Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Опитування про OCFilter на 2023

SooR

Необхідний функціонал OCFilter (опитування)  

68 голосів

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Recommended Posts

Вітаю всіх користувачів модуля OCFilter.

Цікавить ваша думка про необхідні зміни в цьому модулі на 2023 рік, тому створив опитування.

Модуль розвиватиметься за всіма напрямками згідно результатів опитування.

Також вітаються буд-які ваші коментарі з побажаннями до подальшої розробки модуля.

Дякую, що обрали OCFilter!

• +1 6
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вітаю!
Було б добре фільтр по складам для мультискладу

також було б добре налаштовувати сортування товару за кількістю / ціною після застосування фільтру в парі з мультисклад, так як зараз це сортування працює не корректно, та сортування за пріорітетним складом.

Тобто якщо склад не обраний прешими товари відображати з пріорітетного складу.

Надіслати

В 25.12.2022 в 11:41, Shperchuk сказав:

Вітаю!
Було б добре фільтр по складам для мультискладу

також було б добре налаштовувати сортування товару за кількістю / ціною після застосування фільтру в парі з мультисклад, так як зараз це сортування працює не корректно, та сортування за пріорітетним складом.

Тобто якщо склад не обраний прешими товари відображати з пріорітетного складу.

Вітаю. Дякую за вашу пораду, мультисклад є в планах, сортування не розглядалося, але є інша ідея на рахунок сортування із застосуванням фільтрів. 

Надіслати

Шановний @SooR, прошу звернути увагу на виробників — вони є не від'ємною частиною фільтру, а у вас є чудовий модуль OCDepartment, якому не вистачає інтеграції з останньою версією OcFilter. Підправити його роботу не важко але хотілося б мати більш фундаментальну сумісність фільтру і виробників, наприклад автоматичні динамічні посадкові виробник + категорія. Виробники — це не атрибути (чи інші параметри), яких багато і вони часто змінюються (як правило). Було б чудово мати можливість на сторінках виробників мати посилання на категорії з відповідним параметром фільтру.

• +1 4
Надіслати

Привет! Предлагаю смотреть в сторону развития атрибутов и опций, так как многие посадочные страницы строятся на комбинации этих параметров..

+ ко всему очень часто парсят атрибуты и фильтра в разных исполнениях и желательно доработать гибкость использования атрибутов и опций.. 

К сожалению на конкретном примере сейчас сказать не могу.. 

Надіслати

• 3 weeks later...
24.12.2022 в 20:12, SooR сказал:

Вітаю всіх користувачів модуля OCFilter.

Цікавить ваша думка про необхідні зміни в цьому модулі на 2023 рік, тому створив опитування.

Модуль розвиватиметься за всіма напрямками згідно результатів опитування.

Також вітаються буд-які ваші коментарі з побажаннями до подальшої розробки модуля.

Дякую, що обрали OCFilter!

Доброго дня?

не зміг знайті як змінювати кольори слайдера та тексту заголовків

Це я неуважний чи таких простих налаштувань дійсно нема в такому шікарному модулі?

Надіслати

Я вже писав вам в особистих повідомленнях.

Тож треба трохи розширити документацію. Які методи та данні можна получити. Не з інтерфейсу, а також із самої моделі фільтру.

Також додати поле з зображенням до посадкових сторінок. 

Дякую

• +1 1
Надіслати

• «Ленивая» загрузка значений и блоков для каждого фильтра отдельно (хотелось бы чтобы можно было больше тонких настроек для каждого фильтра делать)
  • Добавить поиск значений для больших фильтров (в том числе ajax значений)
  • Добавить возможность указывать отдельно для моб. версии лимит на вывод фильтров и значений
  • Возможность по умолчанию выводить выбранные блоки фильтры свернутыми на пк версии (может это есть уже просто не понял как сделать)
  • Доделать документацию

+ в личных сообщениях вы присылали список доработок, которые планировали сделать

• +1 1
Надіслати

Думаю, очень интересный вариант был бы с функцией exclude фильтра. Думаю, это будет крайне полезно в случаях, когда ты хочешь отфильтровать "всё кроме ...". 

И это не только вопрос удобства, но и корректного поиска товара.

Вот к примеру, есть ряд товаров (допустим - платья). И у некоторых из них заполнен атрибут "цвет". Некоторые из них полностью из узора и поэтому, цвет вовсе не заполнен.

И здесь будет интересная ситуация: человек хочет посмотреть все платья, кроме красных. Т.е. его те которые в узорах - его тоже интересуют в целом, но по атрибуту "цвет" их не фильтронуть. 

И здесь бы очень помогла возможность включить фильтр "исключить". Т.е., не выбрать все красные платья, а все платья КРОМЕ красных.

Скорее всего, это будет очень проблемно с опциями. Но вот хотя бы для атрибутов - это будет круто.

Надіслати

В 22.01.2023 в 01:15, vladi4ak12 сказав:

Думаю, очень интересный вариант был бы с функцией exclude фильтра

Так, вже в роботі давно такий

Надіслати

• 1 month later...

Потрібна можливість об'єднання атрибутів на декілька значень

Щоб не робити це через стандартні фільтри і потім додавати їх по всім товарам

Щоб було так:

СВІТЛОВИЙ ПОТІК, ЛМ

від 160 до 300

від 300 до 500

160 - 300

300 - 500

и т.д.

А так це трендец треба пройти во всім визначеним фільтрам/атрибутам по всіх товарах :???:

Щоб не було ось такого:

image.thumb.png.2d021c7f92ed2ff23aac9863097d039f.png

Можливо я чогось не знаю, то підкажіть як це можно спростити!?

Дякую!

Надіслати

В 25.02.2023 в 22:15, Desserro сказав:

Потрібна можливість об'єднання атрибутів на декілька значень

Щоб не робити це через стандартні фільтри і потім додавати їх по всім товарам

Щоб було так:

СВІТЛОВИЙ ПОТІК, ЛМ

від 160 до 300

від 300 до 500

160 - 300

300 - 500

и т.д.

А так це трендец треба пройти во всім визначеним фільтрам/атрибутам по всіх товарах :???:

Щоб не було ось такого:

image.thumb.png.2d021c7f92ed2ff23aac9863097d039f.png

Можливо я чогось не знаю, то підкажіть як це можно спростити!?

Дякую!

Зараз це частково вирішує тип фільтру "Слайдер", але згоден, що треба додати тип фільтру з групуванням числових значень.

Надіслати

• 4 weeks later...

Было бы очень хорошо если бы в Значениях Фильтрах были допольнительно созданы поля с вохможностью вписывание туда значение с другими потдежами.

например Значение фильтра Черный в дополнительном поле Какое будет написано Черные, Черным

И тогда при генерации посадочных страниц можно использовать {F11.5}, {F11.5|kakie}, {F11.5|kakim}и т.д.

- Зубная паста Черная

- Зубная паста с Черным наполнителем

- Черные зубные пасты

Прощу всех активных подержать данное предложение.

P.S. Не реклама. Мне очень понравилась организация фильтра https://winestyle.com.ua/wine/france/200ml/tag_fruit_ll/

• +1 1
Надіслати

В 23.03.2023 в 10:29, malkush сказав:

Было бы очень хорошо если бы в Значениях Фильтрах были допольнительно созданы поля с вохможностью вписывание туда значение с другими потдежами.

например Значение фильтра Черный в дополнительном поле Какое будет написано Черные, Черным

И тогда при генерации посадочных страниц можно использовать {F11.5}, {F11.5|kakie}, {F11.5|kakim}и т.д.

- Зубная паста Черная

- Зубная паста с Черным наполнителем

- Черные зубные пасты

Прощу всех активных подержать данное предложение.

P.S. Не реклама. Мне очень понравилась организация фильтра https://winestyle.com.ua/wine/france/200ml/tag_fruit_ll/

Згоден.

На тому сайті не посадкові сторінки, а підстановка у реальному часі за вказаним шаблоном

image.png.fca288d204a12fa1f12eb73f6b0f36f9.png

Ну і вони не індексують ці сторінки, це тільки для зручності сприйняття покупцем, і це правильно.

Надіслати

• 2 weeks later...
В 03.04.2023 в 16:35, malkush сказав:

Я голосую за Горизонтальный вид отображения фильтра.

Кто За?

Він вже є

Надіслати

В адмінці - можливість фільтрувати фільтр зі сторони адмінки по категорії, характеристикам.
Також фільтрувати по опису, наявності внутрішнього контенту окрім товарів.
В фронтенді можливість додати в фільтр Категорію. (Як тип, підтип товару) з вибором у вигляді тектового посилання.
Додатково додати можливість фільрувати по принципу виключення характеристики. Буде дуже корисно для товарів з великою кількістю характеристик де часто повторюються схожі значення

• +1 1
Надіслати

04.04.2023 в 20:07, SooR сказал:

Він вже є

На демо я видел что стоит горизонтальный вид на главной странице а можно ли такое реализовать в Категориях? Просто очень нужно в категориях

Надіслати

• 1 month later...

Пользуясь случаем хочу дать предложение касательно дизайна. Ссылки с модуля у а предоставлены в виде плитки было бы хорошо если был бы вариант "карусель + плитка"

Надіслати

В добавок выше сказанному. Если большое количество тегов посадочных страниц пользователя это может ввести в заблуждение. Было бы хорошо чтобы теги тоже были бы зависимы как значения в фильтрах а именно при выборе тега "аpple" тег операционной системы "windows"  и процессоры "intel" не показывался потому что таких нет.

Что вы скажите или я не правильно мыслю?

Змінено користувачем malkush
Надіслати

• 3 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.