Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 01.01.2024 в 01:47, yobao сказав:

Це проблема :(

Дуже багато різних коробок та пакувань.
Бачу що в модулі є заготовлений список пакувань від НП з параметрами. Він тягнеться за допомогою API чи заготовлений десь в файлах плагіну? Якщо локальний, то краще один раз витратити час та створити свої. 

Пакування тягнуться з АПІ 

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• Відповіді 5,2k
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Булоб дузе зручно якщоб зробили мозливість задавати кастомні параметри для габаритів коробок, аби при створенні можна було швидко обрати габарити.

Адже у кожного свої як правило коробки для пакувань на складі використавуються... 

• +1 1
Надіслати

Шановний автор модуля. Я вже місяць як купив  модуль доставки ваш. І чекаю як ви допоможете його встановити. Всі доступи вам надіслав - результату досі нема. Я розумію свята, але модуль був куплений ще до свят. Коли встановите модуль?

Надіслати

Привіт. Підскажіть як довго у вас формується ТТН через автостворення ? щось в мене дуже довго, секунд 30. Може якость можно прискорити, то коли 200+ замовленнь дуже  багато часу виходить. На розетці значно швидше створює

• +1 1
Надіслати

В 10.01.2024 в 20:51, alexkir сказав:

Вітаю друзі. Питання по Новій Пошті. Помітив такий баг, що тачпадом не обирається місто

Можливо хтось вирішував дане питання?

Надіслати

05.01.2024 в 15:42, Prorab337 сказал:

Шановний автор модуля. Я вже місяць як купив  модуль доставки ваш. І чекаю як ви допоможете його встановити. Всі доступи вам надіслав - результату досі нема. Я розумію свята, але модуль був куплений ще до свят. Коли встановите модуль?

Надіслати

В 11.01.2024 в 12:17, denimdn сказав:

Но все таки спрошу, почему нельзя выбрать почтомат?

можна обрати

Надіслати

В 10.01.2024 в 20:51, alexkir сказав:

Вітаю друзі. Питання по Новій Пошті. Помітив такий баг, що тачпадом не обирається місто

Доповнення: перевірялося на Віндовс.

Надіслати

В 11.01.2024 в 18:05, alexkir сказав:

У Вас і клієнти всі мабуть на MacOS?)

з ПК також працює, віндовс10

Змінено користувачем AlexanderYuzkov
Надіслати

Добрий день!
Помітив що через сайт НП можна вже створювати посилки з відправкою з поштомату. По АПІ досі не підтримується ця функція?

Зараз створюю посилки від ФОП через модуль, захожду на сайт, міняю дані у кожній накладній на відправку з поштомату та йду відправляти. Мрію що буде простіше))

Надіслати

12.01.2024 в 12:27, feo1717 сказал:

Добрий день!
Помітив що через сайт НП можна вже створювати посилки з відправкою з поштомату. По АПІ досі не підтримується ця функція?

Зараз створюю посилки від ФОП через модуль, захожду на сайт, міняю дані у кожній накладній на відправку з поштомату та йду відправляти. Мрію що буде простіше))

Загалом для мене відправка з поштомату викликає жах) 

Цеж тре кожну в комірку окремо покласти потицяти в додатку... Чи там можливо реестром відкрити надцять комірок за раз? 

Надіслати

В 12.01.2024 в 12:47, COBECTb11 сказав:

Цеж тре кожну в комірку окремо покласти потицяти в додатку... Чи там можливо реестром відкрити надцять комірок за раз? 

і треба щоб всі 20 комірок були вільні)))

Надіслати

В 12.01.2024 в 12:47, COBECTb11 сказав:

Реестром не можна, по одній треба.

У мене не багато відправок більшу частину року. Відділення найближче у 1.5км від мене, а біля дому є 2 поштомати. Щоб далеко не ходити мені простіше у поштомат)

Надіслати

Підкажіть, чи можливо до різних замовлень присвоїти одне ТТН? 

технично це робиться, але автоматично відстежується тільки одне з цих замовлень

Надіслати

21.11.2023 в 11:15, Dmitrievich сказал:

Доброго дня. Прошу підказати що може прискорити завантаження даних з бази у модуль при формуванні ТТН або вручну, або з замовлення? Із замовлення шестирінка секунд 20-30 крутиться і іноді доводиться повторно оновлювати. Вручну - після вибору міста секунд 5-10 не обереш відділення. Хостінг платний і швидкий, інтернет нормальний, не розумію чому так гальмує після переходу на Опенкарт 3. Може десь можна параметри змінити якісь у модулі?

така сама проблема. є рішення?

Злетів модуль чомусь, запросило ключ активації. Автор модуля сказав оновити його, ми оновили. І почалися проблеми з модулем. Автор прочитав і не відповідає( 

1. Не працює відправка в поштомат.при створенні ттн видає:  Nova Poshta errors: Параметр мест пуст

хоча стоїть 1 місце, 1 товар. відключаю Общие параметры і видає нові помилки:  

Nova Poshta errors: Максимальный размер значения стороны составляет %MaxParamRecipient% 

Nova Poshta errors: Вес не указан

image.png.42c200e1b401d4d653342f2d5d2d291f.png

2. Дуже довго грузить інформацію при входженні в режим створення ттн. Десь 10 секунд завантажує дані відправника та отримувача.

3. Не рахує вартість по АПі, лише по тарифам. 

Надіслати

15.01.2024 в 20:43, MyArttt сказал:

така сама проблема. є рішення?

Злетів модуль чомусь, запросило ключ активації. Автор модуля сказав оновити його, ми оновили. І почалися проблеми з модулем. Автор прочитав і не відповідає( 

1. Не працює відправка в поштомат.при створенні ттн видає:  Nova Poshta errors: Параметр мест пуст

хоча стоїть 1 місце, 1 товар. відключаю Общие параметры і видає нові помилки:  

Nova Poshta errors: Максимальный размер значения стороны составляет %MaxParamRecipient% 

Nova Poshta errors: Вес не указан

image.png.42c200e1b401d4d653342f2d5d2d291f.png

2. Дуже довго грузить інформацію при входженні в режим створення ттн. Десь 10 секунд завантажує дані відправника та отримувача.

3. Не рахує вартість по АПі, лише по тарифам. 

50 см на 40 см це габарати не для поштомату мені здаеться

Змінено користувачем COBECTb11
  • +1 1
Надіслати

16.01.2024 в 10:52, yurok79 сказал:

Подскажите как можно решить чтобы области подтягивались на разных языках. В украинском варианте на Украинском, а в Русском на русском.

Надіслати

Слетело обновление данных сегодня. Как это исправить? Только у меня данная проблема появилась?

При попытке обновить - удаляются наоборот данные. ТТН создать через админку так же уже не возможно

image.thumb.png.bd6a48465ec392f69b5e638c71f9baae.png

Надіслати

В 16.01.2024 в 17:25, Kent007 сказав:

Слетело обновление данных сегодня

У вас термін дії ключа API закінчився. Згенеруйте новий в особистому кабінеті НП

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.