29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbados Добрый день . Учитывать в заказе / Скидка на комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... barbados Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 19:09, 29aleksey сказал: @barbados Добрый день . Учитывать в заказе / Скидка на комплект можливо я не там дивлюсь, наче немає https://capture.dropbox.com/oOjTUnpu9AeSYc8C Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbadosне может его там не быть может файл перевода не залит у вас , 1 смотрите который без перевода у вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... barbados Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 19:31, 29aleksey сказал: @barbadosне может его там не быть может файл перевода не залит у вас , 1 смотрите который без перевода у вас Дякую, за допомогу! Все працює. Ви праві, переклад не спрацював. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbados нзч, по переводу могу посмотреть понедельник Спасибо 😉 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго вечора, підскажіть будь ласка як включити бокове меню, ось як в Вас в шаблоні показав на скриншот 1, так як в мене є вертикальне меню і іконка катало, але хочеться щоб було відкрите меню. Сайт: scgigabyte.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindimДобрый вечер. Открыть модуль меню и включить там меню открыто на главной дизайн / макеты / главная все что справа от меню ставите вверх страницы остальное вниз страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня В мегаменю не має такого пункту, показав на скриншоті, а Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindim значит у вас не 1.6 версия шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
barbados Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 19:09, 29aleksey сказал: @barbados Добрый день . Учитывать в заказе / Скидка на комплект можливо я не там дивлюсь, наче немає https://capture.dropbox.com/oOjTUnpu9AeSYc8C Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbadosне может его там не быть может файл перевода не залит у вас , 1 смотрите который без перевода у вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... barbados Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 19:31, 29aleksey сказал: @barbadosне может его там не быть может файл перевода не залит у вас , 1 смотрите который без перевода у вас Дякую, за допомогу! Все працює. Ви праві, переклад не спрацював. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbados нзч, по переводу могу посмотреть понедельник Спасибо 😉 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго вечора, підскажіть будь ласка як включити бокове меню, ось як в Вас в шаблоні показав на скриншот 1, так як в мене є вертикальне меню і іконка катало, але хочеться щоб було відкрите меню. Сайт: scgigabyte.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindimДобрый вечер. Открыть модуль меню и включить там меню открыто на главной дизайн / макеты / главная все что справа от меню ставите вверх страницы остальное вниз страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня В мегаменю не має такого пункту, показав на скриншоті, а Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindim значит у вас не 1.6 версия шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
barbados Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 19:31, 29aleksey сказал: @barbadosне может его там не быть может файл перевода не залит у вас , 1 смотрите который без перевода у вас Дякую, за допомогу! Все працює. Ви праві, переклад не спрацював. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня @barbados нзч, по переводу могу посмотреть понедельник Спасибо 😉 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго вечора, підскажіть будь ласка як включити бокове меню, ось як в Вас в шаблоні показав на скриншот 1, так як в мене є вертикальне меню і іконка катало, але хочеться щоб було відкрите меню. Сайт: scgigabyte.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindimДобрый вечер. Открыть модуль меню и включить там меню открыто на главной дизайн / макеты / главная все что справа от меню ставите вверх страницы остальное вниз страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня В мегаменю не має такого пункту, показав на скриншоті, а Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindim значит у вас не 1.6 версия шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго вечора, підскажіть будь ласка як включити бокове меню, ось як в Вас в шаблоні показав на скриншот 1, так як в мене є вертикальне меню і іконка катало, але хочеться щоб було відкрите меню. Сайт: scgigabyte.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindimДобрый вечер. Открыть модуль меню и включить там меню открыто на главной дизайн / макеты / главная все что справа от меню ставите вверх страницы остальное вниз страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня В мегаменю не має такого пункту, показав на скриншоті, а Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindim значит у вас не 1.6 версия шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lindim Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня В мегаменю не має такого пункту, показав на скриншоті, а Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 20 травня Автор Share Опубліковано: 20 травня @lindim значит у вас не 1.6 версия шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як зробити щоб при кількості товара ставився статус "Немає в наявності? https://prnt.sc/PyMe9Xn_i9PA І можливо в списку твоарів прибрати корзинку або зробити надпис що немає в наявності? https://prnt.sc/rbs0yEasXX-P Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
xxFOXxx Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня 24.05.2024 в 12:21, 29aleksey сказал: @xxFOXxx Добрый день. задать статус в самом товаре какой будет при <= 0 проверить текст данного статуса в система / локализация и движок будет менять данный статус а кнопку делает не активной , можете через стили скрыть ее для данного статуса А возможно єто сделать массово и на будущее? Чтоб не заходить каждый раз в каждый отвар и не менять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @xxFOXxx сделайте запрос в бд и проставьте нужный статус товарам, это не относится к шаблону . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lindim Опубліковано: 24 травня Share Опубліковано: 24 травня Доброго дня, скажіть в 1.5 версії шаблону, адаптація під блог є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 24 травня Автор Share Опубліковано: 24 травня @lindim Добрый день те же что и для 1.6 файлы для скачивание есть там под блог Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня (змінено) Доброго вечора, я оновив шоблон до останної версії 1.6, пункт меню зявився, але додати в дизайн, макети я не можу, в чому може бути причина ? В списку зліва не має мегаменю ! Змінено 25 травня користувачем lindim 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 25 травня Автор Share Опубліковано: 25 травня В том , что его и не должно быть . Меню открыто на главной при наличии модуля другого вверху страницы дизайн макеты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
lindim Опубліковано: 25 травня Share Опубліковано: 25 травня Написав Вам в л.с. допоможіть будь ласка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurok79 Опубліковано: 26 травня Share Опубліковано: 26 травня Подскажите, есть ли инстукция по настройке даного шаблона? Например как убрать подписку из футера? Как сделать меню в подвале в виде колонок? Можно ли хиты продаж вывести не колонками вертикально, а горизонтально? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lindim Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Доброго дня, підскажіть будь ласка, в модулі таби, за яким принципом іде сортування товарів. В модулі стоїть метод - стандартно. В карточці товара , ми ставимо 5 наприклад, в самой категоріїї товари відсортовані правельно, а в табах ні. Показав все на скриншотах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня @lindim по названию товар. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны Chameleon - адаптивный универсальный шаблон + Быстрый Старт [Поддержка]
yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14 Перейти до списку тем Схожі публікації новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 8 Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 180 відповідей 19 136 переглядів octemplates 11 листопада новинка 2023 ShowCase – адаптивный универсальный шаблон Автор: octemplates, 11 січня 2023 new2023 0 коментарів 31 235 переглядів octemplates 11 січня 2023 новинка 2023 Chameleon – адаптивний універсальний шаблон + Швидкий Старт Автор: 29aleksey, 24 січня 2023 0 коментарів 43 339 переглядів 29aleksey 24 січня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
yurabr Опубліковано: 13 червня Share Опубліковано: 13 червня 13.06.2024 в 15:38, 29aleksey сказал: @yurabr Добрый день. Я думаю слева в меню Дизайн / SEO URL вы добавили url для главной страницы Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 13 червня Автор Share Опубліковано: 13 червня @yurabr ну значит кеш у Вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 12 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 14
Recommended Posts