cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Скачать / Купить дополнение Кастомизированная (своя) капча (FREE) Зачем? Дефолтная капча убого смотрится и сразу выдает OpenCart. Своя капча как-то солидно, хотя на самом деле это очень просто... Вы можете сами придумать фон(ы) для капчи с учетом тематики Вашего сайта. Кстати, тем кто страдает от спам ботов будет интересно узнать, что в своя капча будет пробиваться спам-ботами намного реже, чем дефолтная... Установка Скопируйте папку upload в корень Вашего сайта. Описание Файл system/library/captcha.php будет заменен. Файлы фон капчи хранятся в папке /images/capcha/*.jpg Вы можете заменить их на свои. Обратите внимание, что название файлов должно увеличиваться на единицу, например: 1.jpg, 2.jpg и т.д. По-умолчанию стоит 5 файлов, но их количество файлов не ограничено - Вы можете поменять его в настройках system/library/captcha.php Файл шрифта так же граится в папке /images/capcha/ Кстати, никакого ресайза изображений нет. Размер капчи будет ровно таким, каким будет размер используемого фона. Свойства класса protected $fontName = 'x.ttf';protected $darkFont = false; // dark or light font?protected $length = 3; // code lengthprotected $images_list = 5; // how many images do u have? В полной версии модуля есть демо и ajax-обновление капчи (50 рублей) Посмотрите другие мои работы Добавил cmd Добавлено 03.02.2013 Категория Прочее 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ух-ты. Класс. Потестим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yuriys Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Здорово!!! Беру.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 2cmd: а я как-то еще для 1.4.9 брал капчу нестандартную. Как-то типа google-style она называлась на оф. сайте. Дык у нее трабла была такая забавная. При первой загрузке страницы она только первую букву казала. Перегрузишь страницу - порядок. Но на первом входе - один символ и хоть ты тресни)) Бился-бился - забил =) Я там уже и рекапчу видел. Не захотел связываться. А стандартная - да. Мне не нравится. Пользователю, может, и все-равно, но мне как-то че-то... =) Вобщем, будем вашу ставить. Исходя из демо - это как-раз то, что мне по душе. ПО ДУШЕ. =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ну, как мне кажется, свою контрибуцию в комьюнитии по этому вопросу я внес... Надеюсь меня правильно поймут, запилил версию с конфетками за 50 рублей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ух-ты. Класс. Потестим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yuriys Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Здорово!!! Беру.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 2cmd: а я как-то еще для 1.4.9 брал капчу нестандартную. Как-то типа google-style она называлась на оф. сайте. Дык у нее трабла была такая забавная. При первой загрузке страницы она только первую букву казала. Перегрузишь страницу - порядок. Но на первом входе - один символ и хоть ты тресни)) Бился-бился - забил =) Я там уже и рекапчу видел. Не захотел связываться. А стандартная - да. Мне не нравится. Пользователю, может, и все-равно, но мне как-то че-то... =) Вобщем, будем вашу ставить. Исходя из демо - это как-раз то, что мне по душе. ПО ДУШЕ. =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ну, как мне кажется, свою контрибуцию в комьюнитии по этому вопросу я внес... Надеюсь меня правильно поймут, запилил версию с конфетками за 50 рублей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yuriys Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Здорово!!! Беру.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 2cmd: а я как-то еще для 1.4.9 брал капчу нестандартную. Как-то типа google-style она называлась на оф. сайте. Дык у нее трабла была такая забавная. При первой загрузке страницы она только первую букву казала. Перегрузишь страницу - порядок. Но на первом входе - один символ и хоть ты тресни)) Бился-бился - забил =) Я там уже и рекапчу видел. Не захотел связываться. А стандартная - да. Мне не нравится. Пользователю, может, и все-равно, но мне как-то че-то... =) Вобщем, будем вашу ставить. Исходя из демо - это как-раз то, что мне по душе. ПО ДУШЕ. =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ну, как мне кажется, свою контрибуцию в комьюнитии по этому вопросу я внес... Надеюсь меня правильно поймут, запилил версию с конфетками за 50 рублей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yuriys Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Здорово!!! Беру.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 2cmd: а я как-то еще для 1.4.9 брал капчу нестандартную. Как-то типа google-style она называлась на оф. сайте. Дык у нее трабла была такая забавная. При первой загрузке страницы она только первую букву казала. Перегрузишь страницу - порядок. Но на первом входе - один символ и хоть ты тресни)) Бился-бился - забил =) Я там уже и рекапчу видел. Не захотел связываться. А стандартная - да. Мне не нравится. Пользователю, может, и все-равно, но мне как-то че-то... =) Вобщем, будем вашу ставить. Исходя из демо - это как-раз то, что мне по душе. ПО ДУШЕ. =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ну, как мне кажется, свою контрибуцию в комьюнитии по этому вопросу я внес... Надеюсь меня правильно поймут, запилил версию с конфетками за 50 рублей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Ну, как мне кажется, свою контрибуцию в комьюнитии по этому вопросу я внес... Надеюсь меня правильно поймут, запилил версию с конфетками за 50 рублей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Хм. Пытаюсь купить - 502 в ответ. Попробую еще. А то что-же - только фильтры спонсировать? =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Не знаю. Может название длинное. Хотя там вроде специальную ошибку выдавало... Щаз я перезалью, укорочу название и документацию поправлю, а то я в английской версии не то написал... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я здесь подожду тогда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
cmd Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Share Опубліковано: 3 лютого 2013 AlexFisher, обновитесь, пожалуйста. Я сразу 0.3. версию назвал и кое-что поправил. Проклятущий IE. Однажды я его поборю, но не сейчас =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Кастомизированная (своя) капча (FREE)
AlexFisher Опубліковано: 3 лютого 2013 Share Опубліковано: 3 лютого 2013 Я, тащемта, хотел версию с конфетками, а она до сих пор не платится. Не, там нифига не платится. Технические работы, я уже в курсе. Может, завтра. Если не потрачу эту безумную сумму на наркотики, оружие и продажных женщин)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації recapchav3 [Поддержка] Google reCAPCHAv3 для OpenCart 3.0 Автор: costas, 6 січня 2021 google capcha (і ще %d) Теги: google capcha opencart 3.0 ocstore 3 0 відповідей 654 перегляди costas 12 січня 2021 [Поддержка] Ajax капча с настраиваемым фоном 1 2 Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 33 відповіді 4 569 переглядів oc1c 30 листопада 2015 Ajax капча с настраиваемым фоном Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 9 525 переглядів cmd 3 лютого 2013 Кастомизированная (своя) капча (FREE) Автор: cmd, 3 лютого 2013 capcha 0 коментарів 15 317 переглядів cmd 3 лютого 2013 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Raensul Опубліковано: 6 березня 2013 Share Опубліковано: 6 березня 2013 del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kuznec Опубліковано: 14 листопада 2013 Share Опубліковано: 14 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmd Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2013 Кнопку бы еще обновления капчи. Дополнение бесплатное. 50 рублей - платная версия с кнопочкой обновления. Дешевле, чем пачка сигарет. Вы правда считаете уместным попросить сделать модуль за 50 рублей бесплатным? :mellow: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
skull3d Опубліковано: 17 лютого 2014 Share Опубліковано: 17 лютого 2014 Отличное решение, спасибо! Чуть поправил для себя чтоб только числовой код генерировался. Кому интересно, в файле captcha.php: $this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, $this->length); меняем на: $this->code = substr(mt_rand(), 2, $this->length); 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
faunaSwan Опубліковано: 26 травня 2014 Share Опубліковано: 26 травня 2014 AlexFisher, спс, расскажешь. Я, честно говоря, удивлен скромным количеством загрузок. Я думал разлетится. Подскажите, почему может не работать? (Хотя, вроде, и дефолтного я не видел) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts