snastik Опубліковано: 5 березня 2013 Share Опубліковано: 5 березня 2013 Баннеры без ресайза Скачать / Купить дополнение Отличия от стандартного модуля: 1. нет резайза изображений 2. не портит качество изображений 3. поддерживается анимейтед GIF работает на всей линейке 1.5.х не заменяет файлов Другие мои модули Добавил snastik Добавлено 05.03.2013 Категория Слайдшоу, баннеры, галереи 4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Странный у меня глюк на 1.5.4.1. При установке баннеры не показываются. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Кажись путь к картинкам не полный. ps мучаю ваш модуль на локалке (денвере) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 на денвере не проверял не пользуюсь я ими а на хостингах у меня работает проблем таких о которых вы говорите не встречал по сути от стандартного отличие там в одну строку в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Да, и в этой строке путь для денвера обрезается :) 'image' => '/image/' . $result['image'] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Странный у меня глюк на 1.5.4.1. При установке баннеры не показываются. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Кажись путь к картинкам не полный. ps мучаю ваш модуль на локалке (денвере) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 на денвере не проверял не пользуюсь я ими а на хостингах у меня работает проблем таких о которых вы говорите не встречал по сути от стандартного отличие там в одну строку в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Да, и в этой строке путь для денвера обрезается :) 'image' => '/image/' . $result['image'] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Кажись путь к картинкам не полный. ps мучаю ваш модуль на локалке (денвере) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 на денвере не проверял не пользуюсь я ими а на хостингах у меня работает проблем таких о которых вы говорите не встречал по сути от стандартного отличие там в одну строку в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Да, и в этой строке путь для денвера обрезается :) 'image' => '/image/' . $result['image'] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 на денвере не проверял не пользуюсь я ими а на хостингах у меня работает проблем таких о которых вы говорите не встречал по сути от стандартного отличие там в одну строку в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Да, и в этой строке путь для денвера обрезается :) 'image' => '/image/' . $result['image'] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
noVe Опубліковано: 21 березня 2013 Share Опубліковано: 21 березня 2013 Да, и в этой строке путь для денвера обрезается :) 'image' => '/image/' . $result['image'] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 21 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 21 березня 2013 ну как я говорил по денверу я ничем помочь не смогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snastik Опубліковано: 6 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2013 а кнопок навигации нет? выглядит красиво, конечно :) не могу понять куда копать вроде в файлах ничего не изменено особо, но навигации нет и вид смены баннера только один. единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Баннеры без ресайза
Raensul Опубліковано: 6 квітня 2013 Share Опубліковано: 6 квітня 2013 единственное изменение в контроллере фронтенда 1на строка так что остальное все на месте должно быть а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snastik Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2013 а это модуль вместо модуля "баннер", или вместо "слайдшоу"? если первое - то тогда все ок все, разобрался, это не слайдшоу, потому у него не может быть навигации. он просто существенно улучшил вывод баннеров а вот как Вас название БАННЕРЫ смогло так запутать что Вы сутки разбирались слайдшоу это или БАННЕРЫ ? но я все же рад что Вы справились :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Raensul Опубліковано: 12 квітня 2013 Share Опубліковано: 12 квітня 2013 не хочу плодить темы, раз тут упомянул о слайдшоу.. может кто подскажет, как ему углы закруглить? пытался стилями в slideshow.tpl - не получается :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goodbye Опубліковано: 20 травня 2013 Share Опубліковано: 20 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snastik Опубліковано: 26 травня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 травня 2013 что то я не могу представить разницу =)) покажите пример пожалуйста этих банеров =) зачем вам это ? если нет разницы ? если в кратце то разница только в том что картинки не поддаются сжатию и показываются в исходном виде соответственно не теряют в качестве Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
STARKONE Опубліковано: 9 жовтня 2016 Share Опубліковано: 9 жовтня 2016 У всех у кого баннер мутный, нечеткий или кривой - подойдет супер-модуль от данного ТС. Это гениально просто, но также очень сложно найти решение. Автор молодец и из-за халявы и просто креативно придумал так)) МОЛОДЕЦ!) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kiruxaluga Опубліковано: 18 листопада 2019 Share Опубліковано: 18 листопада 2019 Подскажите, для ocStore 2.3.0.2.3 подойдёт данный модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lovliru Опубліковано: 6 листопада 2020 Share Опубліковано: 6 листопада 2020 Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 (змінено) Подскажите, у меня гифки в описании товаров. Не работают, даже статика не отображается точнее работали и перестали.Есть решение какое то? Змінено 27 квітня 2021 користувачем yurok79 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurok79 Опубліковано: 27 квітня 2021 Share Опубліковано: 27 квітня 2021 В 06.11.2020 в 17:40, lovliru сказал: Добрый вечер ! А есть версия для 3.0.2 ? Спасибо! Не нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts