Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ashifin

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ashifin

  1. Пробовал зайти на демку, а там стилі слетели, можете поправить , нужно заказчику показать перед покупкой
    Крутий модуль! Розробник оперативно допомогає при виникненні проблем. Рекомендую всім своїм замовникам! Та взагалі всім, хто бажає покращіти юзабіліті свого магазину.
    Дуже крутий модуль! З ціми опціями постіна морока, а тут все вирішується так швидко., за пару кліков та налаштувань. Я планував купити модуль одного іншого розробника, вже протетував демо і приготувався до нужної роботи прописування опцій у купи товарів, Але на мені повезло, сайт того розробника хакнули і випадково натрапив на цей. Пясля стандатной установки та невеликих налаштувань груп опцій, прописувати їх одне задоволення, редагуєшь один товар, а на виході отримуєшь цілу групу, вже з налаштованними опціями. Велике дякую розробнику модуля, за розробку та підтримку.
    Доброго дня! На привеликий жаль я не застосовував цей модуль в своїх перших магазинах! Цеж скільки часу я міг заощадити!))) Це не просто модуль, це файний програмний комплекс для зручного адміністрування вашого магазину. Так спочатку треба витратити день-другий на те щоб навчитися, для цього є добрі справочні матеріали та підтримка розробника. Потім для завнтаженя прайса з 1240 товарів я витратив десь трохи більше двух годин. Спочатку бавився на 40-60 позицій, грузив для кожної категорії окремо, то залітало вообще без проблем. Але потім вирішив грузити повними розділами по 1000+ позицій Більша частина часу це невелике підлашиування прайсу, та налаштування постачальника, категорії, підкатегорії, хорактеристики та інше. Потім тиснеш кнопку і чекаєшь, якщо вилітає (це якщо багато товарів грузиш) то оновляєшь сторінку і модуль справно продовжує роботу. Корочше залетіло як діти в школу! Ще хотілось би відзначити, гарну підтримку розробника модуля, Сергія. Він терпляче відповідав на всі мої тупняки, а потім ще й на моє прохання, дописав в модуль, щоб він бачив моє додаткове поле, що я додав в опис товарів. Я теперь буду ставити цей модуль на всі свої замовленя це 100%! Всім добра та Перемоги!
  2. Доброго дня! Перед купівлею треба такая інформація. Модуль поєднує декілька товарів. Але не скриває заві. Щоб було зрозуміло, що треба: чи можно скрити якось інші пропозиції в категорії, щоб не виводился, а була одна і з неї клієнт обирав потрібну? Чи якось це зробити можно?
  3. Доброго времени суток! opencart пока изучаюСуть вопроса следующая.Есть свежая сборка OcStore 3.02. Поставил на локалке, убрал демо-товары добавил несколько своих тестовых. создал загружаемый файл и прикрепил его к товару.Товару назначил цену 0,00 Теперь когда провожу тестовую покупку этого товара , выбираю тип платежа Бесплатный, продажа вроде проходит.появляется надпись что заказ сформирован и его можно посмотреть в личном кабинете.но ни в личном кабинете покупателя ни в админке этого платежа не появляется.Понимаю что ответ где то рядом и что то я упускаю, но уже мозг сломал. Ставлю второму товару минимальную цену, пробую делать покупку, все нормально появляется и в кабинете покупателя и в админкеразумеется искал в поиске, но везде как просто добавлять обычный товар а про бесплатный не нашел.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.