Vital_kh Опубліковано: 14 березня 2023 Share Опубліковано: 14 березня 2023 Не бачу ніде в модулі "Банер +". де з явилася можливість обирати категорії та товари? Хто покаже? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Octsupport Опубліковано: 14 березня 2023 Share Опубліковано: 14 березня 2023 @Vital_kh Доброго дня! У налаштуваннях модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SuPCh1k Опубліковано: 21 березня 2023 Share Опубліковано: 21 березня 2023 Доброго дня, а як оновити main.css, якщо зробив зміни в sass? . Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Octsupport Опубліковано: 21 березня 2023 Share Опубліковано: 21 березня 2023 @SuPCh1k Доброго дня! Зміни css краще робити у налаштуваннях шаблону, там є спеціальне поле-редактор з підсвіткою синтаксису. Сам Opencart не дуже правильно генерує з цих файлів, є нюанси. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Шановні розробники. Дайте, будь ласка, якийсь модифікатор, що виправить ситуацію по даному питанню Ви зламали логіку (і не лише опенкарту) нормального оформлення замовлення!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2023 @yurabr Добрий день. Оновіть шаблон до версії 1.5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 30.03.2023 в 13:28, octemplates сказал: @yurabr Добрий день. Оновіть шаблон до версії 1.5 Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2023 В 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказав: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Надішліть доступи ftp+admin у персональні повідомлення, не має такого бути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 30.03.2023 в 13:55, octemplates сказал: Надішліть доступи ftp+admin у персональні повідомлення, не має такого бути. Дякую, все працює. Дійсно, то моя помилка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 03.03.2023 в 15:31, chukcha сказал: Для модуля есть кеш $product_data = $this->cache->get('product.latest.' Чтобы дважды не вставать NOW() вызывает fullscan Нужно немного изменить запрос CURDATE() для всех таких модулей можно поставить. и тогда в кеш и оно там сутки спит спокойно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 Вітаю. Хотів уточнити, чи планується продаж вашего модулю "швидке замовлення" окремо? Або ж можна отримати ваш дозвіл на встановлення цього модулю собі на сайт, на якому інший шаблон в особистих цілях? П.С. Шаблон вже купував декілька разів, але для інших доменів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 @vladi4ak12 Добрий день! Цей модуль адаптовано спеціально під шаблон, тому він тільки з шаблоном поставляється, комерційне використання на інших доменах/модулях/шаблонах вважається небажаним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alexmusicservice Опубліковано: 9 квітня 2023 Share Опубліковано: 9 квітня 2023 Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 09.04.2023 в 14:38, alexmusicservice сказал: Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Добрий день. Модуль Ocfilter: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.1 Додана розмітка Open Graph на сторінці виробника (manufacturer/info). Дрібні багфікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Скрытый текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/controller/octemplates/blog/oct_blogarticle.php catalog/controller/octemplates/main/oct_functions.php catalog/controller/octemplates/module/oct_popup_view.php catalog/model/octemplates/widgets/oct_locations.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/main.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/information/information.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/octemplates/blog/oct_blogarticle.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/product/product.twig system/oct_open_graph.ocmod.xml system/oct_product_tabs.ocmod.xml system/oct_remarket_theme.ocmod.xml Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 11 квітня 2023 Share Опубліковано: 11 квітня 2023 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказал: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Скажіть, будь ласка, як мені ним користуватись? Клієнт не зможе вибрати інше відділення!!! Якщо ви робите односторінкове оформлення, робіть його адекватно. Класний шаблон, а як ним користуватись? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 11 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2023 В 11.04.2023 в 11:40, yurabr сказав: Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Добрий день. Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22 Перейти до списку тем Схожі публікації batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 57 903 перегляди Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 285 переглядів Sha 15 березня 2017 FeelMart - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 12 Автор: octemplates, 10 березня 2020 рекомендуем 294 відповіді 49 872 перегляди Octsupport 7 жовтня bestseller UltraStore - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 46 Автор: octemplates, 25 червня 2019 новинка octemplates (і ще %d) Теги: новинка octemplates ultrastore 1 145 відповідей 186 839 переглядів Octsupport 7 годин тому новинка Deluxe - адаптивный, универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: aridius, 10 червня 2022 249 відповідей 19 699 переглядів Svetas2022 1 година тому Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны ReMarket - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 30.03.2023 в 13:28, octemplates сказал: @yurabr Добрий день. Оновіть шаблон до версії 1.5 Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 30 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2023 В 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказав: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Надішліть доступи ftp+admin у персональні повідомлення, не має такого бути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 30.03.2023 в 13:55, octemplates сказал: Надішліть доступи ftp+admin у персональні повідомлення, не має такого бути. Дякую, все працює. Дійсно, то моя помилка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 03.03.2023 в 15:31, chukcha сказал: Для модуля есть кеш $product_data = $this->cache->get('product.latest.' Чтобы дважды не вставать NOW() вызывает fullscan Нужно немного изменить запрос CURDATE() для всех таких модулей можно поставить. и тогда в кеш и оно там сутки спит спокойно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vladi4ak12 Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 Вітаю. Хотів уточнити, чи планується продаж вашего модулю "швидке замовлення" окремо? Або ж можна отримати ваш дозвіл на встановлення цього модулю собі на сайт, на якому інший шаблон в особистих цілях? П.С. Шаблон вже купував декілька разів, але для інших доменів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 @vladi4ak12 Добрий день! Цей модуль адаптовано спеціально під шаблон, тому він тільки з шаблоном поставляється, комерційне використання на інших доменах/модулях/шаблонах вважається небажаним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alexmusicservice Опубліковано: 9 квітня 2023 Share Опубліковано: 9 квітня 2023 Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 09.04.2023 в 14:38, alexmusicservice сказал: Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Добрий день. Модуль Ocfilter: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.1 Додана розмітка Open Graph на сторінці виробника (manufacturer/info). Дрібні багфікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Скрытый текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/controller/octemplates/blog/oct_blogarticle.php catalog/controller/octemplates/main/oct_functions.php catalog/controller/octemplates/module/oct_popup_view.php catalog/model/octemplates/widgets/oct_locations.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/main.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/information/information.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/octemplates/blog/oct_blogarticle.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/product/product.twig system/oct_open_graph.ocmod.xml system/oct_product_tabs.ocmod.xml system/oct_remarket_theme.ocmod.xml Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 11 квітня 2023 Share Опубліковано: 11 квітня 2023 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказал: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Скажіть, будь ласка, як мені ним користуватись? Клієнт не зможе вибрати інше відділення!!! Якщо ви робите односторінкове оформлення, робіть його адекватно. Класний шаблон, а як ним користуватись? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 11 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2023 В 11.04.2023 в 11:40, yurabr сказав: Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Добрий день. Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22 Перейти до списку тем Схожі публікації batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 57 903 перегляди Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 285 переглядів Sha 15 березня 2017 FeelMart - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 12 Автор: octemplates, 10 березня 2020 рекомендуем 294 відповіді 49 872 перегляди Octsupport 7 жовтня bestseller UltraStore - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 46 Автор: octemplates, 25 червня 2019 новинка octemplates (і ще %d) Теги: новинка octemplates ultrastore 1 145 відповідей 186 839 переглядів Octsupport 7 годин тому новинка Deluxe - адаптивный, универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: aridius, 10 червня 2022 249 відповідей 19 699 переглядів Svetas2022 1 година тому Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны ReMarket - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurabr Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 30.03.2023 в 13:55, octemplates сказал: Надішліть доступи ftp+admin у персональні повідомлення, не має такого бути. Дякую, все працює. Дійсно, то моя помилка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niger Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 03.03.2023 в 15:31, chukcha сказал: Для модуля есть кеш $product_data = $this->cache->get('product.latest.' Чтобы дважды не вставать NOW() вызывает fullscan Нужно немного изменить запрос CURDATE() для всех таких модулей можно поставить. и тогда в кеш и оно там сутки спит спокойно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladi4ak12 Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 Вітаю. Хотів уточнити, чи планується продаж вашего модулю "швидке замовлення" окремо? Або ж можна отримати ваш дозвіл на встановлення цього модулю собі на сайт, на якому інший шаблон в особистих цілях? П.С. Шаблон вже купував декілька разів, але для інших доменів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Octsupport Опубліковано: 4 квітня 2023 Share Опубліковано: 4 квітня 2023 @vladi4ak12 Добрий день! Цей модуль адаптовано спеціально під шаблон, тому він тільки з шаблоном поставляється, комерційне використання на інших доменах/модулях/шаблонах вважається небажаним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexmusicservice Опубліковано: 9 квітня 2023 Share Опубліковано: 9 квітня 2023 Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 09.04.2023 в 14:38, alexmusicservice сказал: Добрый день, подскажите такой фильтр как в шаблоне нужно отдельно докупать, и если да, то сколько стоит? Спасибо. Добрий день. Модуль Ocfilter: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.1 Додана розмітка Open Graph на сторінці виробника (manufacturer/info). Дрібні багфікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Скрытый текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/controller/octemplates/blog/oct_blogarticle.php catalog/controller/octemplates/main/oct_functions.php catalog/controller/octemplates/module/oct_popup_view.php catalog/model/octemplates/widgets/oct_locations.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/main.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/information/information.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/octemplates/blog/oct_blogarticle.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/product/product.twig system/oct_open_graph.ocmod.xml system/oct_product_tabs.ocmod.xml system/oct_remarket_theme.ocmod.xml Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 11 квітня 2023 Share Опубліковано: 11 квітня 2023 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказал: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Скажіть, будь ласка, як мені ним користуватись? Клієнт не зможе вибрати інше відділення!!! Якщо ви робите односторінкове оформлення, робіть його адекватно. Класний шаблон, а як ним користуватись? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 11 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2023 В 11.04.2023 в 11:40, yurabr сказав: Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Добрий день. Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22 Перейти до списку тем Схожі публікації batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 57 903 перегляди Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 285 переглядів Sha 15 березня 2017 FeelMart - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 12 Автор: octemplates, 10 березня 2020 рекомендуем 294 відповіді 49 872 перегляди Octsupport 7 жовтня bestseller UltraStore - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 46 Автор: octemplates, 25 червня 2019 новинка octemplates (і ще %d) Теги: новинка octemplates ultrastore 1 145 відповідей 186 839 переглядів Octsupport 7 годин тому новинка Deluxe - адаптивный, универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: aridius, 10 червня 2022 249 відповідей 19 699 переглядів Svetas2022 1 година тому Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны ReMarket - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
octemplates Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.1 Додана розмітка Open Graph на сторінці виробника (manufacturer/info). Дрібні багфікси та покращення. Додані\Оновлені файли: Скрытый текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/controller/octemplates/blog/oct_blogarticle.php catalog/controller/octemplates/main/oct_functions.php catalog/controller/octemplates/module/oct_popup_view.php catalog/model/octemplates/widgets/oct_locations.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/main.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/information/information.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/octemplates/blog/oct_blogarticle.twig catalog/view/theme/oct_remarket/template/product/product.twig system/oct_open_graph.ocmod.xml system/oct_product_tabs.ocmod.xml system/oct_remarket_theme.ocmod.xml Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yurabr Опубліковано: 11 квітня 2023 Share Опубліковано: 11 квітня 2023 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказал: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Скажіть, будь ласка, як мені ним користуватись? Клієнт не зможе вибрати інше відділення!!! Якщо ви робите односторінкове оформлення, робіть його адекватно. Класний шаблон, а як ним користуватись? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 11 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2023 В 11.04.2023 в 11:40, yurabr сказав: Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Добрий день. Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22 Перейти до списку тем Схожі публікації batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 57 903 перегляди Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 285 переглядів Sha 15 березня 2017 FeelMart - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 12 Автор: octemplates, 10 березня 2020 рекомендуем 294 відповіді 49 872 перегляди Octsupport 7 жовтня bestseller UltraStore - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 46 Автор: octemplates, 25 червня 2019 новинка octemplates (і ще %d) Теги: новинка octemplates ultrastore 1 145 відповідей 186 839 переглядів Octsupport 7 годин тому новинка Deluxe - адаптивный, универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: aridius, 10 червня 2022 249 відповідей 19 699 переглядів Svetas2022 1 година тому Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Платные шаблоны ReMarket - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка]
yurabr Опубліковано: 11 квітня 2023 Share Опубліковано: 11 квітня 2023 30.03.2023 в 13:40, yurabr сказал: Та в мене давно 1.5 У вас на сторінці /index.php?route=checkout/oct_fastorder не можливо для зареєстрованого покупця змінити адресу доставки та оплату на якусь іншу... Це кошмар, якщо ви не розумієте логіку моєї претензії. Спробуйте зареєструватись на своєму демо та зробити замовлення собі. А потім зробіть подарунок дочці, сину та батькам і всі вони живуть окремо. Всі ваші подарунки отримаєте ви Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Скажіть, будь ласка, як мені ним користуватись? Клієнт не зможе вибрати інше відділення!!! Якщо ви робите односторінкове оформлення, робіть його адекватно. Класний шаблон, а як ним користуватись? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 11 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2023 В 11.04.2023 в 11:40, yurabr сказав: Вибачте, але все одно все не правильно!!! Ви зробили сторінку оформлення зовсім не продумано і ... опенкарт - це не лише ваш шаблон. Ви зробили модуль, в якому є тут /admin/index.php?route=octemplates/module/oct_fastorder налаштування. Потім ви мене відправляєте сюди /index.php?route=account/address/add добавляти нову адресу але ця сторінка не відповідає налаштуванням модуля... Далі. У мене є модуль Добрий день. Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22 Перейти до списку тем Схожі публікації batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 57 903 перегляди Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 285 переглядів Sha 15 березня 2017 FeelMart - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 12 Автор: octemplates, 10 березня 2020 рекомендуем 294 відповіді 49 872 перегляди Octsupport 7 жовтня bestseller UltraStore - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 46 Автор: octemplates, 25 червня 2019 новинка octemplates (і ще %d) Теги: новинка octemplates ultrastore 1 145 відповідей 186 839 переглядів Octsupport 7 годин тому новинка Deluxe - адаптивный, универсальный шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: aridius, 10 червня 2022 249 відповідей 19 699 переглядів Svetas2022 1 година тому Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
yurabr Опубліковано: 20 квітня 2023 Share Опубліковано: 20 квітня 2023 11.04.2023 в 11:50, octemplates сказал: Модуль НП - це нестандартний модуль, подумаємо що можна зробити у подальших оновленнях. Дякую підтримці octemplates. Тепер у мене все працює, як потрібно. Приємно розуміти, що тебе чують! 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 20 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2023 Нова версія ReMarket 1.5.2 Дрібні баг фікси та покращення модулю fast order (швидке оформлення замовлення). Додані\Оновлені файли: Прихований текст admin/controller/extension/theme/oct_remarket.php admin/controller/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/en-gb/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/ru-ru/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/language/uk-ua/octemplates/module/oct_fastorder.php admin/view/template/octemplates/module/oct_fastorder.twig catalog/controller/checkout/oct_fastorder.php catalog/language/en-gb/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/ru-ru/octemplates/oct_fastorder.php catalog/language/uk-ua/octemplates/oct_fastorder.php catalog/view/theme/oct_remarket/stylesheet/oct-fastorder.min.css catalog/view/theme/oct_remarket/template/checkout/oct_fastorder/fastorder.twig Завантажити останню та актуальну версію шаблону, ви можете у центрі підтримки: https://octemplates.net/ Інструкція з оновлення тут: https://rmdocs.octemplates.net/update Настійно рекомендуємо перед оновленням зробити резервну копію сайту (файли + база даних через PHPMYADMIN). За необхідності звертайтеся до нашої технічної підтримки. Ви можете замовити платну послугу оновлення шаблону до актуальної версії. Нова версія шаблону це: виправлення та покращення функціоналу + нові модулі та рішення. Увага! Якщо Ви вносили/вносите нестандартні та кастомізовані редагування у файли нашого шаблону, то Ваші доробки будуть затерті при оновленні. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Вперед Сторінка 12 з 16 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 22
yurabr Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 Доброго дня. Додайте, будь ласка, на демо робочий варіант Слайдшоу+ з налаштуванням "Зображення як фон". А то в мене нічого не виходить... В документації написано Якщо увімкнено налаштування "Зображення як фон", рекомендований розмір зображення: ширина 1170 пікс, висота 540 пікселів; але в мене не працює нормально... І я не можу зрозуміти, то я не те щось роблю чи то модуль не нормально працює... Дякую. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Octsupport Опубліковано: 3 травня 2023 Share Опубліковано: 3 травня 2023 @yurabr Добрий день! У адмін-панелі демо сайту є приклад налаштувань такого "Слайдшоу +". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый день, как будет выглядеть слайдшоу с этой функцией? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Octsupport Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 09:56, Octsupport сказал: @zhizherinv Добрий день! Є скриншот вище. Можете налаштувати як на демо сайті та взяти банери з демо сайту. я хотел глянуть, как это выглядит на демо, а там нельзя посмотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts