Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

TAIFUN

Новачок
  
  • Публікації

    22
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача TAIFUN

  1. Я не знаю. Не перевіряв. Але наприклад символ Я не знайшов на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php Ступіні теж там не вказані. Тому я просто витягнув список з іншого скрипта, яким користувався, видалив символи які вже є на https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter/blob/develop/application/config/foreign_chars.php і залишив ті яких там немає. В файли Вашого модуля не дивився бо не мав часу на це. А що, усі ці символи вже враховані в модулі? -- В налаштуваннях вказано правило транслітерації: Українська в латиницю
  2. UPD Вже перевірив. Так, працює така заміна. Класний модуль. Ось мої налаштування заміни. Що міняти ¹ ² ³ ° ∅ — ~ &quot &nbsp « » " ' ` ´ > < = ! @ # $ % & ? ( ) [ ] { } + ; . , № : ^ / | \\ * На що міняти 1 2 3 - - - - - - -plus- - - - - - - - У кого є що додати, пишіть.
    Класний модуль! Був у мене простенький TranslitSeoUrlAuto який я переробляв на підтримку української транслітерації. Але після того як я вирішив перевести url на українськи, у мене виникла проблема з тим що: а) вручну це зробити можна, але витрачу купу часу б) той модуль не підтримує мультимовність. Короче він дуже простий в) редиректи зі зберіганням ваги - це круто Купив модуль навіть не вагаючись. Моргнути не встиг як модуль перевів усі URL і додав редиректи.
  3. Добрий вечір. Чи можна робити заміну на відустність символу? Наприклад '`' => '' Тобто, мені потрібно деякі символи не перетворювати на інший, а зробити щоб замість нього не вставлявся ніяйкий символ.
  4. Не зрозумів що до - самостійно зробити апостроф? Це і є текст який я додаю руками та редактую як мені заманеться. А символ ` це вже я костиль такий зробив. Ще не перевіряв як з ним смс відображаються. Так-с. Здається я трохи зплутав український апостроф з одинароною лапкою. Це апостроф: ʼ Це одинарна лапка: ' Одинарна лапка 100% відображається кракозябрами. P.S. Переробив текст смс додавши ʼ замість ` Завтра перевірю як відображається.
  5. Він не надсилає, але передає текст модулю "OCDEV.pro - Смс уведомления v1.4.9" з яким у нього є інтеграція. Ось скрін налаштування автоматичних смс у модулі Нова Пошта" Так от коли я використовую модуль "OCDEV.pro - Смс уведомления v1.4.9" відправлаючи через нього різні смс, то апостроф відображається нормально. А ось коли смс з апострофом направляє модуль Нова Почта, тоді замість апострофів кракозябрики.
  6. Який напис? Це текст з смс який я сам додав у налаштуванні модуля, там де "Задания Cron" > Настройки статусов отправления Це звичайне смс відправляється, не на месенджер. Помилка з'являється как на анроід так і на iOS
  7. Всім привіт. Модуль не розуміє апострофи (українська розкладка). Ось приклад Ні в смс, ні коли переводжу модуль на українську, модуль замість апострофа вставляє кракозябрики. Як ви це лікували?
  8. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чим відрізняються ці пункти? Особливо по "Для администратора" и "Для покупателя" виникає питання. Якщо я включу ці пункти, до чого це призведе? І чим відрязняється "Для покупателя" від "Для покупателя о смене статуса"?
  9. Все зробив, дякую! На виході зробив такий запит, може комусь згодиться: /usr/bin/wget --no-check-certificate -O - -q -t 1 'https://*****.com.ua/index.php?route=extension/module/change_status&secret=*****' * замість зірочок треба вставити ваш домен та секретний ключ.
  10. Доброго дня! Встановив вчора цей модуль, а сьогодні виявив що статуси замовлень не змінилися. Почав розбиратися, та дійшов висновку що для роботи модуля ще потрібно у Cron на сервері додати запис такого виду wget -O - -q -t 1 https://****.com.ua/index.php?route=extension/module/change_status&secret=******** Чи я помиляюсь?
    Здравствуйте. Большое спасибо за плагин! Очень удобно. Теперь не надо руками после 14 дней переводить заказы из статуса Доставлено в Сделка завершена. Пару примечаний. Ошибка в слове, фраза: 1. Текст уведомления менаджеров 2. Не переведена фраза: Use Field from order for check Rule и Subject уведомления 3. Ошибка в слове, фраза Предел количесва правил
  11. Благодарю Вас за плагин. Немного доработан - поддержка тегов товара в поле "Наименование". admin_search_anything_with_tags.ocmod.xml
  12. Отлично. Я не помню откуда именно качал архив, но вчера обнаружил эту ошибку в своём архиве. Решил поделиться с сообществом.
  13. Здравствуйте. Обнаружил ошибку в ./admin/language/ru-ru/sale/order.php

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.