А можливо простіше оновить модуль? Напишіть мені в приватні повідомлення я подивлюсь щодо оновлення + якщо ні то допоможу зробить для двох мов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 20.10.2022 в 11:41, Exploits сказал: А можливо простіше оновить модуль? Напишіть мені в приватні повідомлення я подивлюсь щодо оновлення + якщо ні то допоможу зробить для двох мов Сайт клієнтський. Оновлювати не хоче, у нього зараз високий сезон) Доступи теж давати не дозволяє))) Дивно, але як є. Ви колись робили моєму іньшому клієнту під епіцентр кодом, якщо можете напишіть тут чи у приватні. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 20 жовтня 2022 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 20.10.2022 в 11:45, yurok79 сказал: Сайт клієнтський. Оновлювати не хоче, у нього зараз високий сезон) Доступи теж давати не дозволяє))) Дивно, але як є. Ви колись робили моєму іньшому клієнту під епіцентр кодом, якщо можете напишіть тут чи у приватні. Ну це весело. Зробіть але доступи не дам Я ж навіть не знаю для якого це сайту, можливо там взагалі стоїть варез В цілому через 7 пункт можна приблизно так зробить $description_query = $this->db->query("SELECT name, description FROM " . DB_PREFIX . "product_description WHERE product_id = '" . $product['product_original_id'] . "' AND language_id = 3"); $product['name_ua'] = $description_query->row['name']; $product['description_ua'] = $description_query->row['description']; це супер приблизно, ясно що треба додать ще в коді name_ua + description_ua але я не знаю що це за сайт тому далі вже хай сам клієнт робить по своїм доступам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tampkh Опубліковано: 4 листопада 2022 Share Опубліковано: 4 листопада 2022 Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 5 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 5 листопада 2022 04.11.2022 в 11:09, Tampkh сказал: Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. З прому можна, все працює. По атрибутам я рекомендую все ж завантажити і взять собі ось такий модуль мега круте рішення яке сам використовую і все перекладеться автоматично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 21:20, olegodessa сказал: Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Доброго дня! Є співвідношення категорій, якщо треба конкретний товар в якусь категорію на маркеті то треба дивиться на який саме, вле через невелику доробку можна зробить. Треба дивиться по конкретним випадкам, можете написать мені в приватні повідомлення з більш розширенним питанням я підскажу що можна зробить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 можна побачити демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 23:20, olegodessa сказал: можна побачити демо адмінки? Напишіть мені дам на тест Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 20.10.2022 в 11:41, Exploits сказал: А можливо простіше оновить модуль? Напишіть мені в приватні повідомлення я подивлюсь щодо оновлення + якщо ні то допоможу зробить для двох мов Сайт клієнтський. Оновлювати не хоче, у нього зараз високий сезон) Доступи теж давати не дозволяє))) Дивно, але як є. Ви колись робили моєму іньшому клієнту під епіцентр кодом, якщо можете напишіть тут чи у приватні. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 20 жовтня 2022 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 20.10.2022 в 11:45, yurok79 сказал: Сайт клієнтський. Оновлювати не хоче, у нього зараз високий сезон) Доступи теж давати не дозволяє))) Дивно, але як є. Ви колись робили моєму іньшому клієнту під епіцентр кодом, якщо можете напишіть тут чи у приватні. Ну це весело. Зробіть але доступи не дам Я ж навіть не знаю для якого це сайту, можливо там взагалі стоїть варез В цілому через 7 пункт можна приблизно так зробить $description_query = $this->db->query("SELECT name, description FROM " . DB_PREFIX . "product_description WHERE product_id = '" . $product['product_original_id'] . "' AND language_id = 3"); $product['name_ua'] = $description_query->row['name']; $product['description_ua'] = $description_query->row['description']; це супер приблизно, ясно що треба додать ще в коді name_ua + description_ua але я не знаю що це за сайт тому далі вже хай сам клієнт робить по своїм доступам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tampkh Опубліковано: 4 листопада 2022 Share Опубліковано: 4 листопада 2022 Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 5 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 5 листопада 2022 04.11.2022 в 11:09, Tampkh сказал: Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. З прому можна, все працює. По атрибутам я рекомендую все ж завантажити і взять собі ось такий модуль мега круте рішення яке сам використовую і все перекладеться автоматично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 21:20, olegodessa сказал: Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Доброго дня! Є співвідношення категорій, якщо треба конкретний товар в якусь категорію на маркеті то треба дивиться на який саме, вле через невелику доробку можна зробить. Треба дивиться по конкретним випадкам, можете написать мені в приватні повідомлення з більш розширенним питанням я підскажу що можна зробить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 можна побачити демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 23:20, olegodessa сказал: можна побачити демо адмінки? Напишіть мені дам на тест Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurok79 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Share Опубліковано: 20 жовтня 2022 Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tampkh Опубліковано: 4 листопада 2022 Share Опубліковано: 4 листопада 2022 Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 5 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 5 листопада 2022 04.11.2022 в 11:09, Tampkh сказал: Питання як до автору, так й до тих, хто вже пробував робити цим модулем імпорт з Прому на Опенкарт. Чи можна цим модулем зробити повноцінну синхронизацію Пром->Опенкарт (за винятком атрибутів, звичайно, бо вони незалежно від мовної версії фіда віддаються російською) або є якісь "підводні камені" у цьому процесі? П.С. Начебто таке питання ще не підіймалося в темі, якщо вже було - прошу вибачення. З прому можна, все працює. По атрибутам я рекомендую все ж завантажити і взять собі ось такий модуль мега круте рішення яке сам використовую і все перекладеться автоматично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 21:20, olegodessa сказал: Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Доброго дня! Є співвідношення категорій, якщо треба конкретний товар в якусь категорію на маркеті то треба дивиться на який саме, вле через невелику доробку можна зробить. Треба дивиться по конкретним випадкам, можете написать мені в приватні повідомлення з більш розширенним питанням я підскажу що можна зробить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 можна побачити демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 23:20, olegodessa сказал: можна побачити демо адмінки? Напишіть мені дам на тест Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 21:20, olegodessa сказал: Добрий день. Чи можливе вивантаження товарів на маркетплейс за принципом - будь-який товар із довільної категорії магазину в будь-яку категорію маркетплейсу? Чи можна розкидати товари однієї категорії магазину за різними категоріями маркетплейсу? Чи є такий функціонал за замовчуванням? Доброго дня! Є співвідношення категорій, якщо треба конкретний товар в якусь категорію на маркеті то треба дивиться на який саме, вле через невелику доробку можна зробить. Треба дивиться по конкретним випадкам, можете написать мені в приватні повідомлення з більш розширенним питанням я підскажу що можна зробить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 можна побачити демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 23:20, olegodessa сказал: можна побачити демо адмінки? Напишіть мені дам на тест Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
olegodessa Опубліковано: 6 листопада 2022 Share Опубліковано: 6 листопада 2022 можна побачити демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 6 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 6 листопада 2022 06.11.2022 в 23:20, olegodessa сказал: можна побачити демо адмінки? Напишіть мені дам на тест Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 08.11.2022 в 09:51, proplat сказал: Чи э можливысть задати категорыю за замовчуванням? Тобто в мене в магзины э 100 категорый все це кинги, зараз мены треба до 100 категорый зробити свівставлення, до тої самої категорії. Можна задати одну до всіх? Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
proplat Опубліковано: 8 листопада 2022 Share Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) В 08.11.2022 в 09:53, Exploits сказав: Ну в цілому можна. Якщо у вас версія 7 то в пункті 4.3 пропишіть просто $product['category_id'] = 12345; де 12345 - це id категорії Це якщо я правильно зрозумів питання + також треба знать куди вивантажуєтесь бо і деяких випадках я так розумію не треба віддавать категорії без співвідношення мабуть не зовсім хочу, щоб у всіх товарів було як на скріні нижче, щоб не робити 100 свіставлень Змінено 8 листопада 2022 користувачем proplat Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2022 Все просто. В пункті "Дополнительные статические параметры" зліва <g:google_product_category> правіше 543543 і це всім товарам проставить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
dolyalexey Опубліковано: 12 листопада 2022 Share Опубліковано: 12 листопада 2022 Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 12 листопада 2022 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2022 12.11.2022 в 09:52, dolyalexey сказал: Доброго дня. Підкажіть такий момент, як імпортуються товари в назві яких є спецсимволи - &, ". Тобто є товари де вказано дюйми таким чином (труби). Раніше користувався іншим модулем імпорту, так от з цим була проблема, так як в базу зберігалося криво, від чого потім карта сайту не формувалася. Доводилося вручну шукати, виправляти. Дякую. Доброго дня! Має все імпортувать коректно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:26, dreemix сказал: Вижу, что в настройках можно сформировать на украинском языке выгрузку. А можно ли для UA-выгрузки отдельный URL создать? Чтобы русская и украинская существовали отдельно? Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
dreemix Опубліковано: 3 грудня 2022 Share Опубліковано: 3 грудня 2022 On 12/3/2022 at 11:33 AM, Exploits said: Можно сделать копию фида и будет два разных фида на каждый язык свой а где почитать про дубль фида как создать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 3 грудня 2022 03.12.2022 в 11:39, dreemix сказал: а где почитать про дубль фида как создать? Если версия 5 то в последней вкладке модуля. Если 7 версия то в списке в админке внизу зеленая кнопка - там все в два клика так сказать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка]
IHOR1989 Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 341 перегляд Igor828 6 годин тому SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 977 переглядів spectre 15 вересня 2019 авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 466 переглядів S_A_P 30 жовтня Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 414 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Exploits Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2022 10.12.2022 в 11:12, IHOR1989 сказал: Добрый день @Exploits Подскажите, пожалуйста, в версии модуля 7.2 в пункте 3.7 "Соответствие категорий, наценка для категории и свои теги категорий" -> "Теги и их значения" есть возможность ставить конструкцию вида <guarantee type="manufacturer">==12 чтобы в фиде потом было <guarantee type="manufacturer">12</guarantee type> Для версии 7.1 Вы мне делали индивидуально. Добрый день. Должно работать все, если что-то будет не то скажете я помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Вперед Сторінка 66 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68
nykone Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 В 26.08.2022 в 18:52, Exploits сказав: спробуйте через пункт https://unixml.pro/set/export/3-10 зліва Высота (мм) справа Высота" unit="мм Було б добре, якби ви виставили тут рішення цього питання (щоб вам менше відволікали). PS. Також цікавить як прописати ось це для прому: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
The_KriptoniT Опубліковано: 14 грудня 2022 Share Опубліковано: 14 грудня 2022 Всем привет. Это я обновился криво? При нажатии на шестерёнку модальное окно с настройками появляется под основной страницей. В общем сигнализирую) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts