Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

feo1717

Пользователи
  
  • Публикаций

    99
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

7 185 просмотров профиля

Достижения feo1717

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well Редкая
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Последние медали

8

Репутация

  1. Реестром не можна, по одній треба. У мене не багато відправок більшу частину року. Відділення найближче у 1.5км від мене, а біля дому є 2 поштомати. Щоб далеко не ходити мені простіше у поштомат)
  2. Добрий день! Помітив що через сайт НП можна вже створювати посилки з відправкою з поштомату. По АПІ досі не підтримується ця функція? Зараз створюю посилки від ФОП через модуль, захожду на сайт, міняю дані у кожній накладній на відправку з поштомату та йду відправляти. Мрію що буде простіше))
  3. Також чекаю під опенкарт 2.3 Підкажіть будь ласка, чи потрібно реєструвати мерчант та прив'язувати документи для отримання оплат?
  4. Добрий день Сьогодні почали приходити повідомлення про помилку крон завдань від модуля Cron <***@web792> /usr/local/bin/cron "wget -q --delete-after 'https://***.com.ua/index.php?route=tool/losted_cart_api/mailer&wget=7daa60c9837b705630a57e9e278cc783'" :::0 PHP Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1808 but version 1809 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0 Версія модуля 2.1.0, більше немає можливості оновити на нову версію На сайті нічого не міняв, у налаштуваннях хостингу є такі версіі імеджу: Підкажіть будь ласка що це таке? Я так розумію це просто попередження, але воно якось несподівано з'явилось. Спробував додати imagick.skip_version_check=true у php.ini, можливо це допоможе, але э питання чи не викликає це проблем з роботою модуля
  5. Добрий день! Підкажіть будь ласка як можна впоратись з наступною проблемою Коли вмикаю поп-ап вікно на сайті то воно відібражається знову на кожній сторінці не зважаючи на налаштування показувати раз у 12 годин. Коли вимикаю модуль - все працює як треба і поп ап вікно не відкривається постійно. Що потрібно прибрати з налаштувань кешу щоб вилучити попап? Версія модуля 25.1, давно не оновлював.
  6. Добрий день, виникла проблема з модулем Коли обираю місто у назві якого є знак ' - місто не обирається, просто оновлюється поле. Підкажіть у чому може бути проблема?
  7. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово!
  8. Добрий день! Модуль дуже гарний, чудово генерує фід, який повністю підходить до гугл шопінг. Користувався раніше іншим фідом, але з ним виникли проблеми Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації У мене нормально все запрацювало тільки при записі фіда у файл, але після кожної генерації у мене вилазить попередження про надмірне використання інодів. Загалом у фіді 200 товарів. Допомагає видалення кешу, потрібно робити це кожен день Підкаждіть через що таке може відбуватися?
  9. При просмотре корзины с телефона не видно кнопок +- количества товара. Кнопки видны только если перевернуть телефон в другой плоскости Подскажите пожалуйста как можно отредактировать верстку чтобы кнопки были видны на любом размере экрана? Опенкарт 2.3
  10. Добрый день, а мне по такому же вопросу подскажете? Обновился до 7,1 Fatal error: The file /home/e**/***.in.ua/www/admin/controller/extension/module/uni_settings.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.4 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.