Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

blyskavka

Користувачі
  
  • Публікації

    151
  • З нами

  • Відвідування

Про blyskavka

  • День народження 03.05.90

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Інтереси
    Русский иди Нах...й!!! 

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

blyskavka's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Репутація

    Працює добре, так як і заявлено в опису. Встановлено на чистому Опенкарт 3. В магазині 40 000 товарів, карта завантажується швидко без глюків. Для кожної мови свої сайтмапи. Буду ще купувати даний модуль і на інші проекти.
  1. Доброго дня всім. Виникло питання як можна реалізувати і чи взагалі можливо метод допродаж upsell. Тобто клієн оформлює замовлення, потрапляє на сторінку успішного оформлення замовлення і там йому пропонується тільки зараз додати до замовлення товари зі спецпропозицією. При натисканні кнопки додати до замовлення в замовлення додається цей товар, і показується повідомлення про успішне додавання товару. Суть саме додати до існуючого замовлення без додаткового заповнення данних клієнта ще раз.
  2. Доброго дня. Підскажіть будь-ласка як в налаштуваннях на сторінці пошуку вимкнути чи ввімкнути (не знаю як правильніше) перенаправлення? Зараз якщо набрати на мові яка не основна слово в пошуці, то при натисканні etnter перекидує на основну мову магазина і відповідно не знаходить нічого за цим запитом.
  3. blyskavka

    KeyCRM відгуки

    Зараз тестую на свойому проекті crm цю, по факту повної інтеграції відпишусь. Багато плюшок цікавих є в ній, але за все плати і плати)
  4. Всі нові проекти запускаю виключно на державній мові. Ще жодного клієнта який не зрозумів, чи вимагав би щоб йому інформацію надавали на російській. В живому спілкуванні вже від ситуації залежить і якщо менеджер бачить, що краще розмовляти іншою мовою то відповість відповідно. Стосовно написання, то без винятку все на державній мові. Тому в ідеалі мати поля і самому власнику вирішувати, а в реаліях на українській буде достатньо на даному етапі.
  5. А на скільки тут багато треба мультимовних перекладів? Можливо на старті достатньо буде створити окмод для language зі змінними для тих же реквізитів. І кожен сам відредагує який йому треба текс та зал'є через адмінку, ну або фтп.
    Гарний модуль і функціонал. Дуже зручно якщо треба поправити чи додати щось швидко в існуючому магазині без великих перепилів в коді і головне для юзера все доступно для змін цієї інфи через адмінку. Від простого телефона в певному місці до будь-яких полів для СЕО.
  6. Побажання додати маркетингові фішки в розсилку автоматично. Наприклад, зробили акцію на товар, клієнтам меседж у нас знижка. Інформування про нові товари. Тобто зробили рух якийсь в магазині, автоматично і в розсилку. Ну або галочки за яким тригером і з яким текстом - новинки, акціїї, знижки...
  7. Доброго дня. Стояла 11 версія з доопрацюванням, оновив на 12 версію. Чомусь і на 11 і на 12 пише, що немає менеджерів онлан. В налаштуваннях ввімкнено час і дні тижня для менеджера.
  8. Установив останню версію. 1) В описі товарів виводить теги стилю <p><strong><span style="font-size: 16px;">Чохол у подарунок! 2) Як користовачу не зрозуміло, що обравши категорію з меню треба закрити це меню, щоб бачити обраний товар.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.