Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

niger

Пользователи
  
  • Публикаций

    1 022
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя niger

  1. niger

    AI GPT Tools for OpenCart: генератор контенту нового покоління

    цей текст написаний за допомогою GPT я вже з першого погляду це бачу. Вистачило пари абзаців.
  2. На жаль фублі заборонені в ocstore.
  3. Я відповів на питання, а не заглиблювався що взагалі треба робити.
  4. Я би не став так робити. Краще зробіть гарну сторіночку для 404 помилки. Ніж робити погане самому собі. Дуже багато сторінок у вас не існує. А вірніше сказати у вас не існують усі сторінки в яких є ваш домен domain.com.ua/*******, окрім тих що існують.
  5. Для нього це просто інформація, що цю сторінку треба в пошуку видавати за новою адресою.
  6. Ви щасливчик. Те що з вами трапилось - це як виграти в лотерею. Найти на теренах саме їх, і не почитавши відгуків замовити. тут на форумі є кращі модулі для Нової Пошти. А з їх модулями я б найняв когось, щоб вони їх видалили обережно, бо може сайт перестати працювати. Таке траплялось у людей.
  7. Мені здається ви втратили контекст де ця фраза була використана. То був example.
  8. Можете звісно послухати що кажуть інші, але кажу як людина яка читає, що пише Гугл. Усе що стосується збору даних повинно мати згоду. Не зважаючи яка країна. Гугл за замовчування буде ставити, що не було згоди - а тому заборона, і ремаркетингові кампанії працювати не будуть, а скоріш за все і Мерчант вам закриють.
  9. Чому не комфортно? як знайти шкарпетку 42 розміру коротку, а не довгу? Я пишу власні враження. Відгуки мене цікавить лише після того як зрозумію що мене товар(по його властивостям) влаштовує. А для цього треба знати характеристики або з опису, або з характеристик товару. Який розмір шкарпетки, які матеріали, це фарбовані, ці такі нитки. Зверху там резинка, чи вони не тягнуться - комусь це дуже необхідні знання (алергічний контактний дерматит) Маючи знання, що багато де відгуки - то пише або сам маркет, або їх "оптимізатори" - то склад та якість я потім зможу перевірити, без потреби вдягати - щоб потім якщо що повернути, як товар не співпадаючий із описом, а ось відгук - то лише субʼєктивна думка, яка може не мати нічого спільного із власним(вашим) досвідом користування, як приклад, купував роутер, там поганий відгук одна зірочка, читаю - не пробиває дві залізобетонні стіни, я вважав що він дорогий, тому це зможе. Ось і все що треба знати про відгуки.
  10. Ну так, така кількість порожніх категорій. Нахіба вони вам треба? категорії не мають описів, як і посадкові колекцій, у всіх товарі однакові описи - це ви називаєте пошукова оптимізація? Про нас - порожньо. Та взагалі на сайті якось не комфортно, та шукати не дуже зручно. Як мені знайти шкарпетку на мою ногу 42 розміру? З чого зроблені ця шкарпетка?
  11. проблема стара як світ екомерц. Коли людина робить замовлення - там у купу сервісів йде передача даних, і сайт тупо висне, бо чекає поки усі дадуть відповідь, щоб піти далі, а там вже тайм-аут ліміт. добре якщо саме замовлення пройшло, а може і його навіть не зберегли)
  12. niger

    Inodes

    Налаштування шаблона(або в коді сайта), у вас скоріш за все багато маленьких ресайзів.
  13. niger

    Inodes

    Цьому магазину більше зараз не треба, у них не мільйони товарів, але якщо треба буде то без питань і ВПС візьмуть чи ВДС. Боротися з інодами це оптимізація на сірниках.
  14. niger

    Inodes

    Якщо у вас багато товарів, то треба багато місця для зберігання зображень. Розберіться з ресайзами та купіть більше місця. Якщо немає грошей, то оптимізуйте кількість товарів. Проведіть ABC-аналіз, та видаліть 70 відсотків товарів без значного зменшення прибутку.
  15. niger

    Inodes

    Там теж рахують.
  16. Там все написано, білим по червоному. Зверніться до розробника. Скоріш за все вам на курсах підсунули нуллену версію шаблону. А розробник прикрив це неподобство. Чи просто збій. Тож ви знаєте як називається ваш шаблон, шукаєте тут в шаблонах його, та пишете автору.
  17. https://cmppartnerprogram.withgoogle.com/#partners Або реалізувати самому. https://developers.google.com/tag-platform/security/guides/consent?hl=ru Там і приклад є <script> // Define dataLayer and the gtag function. window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} // Default ad_storage to 'denied' as a placeholder // Determine actual values based on your own requirements gtag('consent', 'default', { 'ad_storage': 'denied' }); </script> <!-- Google tag (gtag.js) --> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"> </script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'TAG_ID'); </script> <!-- Update this section based on your business requirements. --> <script> function consentGranted() { gtag('consent', 'update', { 'ad_storage': 'granted' }); } </script> <body> ... <button onclick="consentGranted">Yes</button> ... </body> ad_personalization Устанавливает статус согласия на персонализацию рекламы. Ось той параметр, який вам треба. Але там треба читати доку краще, скоріш за все треба щоб випливало віконечко ,і питало що і яке саме ви хочете, у користувача збирати. І потім передавати через гтаг у Гугл, а потім на кожній сторіночці про це явно казати, передаючи, що вже згода передана. Але це треба лише тим, хто розміщує у себе рекламу на сайті. Якщо ви купуєте - вам не треба цього робити, все що треба Гугл має зробити власноруч. Але можливо там ще більш в ЄЕЗ затиснули Гугл і тепер треба якщо ти хочеш, щоб ремаркетинг в тебе працював, чи Мерчант, то ти повинен запитати у користувача, хоче він цього чи ні.
  18. Это Гугл, у каждой зоны, страны, региона - свои требования связанные с рекламой. Если вы не сделаете изменения на своей стороне - тогда он внесет изменения со своей стороны.
  19. Проверил у себя выгрузку в XML для Гугл мерчант, пром - никаких ошибок нет. Все в порядке. Все работает. Мне кажется у вас что-то случилось.
  20. Так же некоторые нюансы для больших сайтов. Ограничения по размеру файлов Sitemap. Для всех форматов действуют следующие ограничения: файл Sitemap может содержать не более 50 000 URL, а его размер в несжатом виде не должен превышать 50 МБ. Если размер файла или количество URL превышают эти лимиты, разбейте его на несколько частей. При необходимости вы можете создать и отправить в Google файл индекса Sitemap. Можно отправить несколько файлов и индексов Sitemap. Они могут понадобиться, если вам требуется отследить поисковую эффективность каждого файла Sitemap в Search Console. Любой файл Sitemap, размер которого превышает действующее ограничение, необходимо разделить на несколько файлов небольшого размера. Чтобы одновременно отправить несколько небольших файлов Sitemap, используйте файл индекса Sitemap. https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/sitemaps/overview?hl=ru
  21. niger

    Ищу модуль для блокировки IP

    nginx вроде бы тоже умеет в fail2ban
  22. Там треба дивитися по регіону та налаштуванням мови у пошуку, браузері, та ОС. Ну і відстань(почитайте про Відстань Левенштейна) у пошуковому запиті "купить ноутбук", до речі - це("купить ноутбук") може бути і українською. Спробуйте "заказать ноутбук", котре куди далі від "замовити" і побачите як зміниться пошук.
  23. Верно, если другое не оговорено сразу на берегу. "Нам нужны такие вот клиенты, мы хотим вот так и вот. Идея вот такая. Делайте." Мои случаи были другие. Поэтому и говорю, что бывает иначе. А вы не верили. Есть приземленные клиенты, которые не "нам всего и побольше", а знают чего, как и это все конкретно по пунктам. Есть которые хотят видит динамику и небольшие бюджеты только готовы. Есть как у вас(мне кажется) - вы им делаете аудит, после даете план скорее всего, с бюджетами и разные варианты, суммы количество изменения. Они их утверждают и работаете. А есть которые, 3 месяца - ТОП-1, и перечень ВЧ с два альбомных листа и обязательно гарантии(им кто-то пообещал, что все будет ТОП-1 максимум за 3 месяца)
  24. Так никто не жалуется, просто есть разные клиенты и разные требования. Разговор просто было за ТОП-1, и что есть те, кому он прям везде не нужен, и что в некоторых местах нужно соизмерять аппетит и возможности, ну и другие нюансы. А мне нравилось такое, особенно классно было заниматься с производством, которые можно сказать стояли у истоков одного "рынка" в Украине, и тягаться приходилось с кучей китайщины от обычных е-коммерц. С маленькой компании, в две комнатки 3 на 4, и склада на пару контейнеров из Китая, до вполне себе не маленького производства.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.