Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Octsupport

Користувачі
  
  • Публікації

    1 725
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Octsupport

  1. @denic Добрий день! Додамо такий функціонал у наступних оновленнях.
  2. Добридень. Не бачимо такої проблеми на цьому пристрої. Надайте, будь ласка, більше деталей: проблема виникає в горизонтальному чи вертикальному режимі? В якому браузері перегладяєте сайт? Чи оновлено iPad OS до останньої версії?
  3. @Nannco Добрий день! Конкретно в цьому місці можливості не передбачено. Є можливість додати код нижче блоку «Купити в один клік». В налаштуваннях шаблону є для цього поле.
  4. @LuckyGenius Добрий день! Ми підтримуємо через тикет-систему: https://octemplates.net/open/ Створіть будь ласка заявку, дякуємо Вам за розуміння. Служба підтримки працює у будні з 10:00 до 18:00.
  5. @Hustup Добрий день! Перемикач теми сайту тут є: @BoHa Добрий день! Такої точної інформації немає, слідкуйте за оновленнями.
  6. @Lider90 Добрий день! Будемо ще покращувати зручність інтеграції з цими модулями.
  7. Добрий день. Так, модуль Smart Checkout плануємо додати до всіх наших шаблонів в наступних оновленнях.
  8. @keravatar Добрий день! Ми підтримуємо через тикет-систему: https://octemplates.net/open/ Створіть будь ласка заявку, дякуємо Вам за розуміння. Служба підтримки працює у будні з 10:00 до 18:00.
  9. Доброго вечора! Ось на демо сайті є зірочки та рейтинг: https://re-market.octemplates.net/apple-ua-3/iphone-ua/smartfon-apple-iphone-xi-violet-ua Такої можливості не передбачено.
  10. Добрий день. Ми маємо спеціальний архів «Швидкий старт» - це точна копія демо-сайту яку можна встановити на Opencart чи Ocstore. Легко встановлюється і є інструкції. Для отримання такого архіву, будь ласка, створіть заявку (тикет) у центрі підтримки після купівлі шаблону: https://octemplates.net/ Співробітники видадуть вам архів та інструкції зі встановлення.
  11. @yurabr Добрий день! Просто увімкніть мініфікацію у налаштуванні шаблоні - у такому випадку клієнтські браузери не будуть кешувати цей файл, бо там вже буде об’єднання та додається filemtime($_SERVER[‘DOCUMENT_ROOT’] . ‘/min/cache/’ . $oct_name) до основного файлу стилів.
  12. @COBECTb11 Добрий день! Відкрийте документацію, там є про CRON: https://scdocs.octemplates.net/spovishennya-pro-nayavnist-tovaru
  13. @TolikG Добрий день! Ми підтримуємо через тикет-систему: https://octemplates.net/open/ Створіть будь ласка заявку, дякуємо Вам за розуміння. Служба підтримки працює у будні з 10:00 до 18:00.
  14. @ksm1281 Добрий день! Завантажте зараз архів шаблону знову та зробіть оновлення з заміною файлів.
  15. @foggy Добрий день! Ми підтримуємо через тикет-систему: https://octemplates.net/open/ Створіть будь ласка заявку, дякуємо Вам за розуміння. Служба підтримки працює у будні з 10:00 до 18:00.
  16. @Dien Ці налаштування тільки для чекауту, для інших модулів непередбачено.
  17. Добрий день! Такої можливості не передбачено. Якщо мова йде про пункти мега меню, то ось налаштування: Добрий день! Такої можливості не передбачено.
  18. @yurabr Доброго вечора! Такого функціоналу немає. Є тільки видалення товару з кошику в оформленні замовлення:

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.