slobGrower Опубліковано: 5 грудня 2020 Share Опубліковано: 5 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Andrey174 Опубліковано: 6 грудня 2020 Share Опубліковано: 6 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 7 грудня 2020 Share Опубліковано: 7 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 грудня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2020 — А как же ты можешь разговаривать, если у тебя нет мозгов? — спросила Элли.— Не знаю, — ответил Страшила, — но те, у кого нет мозгов, очень любят разговаривать. 4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Дима не в деле, Дима в дОле Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Andrey174 Опубліковано: 6 грудня 2020 Share Опубліковано: 6 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donni Опубліковано: 7 грудня 2020 Share Опубліковано: 7 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 11 грудня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 грудня 2020 — А как же ты можешь разговаривать, если у тебя нет мозгов? — спросила Элли.— Не знаю, — ответил Страшила, — но те, у кого нет мозгов, очень любят разговаривать. 4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Дима не в деле, Дима в дОле Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Дима не в деле, Дима в дОле Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Rassol2 Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Дима не в деле, Дима в дОле Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexDW Опубліковано: 21 грудня 2020 Share Опубліковано: 21 грудня 2020 Дима не в деле, Дима в дОле Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) Почему при просмотре этого видео мне вспоминаются магазины на opencart? Если что, это, вроде, Сан-Франциско, 1906 год. Обработано нейросетью 1111.mp4 Змінено 22 грудня 2020 користувачем Shureg Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SiteMix Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Не знаю откуда ассоциация с Opencart, но качество обработки впечатляет... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Я что-то тоже не вкуриваю прикол с OpenCart. Типа хотите сказать, что OpenCart - старье? Процессору все равно, что Вы думаете об OpenCart. Он тупо исполняет заданные инструкции. Так или иначе он выполняет те же самые инструкции... Хоть программист напишет модный код, который 150 раз в месяц обновят, хоть будет исполняться стабильный код, которому 30 лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 30 лет - я это условно. PHP нету 30 лет. И я это прекрасно знаю, если что. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 12 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Аааааааа :)) Сравнение с Франкенштейном тоже кстати Слепили по частям и все круть! )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 Вообще не раз говорится, что OpenCart надо готовить с разработчиком. Но многие люди сами купить и установить модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 55 минут назад, Shureg сказал: Ну, вообще-то у меня ассоциации связаны с хаотичностью и неорганизованностью движения. Код во многих магазинах примерно такой же. Смотришь, и удивляешься, что несмотря ни на что, все дошли куда хотели сайт все таки работает Блин это наверное совпадение. Но будет смешно. То что вы назвали хаотичность, называется Shared space И это сейчас один из трендов в урбанистике для обеспечения безопасного движения.https://ru.wikipedia.org/wiki/Общее_пространство_(концепция_дорожного_движения) И если не ошибаюсь. (а я почти уверен что не ошибаюсь) Сейчас много заключений сделали по этому концепту и он превзошел все ожидания.@Shureg Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 39 минут назад, Rassol2 сказал: То что вы назвали хаотичность, называется Shared space Ого! Это типа вот так что ли - Век живи, век учись))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Rassol2 Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 8 минут назад, SergeTkach сказал: Век живи, век учись))) да именно. Суть в том что нет регулировок и сам водитель и пешеход в 100раз внимательнее на этой территории. А это оказалось эффективнее знаков приоритетов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shureg Опубліковано: 22 грудня 2020 Share Опубліковано: 22 грудня 2020 2 часа назад, Rassol2 сказал: Не знаю специально или нет но вы похвалили опенкарт Специально или нет, ОС я не ругал и не хвалил. Я написал о хаотичности магазинов на опенкарт, стихийности кода от 100500 разработчиков. PS: С общим пространством даже в статье на вики все не так радужно. Но к видео термин вполне подходит, согласен. А если еще вспомнить, что на видео треть автомобилей - электромобили...Век зря пропал, от чего ушли, к тому и вернулись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rassol2 Опубліковано: 23 грудня 2020 Share Опубліковано: 23 грудня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shureg Опубліковано: 25 грудня 2020 Share Опубліковано: 25 грудня 2020 Я и раньше догадывался, что сео - wtf. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
halfhope Опубліковано: 11 березня 2021 Share Опубліковано: 11 березня 2021 Я всегда умудрялся попадать в 1%. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Анекдоты
SergeTkach Опубліковано: 26 березня 2021 Share Опубліковано: 26 березня 2021 6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Seriusis Опубліковано: 3 квітня 2021 Share Опубліковано: 3 квітня 2021 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Вперед Сторінка 53 з 56 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 19
Recommended Posts