Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Способ вывода тегов canonical, prev, next в ocStore

Recommended Posts

12.02.2024 в 11:27, Olia84 сказал:

так все такие какое правильно решение по каноникал на ocstore?

допилить что бы канон стоял например на первую страницу со всех страниц пагинации

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 9 months later...

Всім вітання, а нажаль не сильно шарю в технічній частині SEO тому мало що зрозумів з повідмомлень вище, тому попрошу якщо в когось буде можливість написати чи тут все правильно налаштовано?)

image.png.e5b13ba10a17a0c36f6393cbd059f632.png

Надіслати

22.11.2024 в 10:57, Orest_Kasianov сказал:

Тобто ось так буде добре, я правильно Вас зрозумів?
image.png.f8a6fcf999a853c8e62d5649aa4dbb47.png

последние данные по пагинации:

1. Канон на первую не всегда срабатывает

2. Гуглеры просят открыть пагинацию

Надіслати

цікаво: с 2022 року в цій гілці питаються Як правильно має бути включені 4 галочки. 

І за цей час жодної чіткої відповіді. Складається враження, що ця інформація настільки таємна або цінна - що після її розкриття, коже магазин розставивши потрібну комбінацію  - буде на першій сторінці з першою позицією:?

Змінено користувачем prizruslan
Надіслати

Смотрю сейчас гиганты, типа розетка алло, изменили стратегию... Страницы пагинации имеют свои мета теги, начали возвращать keywords, canonical в пагинации стоит страница пагинации, все страницы index,follow...

хз что происходит, видать надо менять стратегю.

Надіслати

24.11.2024 в 16:25, max1985 сказал:

Смотрю сейчас гиганты, типа розетка алло, изменили стратегию... Страницы пагинации имеют свои мета теги, начали возвращать keywords, canonical в пагинации стоит страница пагинации, все страницы index,follow...

хз что происходит, видать надо менять стратегю.

24.11.2024 в 14:01, kulinenko сказал:

именно про это я и пишу

Я сейчас буду тестить новую стратегию - открыть пагинацию к индексу

24.11.2024 в 14:44, prizruslan сказал:

цікаво: с 2022 року в цій гілці питаються Як правильно має бути включені 4 галочки. 

І за цей час жодної чіткої відповіді. Складається враження, що ця інформація настільки таємна або цінна - що після її розкриття, коже магазин розставивши потрібну комбінацію  - буде на першій сторінці з першою позицією:?

ранее все было ок - работал канон на первую и проблем не было. Но последнее время канон игнорится на некоторых сайтах - может гугл научился распознавать пагинацию? Узнаем после тестов

Надіслати

В 24.11.2024 в 15:01, kulinenko сказав:

Раз канонікал на основну не завжди працює і сторінки пагінації бажано відкрити то станом на зараз це правильний варіант, я вас добре зрозумів?)

image.png.b1f34ba2a29cc4a48c875b2229946963.png

Змінено користувачем Orest_Kasianov
Надіслати

26.11.2024 в 11:50, Orest_Kasianov сказал:

Раз канонікал на основну не завжди працює і сторінки пагінації бажано відкрити то станом на зараз це правильний варіант, я вас добре зрозумів?)

Я только начал тестирование этого предположения, еще нету отчета увы, нужно пару месяцев

Надіслати

• 2 months later...
26.11.2024 в 15:39, kulinenko сказал:

Я только начал тестирование этого предположения, еще нету отчета увы, нужно пару месяцев

Есть ли какие то результаты по тестированию? В плюс, минус? Не полезли ли страницы пагинации в выдачу?

Надіслати

11.02.2025 в 23:26, flaero сказал:

Есть ли какие то результаты по тестированию? В плюс, минус? Не полезли ли страницы пагинации в выдачу?

грубо говоря есть мета сделать уник, то можно не боятся вообще пагинации на данный момент

замены в топе или прыжков позиций не вижу. Походу даже в индексе не портят ничего и Гугл нормально понимает что это пагинация. Но это на тех сайтах где хорошая индексация и нормальный трафик

Змінено користувачем kulinenko
Надіслати

11.02.2025 в 10:38, Aspirinnka1 сказал:

Ребят, а в каком месте находится этот пункт "Способ вывода тегов canonical prev next" ? Что-то не могу найти у себя

Система-Настройки-SeoPro

• +1 1
Надіслати

Дорого дня всім!
Поставив в Сеопро такі налаштування
Потрібно щоб на стрінках пагінації canonical вказував на ту сторінку де зараз є, а воно все одно вказує на основну, хотя я це вимкнув.
Скриншот з 4 сторінки пагінації

В чому може бути причина?Screenshot_9.thumb.jpg.8301855c407a4d1b722fbb9ae8dfa32f.jpg

Screenshot_10.jpg

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.