pawana Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 Доброго дня. Є магазин з англійською мовою та USD за замовчуванням. Проте в магазині є і українська /рос мова і сайт досить не погано ранжується в гуглі за укр/рос запитами. За такими посиланнями відкривається укр/рос версія, але валюта залишається USD і вибирати Грн., зрозуміло, ніхто не буде. Як можна прив'язати валюту до мови сторінки. Таке рішення є для модуля language, але там іде перемикання мови, а тут сторінка завантажується зразу з мовою не "за замовчуванням". Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PaulKravchenko Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 Цей модуль вміє: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 08.01.2023 в 20:00, pawana сказал: Доброго дня. Є магазин з англійською мовою та USD за замовчуванням. Проте в магазині є і українська /рос мова і сайт досить не погано ранжується в гуглі за укр/рос запитами. За такими посиланнями відкривається укр/рос версія, але валюта залишається USD і вибирати Грн., зрозуміло, ніхто не буде. Як можна прив'язати валюту до мови сторінки. Таке рішення є для модуля language, але там іде перемикання мови, а тут сторінка завантажується зразу з мовою не "за замовчуванням". Дякую. Пишите! найду в архиве. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 Через той модуль що вище вас закріпили - можна реалізувати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 <?xml version="1.0"?> <modification> <name>switch currency with language</name> <code>switch_currency_with_language</code> <version>3.0.1</version> <author>slasoft</author> <file path="catalog/controller/common/language.php"> <operation> <search><![CDATA[$this->session->data['language'] = $this->request->post['code'];]]></search> <add position="before"><![CDATA[ $config_currency_languge = $this->config->get('module_slasoft_currency_with_language'); if ($config_currency_languge) { if (isset($config_currency_languge[$this->request->post['code']]) && $config_currency_languge[$this->request->post['code']]) { $this->session->data['currency'] = $config_currency_languge[$this->request->post['code']]; } } ]]></add> </operation> </file> </modification> Сколько строчек? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 08.01.2023 в 23:40, PaulKravchenko сказав: Цей модуль вміє: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Знайдіть, будь ласка! В 09.01.2023 в 01:16, chukcha сказав: Сколько строчек? Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 січня 2023 Share Опубліковано: 9 січня 2023 09.01.2023 в 11:51, pawana сказал: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило Знайдіть, будь ласка! Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? це базовий ocmod від модуля (адмінка потрібна для налаштувань) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Дякую ще раз! Оплату відправив на ЗСУ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 10 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 січня 2023 В 09.01.2023 в 23:31, markimax сказав: del П.С. Марк, те, що я написав вище, жодним чином не є звинуваченням в чомусь вашого модуля чи вас. Це було про мою особисту історію. А ваш модуль дійсно працює на сотнях магазинів абсолютно нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Підкажіть, будь ласка: в /catalog/controller/startup.php додаю такий код: if ($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Але сайт не запускається. Що я роблю не так? Ідея в тому, що коли сайт відкривається на англійській мові, то валюта USD, а на любій іншій - UAH. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 if (($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb")) { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 08.01.2023 в 20:00, pawana сказал: Доброго дня. Є магазин з англійською мовою та USD за замовчуванням. Проте в магазині є і українська /рос мова і сайт досить не погано ранжується в гуглі за укр/рос запитами. За такими посиланнями відкривається укр/рос версія, але валюта залишається USD і вибирати Грн., зрозуміло, ніхто не буде. Як можна прив'язати валюту до мови сторінки. Таке рішення є для модуля language, але там іде перемикання мови, а тут сторінка завантажується зразу з мовою не "за замовчуванням". Дякую. Пишите! найду в архиве. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 Через той модуль що вище вас закріпили - можна реалізувати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 <?xml version="1.0"?> <modification> <name>switch currency with language</name> <code>switch_currency_with_language</code> <version>3.0.1</version> <author>slasoft</author> <file path="catalog/controller/common/language.php"> <operation> <search><![CDATA[$this->session->data['language'] = $this->request->post['code'];]]></search> <add position="before"><![CDATA[ $config_currency_languge = $this->config->get('module_slasoft_currency_with_language'); if ($config_currency_languge) { if (isset($config_currency_languge[$this->request->post['code']]) && $config_currency_languge[$this->request->post['code']]) { $this->session->data['currency'] = $config_currency_languge[$this->request->post['code']]; } } ]]></add> </operation> </file> </modification> Сколько строчек? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 08.01.2023 в 23:40, PaulKravchenko сказав: Цей модуль вміє: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Знайдіть, будь ласка! В 09.01.2023 в 01:16, chukcha сказав: Сколько строчек? Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 січня 2023 Share Опубліковано: 9 січня 2023 09.01.2023 в 11:51, pawana сказал: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило Знайдіть, будь ласка! Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? це базовий ocmod від модуля (адмінка потрібна для налаштувань) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Дякую ще раз! Оплату відправив на ЗСУ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 10 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 січня 2023 В 09.01.2023 в 23:31, markimax сказав: del П.С. Марк, те, що я написав вище, жодним чином не є звинуваченням в чомусь вашого модуля чи вас. Це було про мою особисту історію. А ваш модуль дійсно працює на сотнях магазинів абсолютно нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Підкажіть, будь ласка: в /catalog/controller/startup.php додаю такий код: if ($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Але сайт не запускається. Що я роблю не так? Ідея в тому, що коли сайт відкривається на англійській мові, то валюта USD, а на любій іншій - UAH. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 if (($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb")) { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Instar Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 Через той модуль що вище вас закріпили - можна реалізувати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 січня 2023 Share Опубліковано: 8 січня 2023 <?xml version="1.0"?> <modification> <name>switch currency with language</name> <code>switch_currency_with_language</code> <version>3.0.1</version> <author>slasoft</author> <file path="catalog/controller/common/language.php"> <operation> <search><![CDATA[$this->session->data['language'] = $this->request->post['code'];]]></search> <add position="before"><![CDATA[ $config_currency_languge = $this->config->get('module_slasoft_currency_with_language'); if ($config_currency_languge) { if (isset($config_currency_languge[$this->request->post['code']]) && $config_currency_languge[$this->request->post['code']]) { $this->session->data['currency'] = $config_currency_languge[$this->request->post['code']]; } } ]]></add> </operation> </file> </modification> Сколько строчек? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 08.01.2023 в 23:40, PaulKravchenko сказав: Цей модуль вміє: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Знайдіть, будь ласка! В 09.01.2023 в 01:16, chukcha сказав: Сколько строчек? Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 січня 2023 Share Опубліковано: 9 січня 2023 09.01.2023 в 11:51, pawana сказал: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило Знайдіть, будь ласка! Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? це базовий ocmod від модуля (адмінка потрібна для налаштувань) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Дякую ще раз! Оплату відправив на ЗСУ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 10 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 січня 2023 В 09.01.2023 в 23:31, markimax сказав: del П.С. Марк, те, що я написав вище, жодним чином не є звинуваченням в чомусь вашого модуля чи вас. Це було про мою особисту історію. А ваш модуль дійсно працює на сотнях магазинів абсолютно нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Підкажіть, будь ласка: в /catalog/controller/startup.php додаю такий код: if ($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Але сайт не запускається. Що я роблю не так? Ідея в тому, що коли сайт відкривається на англійській мові, то валюта USD, а на любій іншій - UAH. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 if (($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb")) { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 08.01.2023 в 23:40, PaulKravchenko сказав: Цей модуль вміє: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Знайдіть, будь ласка! В 09.01.2023 в 01:16, chukcha сказав: Сколько строчек? Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 9 січня 2023 Share Опубліковано: 9 січня 2023 09.01.2023 в 11:51, pawana сказал: Так, дякую, він у мене є, намагався налаштувати рази 3-4 за весь час, але жодного разу в мене нормально не запрацював. Навіть Марк колись налаштовував і теж глючило Знайдіть, будь ласка! Це мод для модуля, чи шаблон за яким просто зробити свій мод? це базовий ocmod від модуля (адмінка потрібна для налаштувань) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Дякую ще раз! Оплату відправив на ЗСУ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 10 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 січня 2023 В 09.01.2023 в 23:31, markimax сказав: del П.С. Марк, те, що я написав вище, жодним чином не є звинуваченням в чомусь вашого модуля чи вас. Це було про мою особисту історію. А ваш модуль дійсно працює на сотнях магазинів абсолютно нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Підкажіть, будь ласка: в /catalog/controller/startup.php додаю такий код: if ($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Але сайт не запускається. Що я роблю не так? Ідея в тому, що коли сайт відкривається на англійській мові, то валюта USD, а на любій іншій - UAH. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 if (($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb")) { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
pawana Опубліковано: 9 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2023 В 09.01.2023 в 00:05, chukcha сказав: Пишите! найду в архиве. Дякую ще раз! Оплату відправив на ЗСУ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pawana Опубліковано: 10 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 січня 2023 В 09.01.2023 в 23:31, markimax сказав: del П.С. Марк, те, що я написав вище, жодним чином не є звинуваченням в чомусь вашого модуля чи вас. Це було про мою особисту історію. А ваш модуль дійсно працює на сотнях магазинів абсолютно нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Підкажіть, будь ласка: в /catalog/controller/startup.php додаю такий код: if ($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Але сайт не запускається. Що я роблю не так? Ідея в тому, що коли сайт відкривається на англійській мові, то валюта USD, а на любій іншій - UAH. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 if (($this->session->get('config_language_id') == "en" || $this->session->get('config_language_id') == "en-gb")) { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Це невірно config_language_id - це должно бути число Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Валюта в залежності від мови сторінки
chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 $this->session->get( це теж не вірно $this->session->data if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації 11.11 [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 251 відповідь 57 171 перегляд Sha В суботу в 23:46 11.11 Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top batch (і ще %d) Теги: top batch sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 56 445 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 3) Автор: EugeneMaz, 25 лютого 2023 вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию выбор языка вибір мови у вікні мова language 3 відповіді 727 переглядів weqtor 11 червня [Поддержка] First choice language PopUp (for OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 2 відповіді 277 переглядів EugeneMaz 21 березня Початковий вибір мови PopUp (для OpenCart 2.3) Автор: EugeneMaz, 19 лютого вибір мови вибір мови при першому відвідуванні (і ще %d) Теги: вибір мови вибір мови при першому відвідуванні язык по умолчанию вибір мови у вікні языки выбор языка мова language 0 коментарів 1 185 переглядів EugeneMaz 30 листопада 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
pawana Опубліковано: 3 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2023 В 03.02.2023 в 18:25, chukcha сказав: if ($this->config->get('config_language_id') == "АЙДИ en") { Дякую! То я вже намудрив :). Я ж так розумію, що мені не з конфіга треба брати, а з сесії, тобто мову, на якій сайт відкрився. Зробив так: if ($this->session->data['language'] == "en") { $this->session->data['currency'] = 'USD'; $code = 'USD'; } else { $this->session->data['currency'] = 'UAH'; $code = 'UAH'; } Ну, сайт-то, зрозуміло працює, але відкривається все одно з валютою за замовченням і перестав працювати перемикач валют Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 03.02.2023 в 19:11, pawana сказал: і перестав працювати перемикач валют тому що мова!!! Там треба щось інше Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 months later... am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
vladi4ak12 Опубліковано: 3 лютого 2023 Share Опубліковано: 3 лютого 2023 Те, що ви просите - є не "валюта в залежності від мови сторінки", а "валюта за замовчуванням в залежності від мови браузера". Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Тут люди вам написали саме те рішення, яке ви вказали - пряма залежність валюти від мови. Тобто, щоб змінити валюту - тепер треба змінити мову. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pawana Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 (змінено) В 03.02.2023 в 20:30, chukcha сказав: Там треба щось інше Я правда не розумію взаємозв'язку. startup.php викликається при завантаженні/перезавантаженні. Я (в теорії) встановлюю вручну валюту для мови, що встановлена для цієї сесії раніше в тому ж файлі. Але мїй мод не спрацьовує. Або далі валюта десь змінюється ще раз. Я правда, вже не розумію. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Те, що ви просите Я прошу допомоги. В 03.02.2023 в 22:37, vladi4ak12 сказав: Головна ваша проблема - коректне написання задачі. Моя головна проблема - відсутність знання php Щодо заголовка - так, заголовок не дуже коректний, це правда. Втім, я описав в пості що саме мені потрібно. Більше того, ця проблема є не тільки в мене, на форумі були схожі питання з коректними заголовками. Ніхто відповідь не дав. Тож, якщо Ви знаєте як цю проблему вирішити - напишіть, будь ласка, думаю це буде корисним не тільки для мене - думаю це питання буде у багатьох людей в майбутньому. Змінено 4 лютого 2023 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
am0r Опубліковано: 3 серпня 2023 Share Опубліковано: 3 серпня 2023 Підкажіть, будь ласка, як реалізували? Так само хотів би змінювати валюту зі зміною мови Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts