Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

lindim

Новачок
  
  • Публікації

    17
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

lindim's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Репутація

  1. Доброго вечора, підскажіть будь ласка, як в доповненні Chameleon - Товари з категорій: 1. Вибрати порядок виведення категорій в табах 2. Встановити сортування товарів в вкладці (наприклад спочатку виводити топові, а потім всі остальні)
  2. Добрий день! Треба щоб було обрано кожне з значень фільтру (хоча б 1 товар мав кожне значення, бо, якщо обрано тільки одне з існуючих декілька значень - фільтр не відображається). На скриншоті значення "в магазині" та "немає". Обрали один товар, який має значення "немає" і один товар, який має значення "в магазині" - фільтр одразу відображається. коли товари мали тільки "в магазині", а "немає" не мало жодної відмітки - фільтр не відображався.
  3. Доброго вечора, створилися дублі фільтрів (по 3 рази виробники,ціни ... ) скажіть як через PHP my Admin очитити значення фільтрів ?
  4. Доброго дня, допоможіть будь ласка, добавляю новий фільтр, але він не з'являться на сайті, всі інше є, ось цього немає, підскажіть що я роблю не так ?
  5. не допомагає, ставлю зліва <shipping> і значення праворуч, після збереження воно злітає і знову пусто, в фіді не відображається ця строка.
  6. Доброго дня, підскажіть будь ласка, як в фільтрі вибрати щоб по замовчуванню наприклад коли відкриваємо категорію, сортування було від длешевих до дорогих, а не замовчуванням як зараз ?
  7. Доброе утро, помогите пожалуйста, в каком файле нужно заменить слово Купон на Промокод в оформленнии товара (показал на фото) Спасибо.
  8. Доброго дня, я купив у Вас доповнення, мені прийшов код, скажіть куди потрібно його вставити ? У мене зявився пункт FastOrder, але коли я на нього наживаю, вилазить помилками: HTTP ERROR 500
  9. Добрый день, помогите пожалуйста, вылезла вот такая ошибка: В админ панели при нажатии на корзину: Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257Notice: Undefined index: image in /home/vuijxlza/public_html/admin/controller/sale/newfastorder.php on line 257

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.