Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

yurabr

Користувачі
  
  • Публікації

    451
  • З нами

  • Відвідування

Про yurabr

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Konotop

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

yurabr's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

24

Репутація

  1. Цей, здається, таке може
  2. Це два файлики, які створюють простенький сайтик:) Кидаєш в піддомен на хості чи як воно там у тебе робиться... спочатку створюєш піддомен Приблизно вийде customer.mysite.ua Користуєшся. Дороблюєш, як дозволить фантазія.
  3. Тримай (собі робив для того ж). php html Може комусь знадобиться...
  4. Все, зрозумів. Для нових товарів все додається, старі не переписуються... Можна замовити адаптацію, щоб старі індекси з mpn лише переписувались?
  5. Ми в базу в mpn пишемо: Надшодження товарів 29.02.24. Може можна десь в базу (в індекси) продублювати?
  6. Дууже для мене важливе питання. Я для виводу нових надходжень використовую MPN. Там прописую приблизно таке (це або в нових товарах або в старих переписую): Товари для школи 28.02.24 і... воно спрацьовує і показує потрібні товари, але не одразу, а лише коли я видаляю індекси і створюю нові. Але це гемор... + весь час додавання індексів пошук працює не адекватно. Або я щось не так роблю або ті індекси мають додаватись якось без видалення.
  7. Ще одне, дууже для мене важливе питання. Я для виводу нових надходжень використовую MPN. Там прописую приблизно таке (це або в нових товарах або в старих переписую): Товари для школи 28.02.24 і... воно спрацьовує і показує потрібні товари, але не одразу, а лише коли я видаляю індекси і створюю нові. Але це гемор... + весь час додавання індексів пошук працює не адекватно. Або я щось не так роблю або ті індекси мають додаватись якось без видалення.
  8. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що там змінити, щоб фільтр категорій показував лише підкатегорії останнього рівня, а не всі підряд. Дякую.
  9. Доброго дня. Шаблон Ремаркет, Осфільтр... Хочу це і це щоб було красиво Де будуть проблеми? Чи будуть? Стане замість шаблонівського пошуку? Дякую
  10. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як то налаштувати, щоб в базу в поле shipping_postcode записувався індекс. Спитав у Прораба в темі модуля укрпошти , каже, що просто виведіть поле індекс і буде писати. Вивів, нічого не пише. У нього написано про підтримку вашого модуля, у вас про підтримку його. Ви мені робили адаптацію під шаблон ремаркет, тут все норм. Мені замовляти адаптацію під укрпошту, яка мала б з коробки працювати??? У вас на демо нема укрпошти... Або дайте, будь ласка, нормальне конкретне поясненя, як то зробити, або давайте я оплачу вам ще й заявлену адаптацію... Дякую

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.