Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

barbados

Новачок
  
  • Публікації

    27
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Мужчина

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

barbados's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Репутація

  1. вибачте, не правильно сформулював! в замовленні вони є https://capture.dropbox.com/TEOkSHotBAFGPoVL , а в кабінеті покупця бали не відображаються https://capture.dropbox.com/gMt5k2RqiZFYFWVx чи їх якось треба вручну, нараховувати?
  2. Добрий день! 1. підкажіть з якої причини не нараховуються бонуси під час замовлення товару, можете спробувати 2. не спрацьовує кнопка "показати ще", при натисканні показує що йде завантаження але нічого не відбувається https://capture.dropbox.com/1opTDbJljLzL2XvP
  3. Добрий день! розглядаю ваш шаблон, але цікавить питання: в налаштуваннях можна приховати поле 1 або 2?
  4. Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо купував модуль "SEO мультиязык 2" для сайта де рос. мова була ключова, а укр додаткова. Тепер хочу навпаки, як бути?
  5. В карточці товару на демці натискаю "Характеристики" показує характеристики, далі тисну "Все про товар" продовжує показувати лише характеристики без опису. Відповідно, натискаючи на "Відгуки" і потім на "Все про товар" на екрані тільки відгуки. Це баг, чи така задумка?
  6. Здравствуйте! Пытаюсь обновить шаблон до 2.6.1, написано: Удалите старые файлы в разделе Модули / Модификаторы (modification) NS Где это лежит, наверно оно по другому называется?? Ищу здесь:http://prntscr.com/10ipmr6
  7. Добрый день! Скажите пожалуйста, как можно сделать подктегории меню не кликабельными через штатные настройки?
  8. Добрый день! подскажите пожалуйста, как убрать форму поиска http://prntscr.com/xllu7h
  9. Вдруг кому-то понадобится... выдача категории меняется здесь: catalog/controller/product/category.php 1. ищем: $sort = 'p.sort_order'; и меняем на: p.price – сортировка товаров по цене; p.name – сортировка товаров по имени; p.model – сортировка товаров по модели; p.quantity – сортировка товаров по количеству; 2. ищем: $order = 'ASC'; и меняем на: DESC – сортировка товаров по возрастанию; ASC – сортировка товаров по убыванию.
  10. Не очень весело, думал что свойства шаблона позволяют это сделать. Рад за вас, что вы легко и просто можете полезть в код и сделать что нужно. Может, в будущем добавите эту возможнсть и облегчите исползьование таким как я.
  11. Спасибо, это видел. Нельзя поменять, одним махом, во всех категориях?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.