yastman Опубліковано: 8 червня 2022 Share Опубліковано: 8 червня 2022 08.06.2022 в 15:41, SergeTkach сказал: В настройках модуля в поле Формула SEO URL Товаров вписать переменную: [sku] - https://ibb.co/rFQKjWf Спасибо подскажите а можно ли что бы урл генерировался с названия товара ,но при этом заполнялся во все языки одинаково(копировался) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhu4koff Опубліковано: 12 липня 2022 Share Опубліковано: 12 липня 2022 будет ли работать с блогом шаблонов от octemplates или нужна доработка? https://opencartforum.com/files/developer/693974-octemplates/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 12 липня 2022 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2022 12.07.2022 в 20:50, zhu4koff сказал: будет ли работать с блогом шаблонов от octemplates или нужна доработка? https://opencartforum.com/files/developer/693974-octemplates/ У всех шаблонов OCTemplates для тройки есть свой генератор ЧПУ. А старые вроде и не продаются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... agkiev Опубліковано: 20 лютого 2023 Share Опубліковано: 20 лютого 2023 Всем привет, вопросов новичка: какое правило транслитерации правильно использовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 21 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2023 20.02.2023 в 17:57, agkiev сказал: Всем привет, вопросов новичка: какое правило транслитерации правильно использовать? Здравствуйте! Там, где правило названо с помощью национального алфавита, думаю все понятно. Дополнительно: Не транслитировать - означает не транслитировать. То есть оставит кириллические УРЛы, что вроде как никому особо не надо, но изредка бывают желающие выколоть себе глаз при работе со ссылками. No translit - синоним для Не транслитировать Universal translit - добавлен позже, как вариант, чтобы обеспечить возможность транслитерации на больше языков. Там есть и кириллица. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... Desserro Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) Булоб добре ще додати до OcFilter автогенерацію Змінено 14 травня 2023 користувачем Desserro 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... mrfoggg Опубліковано: 10 липня 2023 Share Опубліковано: 10 липня 2023 05.07.2018 в 16:47, SergeTkach сказал: Шаблона, по которому генерировался бы УРЛ категории нету. Да и не нужен он. Потому как у категории нет никаких особых данных, кроме названия. У товаров есть модель, артикул, производитель То, что вы прописали "магазин/категория/товар" не является шаблоном для генерации ЧПУ. Это вложенность ЧПУ товара и ЧПУ категорий. И это настраивается в SEO PRO (настройки магазина - сервер). Там можно настроить, будет ли на сайте полный адрес товара (с главной категорией) или только УРЛ самого товара. Там же, кстати, можно сделать, чтобы ЧПУ товара имел "расширение". К примеру site.com/category/product.html хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 10 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2023 10.07.2023 в 09:27, mrfoggg сказал: хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Смотрите в модуле SeoPro. Если у Вас сборка ocStore, то это в Настройки - Система - Магазин - SeoPro Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... kopaweb19 Опубліковано: 5 серпня 2023 Share Опубліковано: 5 серпня 2023 У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 В 05.08.2023 в 11:47, kopaweb19 сказав: У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Дякую за повідомлення. Перевіряю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 @kopaweb19 виправив, завантажив оновлення 3.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
agkiev Опубліковано: 20 лютого 2023 Share Опубліковано: 20 лютого 2023 Всем привет, вопросов новичка: какое правило транслитерации правильно использовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 21 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2023 20.02.2023 в 17:57, agkiev сказал: Всем привет, вопросов новичка: какое правило транслитерации правильно использовать? Здравствуйте! Там, где правило названо с помощью национального алфавита, думаю все понятно. Дополнительно: Не транслитировать - означает не транслитировать. То есть оставит кириллические УРЛы, что вроде как никому особо не надо, но изредка бывают желающие выколоть себе глаз при работе со ссылками. No translit - синоним для Не транслитировать Universal translit - добавлен позже, как вариант, чтобы обеспечить возможность транслитерации на больше языков. Там есть и кириллица. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... Desserro Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) Булоб добре ще додати до OcFilter автогенерацію Змінено 14 травня 2023 користувачем Desserro 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... mrfoggg Опубліковано: 10 липня 2023 Share Опубліковано: 10 липня 2023 05.07.2018 в 16:47, SergeTkach сказал: Шаблона, по которому генерировался бы УРЛ категории нету. Да и не нужен он. Потому как у категории нет никаких особых данных, кроме названия. У товаров есть модель, артикул, производитель То, что вы прописали "магазин/категория/товар" не является шаблоном для генерации ЧПУ. Это вложенность ЧПУ товара и ЧПУ категорий. И это настраивается в SEO PRO (настройки магазина - сервер). Там можно настроить, будет ли на сайте полный адрес товара (с главной категорией) или только УРЛ самого товара. Там же, кстати, можно сделать, чтобы ЧПУ товара имел "расширение". К примеру site.com/category/product.html хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 10 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2023 10.07.2023 в 09:27, mrfoggg сказал: хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Смотрите в модуле SeoPro. Если у Вас сборка ocStore, то это в Настройки - Система - Магазин - SeoPro Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... kopaweb19 Опубліковано: 5 серпня 2023 Share Опубліковано: 5 серпня 2023 У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 В 05.08.2023 в 11:47, kopaweb19 сказав: У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Дякую за повідомлення. Перевіряю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 @kopaweb19 виправив, завантажив оновлення 3.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) Булоб добре ще додати до OcFilter автогенерацію Змінено 14 травня 2023 користувачем Desserro 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrfoggg Опубліковано: 10 липня 2023 Share Опубліковано: 10 липня 2023 05.07.2018 в 16:47, SergeTkach сказал: Шаблона, по которому генерировался бы УРЛ категории нету. Да и не нужен он. Потому как у категории нет никаких особых данных, кроме названия. У товаров есть модель, артикул, производитель То, что вы прописали "магазин/категория/товар" не является шаблоном для генерации ЧПУ. Это вложенность ЧПУ товара и ЧПУ категорий. И это настраивается в SEO PRO (настройки магазина - сервер). Там можно настроить, будет ли на сайте полный адрес товара (с главной категорией) или только УРЛ самого товара. Там же, кстати, можно сделать, чтобы ЧПУ товара имел "расширение". К примеру site.com/category/product.html хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 10 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2023 10.07.2023 в 09:27, mrfoggg сказал: хочу сократить вложенность но не нахожу такой настроки Смотрите в модуле SeoPro. Если у Вас сборка ocStore, то это в Настройки - Система - Магазин - SeoPro Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... kopaweb19 Опубліковано: 5 серпня 2023 Share Опубліковано: 5 серпня 2023 У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 В 05.08.2023 в 11:47, kopaweb19 сказав: У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Дякую за повідомлення. Перевіряю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 @kopaweb19 виправив, завантажив оновлення 3.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kopaweb19 Опубліковано: 5 серпня 2023 Share Опубліковано: 5 серпня 2023 У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 В 05.08.2023 в 11:47, kopaweb19 сказав: У мене на opencart pro 2.3 модуль свариться на помилку PHP Notice: Undefined variable: route in *** catalog/controller/startup/seo_pro.php on line 140 там справді вище немає змінної $route Дякую за повідомлення. Перевіряю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 @kopaweb19 виправив, завантажив оновлення 3.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 серпня 2023 @kopaweb19 виправив, завантажив оновлення 3.5.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
imcar Опубліковано: 28 жовтня 2023 Share Опубліковано: 28 жовтня 2023 А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 30 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 жовтня 2023 В 29.10.2023 в 01:43, imcar сказав: А как заменить seo url только для украинского и английского языков, для русского оставить как есть. Я вижу возможность массовой замены всего либо только если не заполнено. Да, так и есть. Если ЧПУ для русского будут соответствовать текущей форумел, то даже при нажатии на оранжевую кнопку они сохраняться. А вот если они будут отличаться, то будет редирект 301. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
anacondus Опубліковано: 19 листопада 2023 Share Опубліковано: 19 листопада 2023 Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 19.11.2023 в 23:52, anacondus сказал: Вітаю. Підкажіть будь-ласка що я зробила не так. Після встановлення та генераціі url-ів, самі url-и прописалися але всі сторінки видають 404. Контакти виробники - route. Де я могла помилитися =( 1. В налаштуваннях системи має бути ввімкнені ЧПУ 2. У Вас LiteSpeed сервер. Звертайтеся в підтримку хостингу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 15:36, anacondus сказал: Перше все ввімкнено. Підкажіть щодо 2го пункту, щодо чого я маю звернутися? Щодо 404 при ЧПУ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення UpStore – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre Деталі замовлення на сторінці подяки Автор: kJlukOo Вивантаження замовлень у XML Автор: DobriyEvgeniy Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign
anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2023 20.11.2023 в 21:52, anacondus сказал: Вибачте я не дуже досвічений користувач =) Я щойно почала розбиралися у OpenCart. Будьласка дайте мені трошки розгорнуту відповідь щодо зверніться до підтримки хостінгу. В мене Hostinger, та окрім зв'язку із оператором по типу це проблема вашого cms найміть программіста для вирішення я ще нічого жодного разу не отримала.. Змінити хостинг? У Вас у корені сайту є файл .htaccess? Якщо його немає, то закиньте та перевірте, чи запрацює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] SEO URL Generator PRO для OpenCart 2x & 3.x
anacondus Опубліковано: 20 листопада 2023 Share Опубліковано: 20 листопада 2023 Дякую, моя провина - не переймменувала його з txt. Все працює чудово 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TAIFUN Опубліковано: 3 грудня 2023 Share Опубліковано: 3 грудня 2023 UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 03.12.2023 в 23:00, TAIFUN сказав: UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ "   « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть. Ого! А хіба ці символи "самі" не відпадають? Яке у Вас правило транслітерації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
TAIFUN Опубліковано: 4 грудня 2023 Share Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) В 04.12.2023 в 08:44, SergeTkach сказав: А хіба ці символи "самі" не відпадають? Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Цитата ∅ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні Цитата ¹ ² ³ теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю Змінено 4 грудня 2023 користувачем TAIFUN Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 4 грудня 2023 В 04.12.2023 в 15:40, TAIFUN сказав: Я не знаю. Не перевіряв. $string = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\-_]/', ' ', $string); Але якщо використовувати правило "Не транслітерувати", там вже викликається додатковий метод $this->extension->clearString() Там робляться заміни. Але там дійсно немає ступенів. Тончіше немає ніяких ступнів, окрім ² UPD Тобто можливі деякі символи, які не враховані. Але найбільш поширені - враховані. Дивлюся ø враховано, а ∅ не враховано 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 8 Вперед Сторінка 7 з 8 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 11
Recommended Posts