spectre Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Итак, сделали доработочку пользователю форума @foggy Сегодня и модуль и доработочка на рашистском варезе https://opencartforum.com/files/file/8579-drugie-zakazy-pokupatelya-15x-2x-3x/ кат Скрытый текст фу таким быть @Moderator , как вы относитесь к таким юзерам?) Ваши комментарии?) 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 15 січ spectre changed the title to Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Flint2000 Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Мені просто цікаво, як ви ідентифікували. Скрін дивився, але нічого не зрозумів Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:46, Flint2000 сказал: Мені просто цікаво, як ви ідентифікували. Скрін дивився, але нічого не зрозумів этот код писал я вчера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В 15.01.2024 в 22:47, spectre сказав: этот код писал я вчера) Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:51, markimax сказал: Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? делал доработку для модуля, суть которой на скрине есть бекапы файлов в notepad++ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Flint2000 Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Мені просто цікаво, як ви ідентифікували. Скрін дивився, але нічого не зрозумів Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:46, Flint2000 сказал: Мені просто цікаво, як ви ідентифікували. Скрін дивився, але нічого не зрозумів этот код писал я вчера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В 15.01.2024 в 22:47, spectre сказав: этот код писал я вчера) Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:51, markimax сказал: Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? делал доработку для модуля, суть которой на скрине есть бекапы файлов в notepad++ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:46, Flint2000 сказал: Мені просто цікаво, як ви ідентифікували. Скрін дивився, але нічого не зрозумів этот код писал я вчера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В 15.01.2024 в 22:47, spectre сказав: этот код писал я вчера) Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:51, markimax сказал: Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? делал доработку для модуля, суть которой на скрине есть бекапы файлов в notepad++ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В 15.01.2024 в 22:47, spectre сказав: этот код писал я вчера) Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:51, markimax сказал: Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? делал доработку для модуля, суть которой на скрине есть бекапы файлов в notepad++ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:51, markimax сказал: Конкретно в одному архиві? Чи як? Чи завантажив нову версію з новим кодом? делал доработку для модуля, суть которой на скрине есть бекапы файлов в notepad++ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Ваши комментарии?) В топку однозначно! Это же обесцениванивае/не уважение работы человека! Да и воравсто по факту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:22, foggy сказал: Вообще не сливал модуль, какая мне выгода ? ну, расскажите тогда, пожалуйста, почему на варезе модуль появился на следующий день после доработки, эта доработка делалась 1 раз и переменные почему-то называются ровно как я их назвал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:34, foggy сказал: Не могу объяснить почему он там появился, не имею понятия, может сам его там слил и теперь что-то хочешь от меня? те сценарий такой, я ищу лошка который закажет доработку модуля, потом выкладываю его на рашистский варез со своей же доработкой и подставляю честного пользователя форума?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:42, foggy сказал: Как и говорил я туда не сливал, почему я тогда не слил туда шаблон chameleon, а твой модуль за 7 $ слил есть ещё один маленький нюанс за модуль вы заплатили мне деньги не покупкой модуля а через услуги на форуме (да и покупок у модуля не так уж и много) , плюс есть вся переписка по доработкам поэтому вынужден констатировать что вы (или ваш программист который имеет доступ к сайту) мудак, который сливает модули на варез доработка для этого менеджера заказов делалась только 1 раз в жизни модуля вообще и вчера а сегодня модуль уже лежит на феофане с этой доработкой Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 21:24, spectre сказал: @foggy Я вобще не понимаю чем вы аргуминтируете ценой шаблона Я купил его для тестового домена и что!? Закубеный нах... А это скрее всего нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня а вообще все просто выложите сюда файлы с вашего сайта папка system related orders admin controller dashboard order manager и dashboard order manager twig тогда у всех будет возможность убедиться что вы мудак))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня Скорое всего нет програмиста из наблюдений по вопросам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня Смотрим время Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: за 7 баксов портить себе репутацию мне не нужно, и я не программист, чтобы сливать куда-то файлы Сделайте скрины переписки того чела и откреститесь от того хотябы на 50% Да и другим будет понятно скем работать а с кем нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: у меня был с фриланса человек 15.01.2024 в 23:55, foggy сказал: он за бесплатно сделал дайте ссылочку на человека с фриланса ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 22:57, foggy сказал: Вообще-то был куплен не для тестового домена А для какого я купил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Desserro Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня 15.01.2024 в 23:06, foggy сказал: не могу понять тебя я купил шаблон chameleon и почему я туда его не слил? Вы видемо перенервничали и не внимательео прочитали что я ране написал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:07, foggy сказал: человек заблокировал меня в телеграмм а почему? те вы реально работаете с новорегами и даёте им доступы к сайту? покажите тогда фриланс проект на который он откликнулся, это общедоступная инфа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
buslikdrev Опубліковано: 15 січня Share Опубліковано: 15 січня В общем не работайте с foggy т.к. он хрен пойми кому даёт доступы. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 15 січня Автор Share Опубліковано: 15 січня 16.01.2024 в 00:14, foggy сказал: Модератору решать, мой последний ответ на эту тему, я не сливал туда модуль покажите фриланс проект на который откликнулся пользователь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000
ruvenum Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 00:00, spectre сказал: дайте ссылочку на человека с фриланса ) По ходу пидарас наказан?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 00:13, foggy сказав: Человек предложил оплату после исполнения, почему не поработать? АААА, кречу. Тобто давати доступи ноунейму до сайту це норм? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Пропозиції та побажання Пользователи форума которые сливают дополнения на warez, может их за кораблём?
spectre Опубліковано: 16 січня Автор Share Опубліковано: 16 січня 16.01.2024 в 06:49, ruvenum сказал: По ходу пидарас наказан?) да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SP WAREZ CHECKER - проверка на пиратские и вредоносные модули (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 відповідей 361 перегляд spectre 8 серпня SP WAREZ CHECKER - перевірка на піратські та шкідливі модулі (with warez.rip) Автор: spectre, 7 серпня warez пиратское по (і ще %d) Теги: warez пиратское по лицензия варез все равно никто не читает теги нелицензионное по модули лицензионные модули опенкарт пираты мудаки 0 коментарів 1 776 переглядів spectre 8 серпня Де купувати перевірені модулі та шаблони для OpenCart та ocStore. Як не натрапити на зламаний модуль та чим це може зашкодити вашому інтернет-магазину 1 2 3 Автор: Liudmyla_marketer, 13 вересня 2023 модулі opencart шаблони opencart (і ще %d) Теги: модулі opencart шаблони opencart варез 55 коментарів 16 020 переглядів mightyb 5 червня Как Яндекс поощряет пиратство и мошенничество Автор: RGB, 27 січня 2020 яндекс мошенники (і ще %d) Теги: яндекс мошенники пираты варез warez 8 відповідей 1 984 перегляди me_ban_Technical 14 січня 2021 Варез (Информирование) Автор: OldAine, 20 жовтня 2020 варез варезник (і ще %d) Теги: варез варезник варезные модули пиратство пиратский контент пираты 18 відповідей 18 980 переглядів OCdevWizard 15 березня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
nykone Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня Чел сам злив модуль. Не думаю, що зареєстрований на форумі з 2013 року, не розуміє, що новорегам не можна давати доступ до сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 16 січня Share Опубліковано: 16 січня В 16.01.2024 в 09:57, spectre сказав: да это же чувак сам создал аккаунт типа я не я корова не моя от гівно. Почесати своє "ЧСВ"(кцп) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4
Recommended Posts