chukcha Опубліковано: 27 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2021 18 минут назад, SerginioWS сказал: Такая же проблема с Яндекс API С вами понятно.. Отписал в лмчку@BestFish Пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... blyskavka Опубліковано: 28 січня 2021 Share Опубліковано: 28 січня 2021 Отличный модуль, работает четко и быстро! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura1yura Опубліковано: 28 січня 2021 Share Опубліковано: 28 січня 2021 (змінено) Что может быть - слетает перевод Змінено 28 січня 2021 користувачем yura1yura Редактирование Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Добрый день. Поясните я с Украины, модуль будет работать? В магазине 3000 товара их нужно перевести на укр язык, то есть я оплачиваю модуль 1000р и пользуюсь автопереводом и все? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 2 минуты назад, Quixotic сказал: Добрый день. Поясните я с Украины, модуль будет работать? В магазине 3000 товара их нужно перевести на укр язык, то есть я оплачиваю модуль 1000р и пользуюсь автопереводом и все? + получить апи ключи от сервиса перевода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 6 минут назад, chukcha сказал: + получить апи ключи от сервиса перевода Платно или бесплатно, и в украине будет работать или нужно менять локацию хотсинга? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Зачем менять локацию Хоста? апи - все платные, но платите не мне, а сервису. Даже, если вы будете использовать Яндекс апи, то серверный траф не блокируется, кроме некоторых экзотичных хостеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 4 минуты назад, Quixotic сказал: Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Извините, вас поисковики забанили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, chukcha сказал: Извините, вас поисковики забанили? Яндекс да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, Quixotic сказал: Яндекс да тогда.. как вы будете получать, например апи от яндекса? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
blyskavka Опубліковано: 28 січня 2021 Share Опубліковано: 28 січня 2021 Отличный модуль, работает четко и быстро! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura1yura Опубліковано: 28 січня 2021 Share Опубліковано: 28 січня 2021 (змінено) Что может быть - слетает перевод Змінено 28 січня 2021 користувачем yura1yura Редактирование Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Добрый день. Поясните я с Украины, модуль будет работать? В магазине 3000 товара их нужно перевести на укр язык, то есть я оплачиваю модуль 1000р и пользуюсь автопереводом и все? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 2 минуты назад, Quixotic сказал: Добрый день. Поясните я с Украины, модуль будет работать? В магазине 3000 товара их нужно перевести на укр язык, то есть я оплачиваю модуль 1000р и пользуюсь автопереводом и все? + получить апи ключи от сервиса перевода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 6 минут назад, chukcha сказал: + получить апи ключи от сервиса перевода Платно или бесплатно, и в украине будет работать или нужно менять локацию хотсинга? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Зачем менять локацию Хоста? апи - все платные, но платите не мне, а сервису. Даже, если вы будете использовать Яндекс апи, то серверный траф не блокируется, кроме некоторых экзотичных хостеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 4 минуты назад, Quixotic сказал: Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Извините, вас поисковики забанили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, chukcha сказал: Извините, вас поисковики забанили? Яндекс да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, Quixotic сказал: Яндекс да тогда.. как вы будете получать, например апи от яндекса? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 6 минут назад, chukcha сказал: + получить апи ключи от сервиса перевода Платно или бесплатно, и в украине будет работать или нужно менять локацию хотсинга? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Зачем менять локацию Хоста? апи - все платные, но платите не мне, а сервису. Даже, если вы будете использовать Яндекс апи, то серверный траф не блокируется, кроме некоторых экзотичных хостеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 4 минуты назад, Quixotic сказал: Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Извините, вас поисковики забанили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, chukcha сказал: Извините, вас поисковики забанили? Яндекс да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, Quixotic сказал: Яндекс да тогда.. как вы будете получать, например апи от яндекса? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 4 минуты назад, Quixotic сказал: Можно ссылку на апи, что б посмотреть тарифы какие? Извините, вас поисковики забанили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, chukcha сказал: Извините, вас поисковики забанили? Яндекс да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, Quixotic сказал: Яндекс да тогда.. как вы будете получать, например апи от яндекса? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Quixotic Опубліковано: 8 лютого 2021 Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, chukcha сказал: Извините, вас поисковики забанили? Яндекс да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2021 1 минуту назад, Quixotic сказал: Яндекс да тогда.. как вы будете получать, например апи от яндекса? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
igor300 Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 @chukcha постле установки модуля получил получил результат не тот который заявлен в описании модуля. можете прояснить ситуацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VitaliyP Опубліковано: 18 лютого 2021 Share Опубліковано: 18 лютого 2021 Нигде нет инструкции как правильно получить платно апи от яндекс для Украины? вроде как все сделал правильно, выбрал что я не резидент РФ, ввел платежные данные и все кнопки не активные. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RichRodin Опубліковано: 24 лютого 2021 Share Опубліковано: 24 лютого 2021 В 22.01.2021 в 22:27, Denys сказал: Я предполагаю что он свое апи тренирует используя яндекс апи. Написал вчера на почту что хочу использовать его в вашем модуле пока ответа нет. Возможно стоит обратится лично вам, но у меня почему то ощущение что халявы не будет, но может хоть ценник адекватный. День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 24 лютого 2021 9 минут назад, RichRodin сказал: День добрый, подскажите пожалуйста, эта Тема имеет продолжение или тишина пока... Не совсем тищина Я с ним общался, но он говорит, что ему нужна мотивация А донат с его сайта практически нулевой. и тут я с ним полностью согласен Кстати он в этой теме пару раз отметился. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 25 лютого 2021 Share Опубліковано: 25 лютого 2021 Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2021 49 минут назад, Serg5 сказал: Здравствуйте, а что за куча под доменов от гугла от переводчика этого?? http://joxi.ru/DmB1aq1TJK0G3r Не имею представления Пишите в ЛС попытаемся разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
djdronluk Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 В 27.01.2021 в 20:13, BestFish сказал: Получил Гугл Апи, ввожу в модуль, результат - Неправильный API-ключ тоже самое, что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 20 минут назад, djdronluk сказал: тоже самое, что делать? Дата покупки? номер Заказа? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи)
djdronluk Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 10 часов назад, chukcha сказал: Дата покупки? номер Заказа? разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 11 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 березня 2021 5 минут назад, djdronluk сказал: разобрался, два клика в АПИ гугла не сделал вы бы номер заказа в личку сообщили.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 583 перегляди chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Огромное спасибо автору за модуль. Потратил три часа на регистрацию я-облако апи, и наконец-то увидел первые транслейты!!! Работает четко, как и все модули данного разработчика. Рекомендую!!! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandr1980 Опубліковано: 21 квітня 2021 Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Кстати, Амазон транслейт предлагает тоже переводы по апи, утверждают , что отменное качество перевода. По цене как у Яши 15$ за 1 млн. Вот бы сравнить качество. И да, сравнил переводы Я(облако) и Г(браузерный) - у Г было два жестких ляпа, у Я был один незначительный. Вывод очевиден. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2021 Я знаю около 5 альтернативных переводчиков Основная проблема Они не знают УКР А если и знают, то направление РУС - УКР им неизвестно. Кроме того, не все умеют качественно переводить форматированный текст. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 9 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17
UDC Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 пользуюсь уже год, доволен, рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts