Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mrfoggg

Новачок
  
  • Публікації

    48
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

mrfoggg's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

5

Репутація

  1. Провильно, купуєшь - питаєш чи не змінилась ціна. Якщо ні то вбиваєшь прихід по старих цінах, якщо змінилась то вручну вбиваєш нову ціну в цей прихід або в новий документ задання цін (кому як зручніше)
  2. готовий взяти з 1 го числа. Думав таблиця постачальники вже у вас є. По ціні мабуть краще в лічку
  3. хоча варіант з створенням документів задання цін кращій. В ідеалі модна зробити чекбокс в приходній - брати ціни з останньої установки цін номенклатури контрагента або з цни останнього приходу. Кому як зручніше в конкретній ситуації. При цьому при надходженні нового прайсу вручну береться попердній документ встановлення цін, клонуєтся в новий (для випадку зміни всіх цін), задаються нові ціни. Або просто створюється новий документ встановлення цін по постачальнику, додаються позиції з оновленими цінами (для випадку якщо помінявся не весь прайс а окремі товари).
  4. то ж всього одну таблицю в БД додати (для випадку коли без документів задання цін). А саме філди постачальник, остання закупочна ціна, товар. Автоматом при створенні приходу тягнути останню ціну з цієї таблиці але дати можливість задати нову ціну для цього приходу (в такому випадку значення ціни в таблиці цін постачальника перезапишеться для цього постачаьника. Тут є два варианти - перезаписувати останній запис цієї таблиці або створити новий і в майбутні приходи тягнути ціну з запису останнього по даті (тоді ще додати поле дата задання ціни і тоді можна навіть потім зробити звіт історія зміни цін по постачалнику)
  5. Коли робляться надходження можна вибрати постачальника? Чи запам'ятовує останню ціну конкретного постачальника? Чи може взагалі є можливість задати вхідні ціні по постачальникам (щось по типу встановлення цін постачальника як в 1с)? Тобто один і той самий товар може бути в декількох постачальників і ціни різні. Шукаю модуль який допоможе вести облік взаєморозрахунків з постачальниками (при цьому щоб кожного разу при формуванні приходу не шукати ціну цього постачальника в його прайсі)
  6. Дякую. Цей модуль стоїть. Буду пробувать підвязатись до потрібного статусу
  7. Чи можна вказати статус НП при якому пробивається чек? Нам треба налаштувати так, щоб чек пробивався не при отриманні посилки (бо при відправці до пункту-приймання видачі зміна статусу на "отримано" відбувається іноді через декілька днів після фактичного отримання), а наприклад коли посилка була прийнята на відділенні відправки.
  8. Возможно массово задать артикул = id продукта?
    в основном хороший модуль но очень нехватает возможности выборки категорий товаров для фида. Как быть если я хочу рекламировать в конкретном канале только определенную категорию товаров?
  9. Якось можна зробити декілька посадочних сторінок на одну і ту саму категорію але з різним порядком сортування?
  10. Зробіть будь-ласка пошук по посадочних сторінках та можливість робити копію існуючих сторінок
  11. Cделайте возможность указать несколько APIkey отправителя для того, чтобы при оформлении доставки можно было выбирать от какого кабинета НП созlавать накладную. Прораб упорно не хочет делать такой функционал, сделайте хоть вы. Уверен это востребованная функция. И продажи модуля взлетят. Ну и нужна совместимость с чекаутом шаблонов от Octemplates и с модулем оформления заказов OrderPro
    Модуль знадобиться для будь-якого проекту, дуже різноманітить контент, робить його більш живим. Також я цим модулем поробив додаткові елементи навігації для деяких категорій, що покращує юзабіліті сайту. Вивів актуальну інформацію по діючим акціям. Також важливо те що в цього розраба найкраща технічна підтримка.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.